Šta je novo?

Tapatalk tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zanimljiva aplikacija - nisam znao ni da postoji tako nešto za tu namenu :)

Korisno i za neke druge app.

Zasto prosto ne stavite u settingsima na google pleju da vam ne radi nikada auto updejt ? Ako izadje neki updejt vama stigne not i vi odredite da li udarate updejt ili ne. Licno nikada gp nisam drzao na auto update apk

Isto i kod mene, pa mi je jednom priliko instalirao ovaj nesrećni tapatalk 4.10.2 ...

Zasto prosto ne stavite u settingsima na google pleju da vam ne radi nikada auto updejt ? Ako izadje neki updejt vama stigne not i vi odredite da li udarate updejt ili ne. Licno nikada gp nisam drzao na auto update apk

Kod mene je gašenje auto update opcije prva stvar kad upalim svež telefon, a ugasim i obaveštenje jer me i to smara.
Ali ovo je svakako korisna stvar da mi za određenu app ni ne nudi tu mogućnost.

Instalirao sam novu verziju iz znatizelje.
Teski amaterizam u dizajnu. Promene u interfejsu mogu da podnesem, ali ovo sa nazivom teme i podforuma ce ici tesko.

Da ima krstena alternativa da se koristi, ovo bi bila kap koja je prelila casu.

Odradio i ja update, ali na iOSu, nije toliko strašno, ali je nepregledno do bola. Nazivi podforuma i tema, te kriminalno loše odrađeno označavanje nepročitanih tema... Ne znam, verovatno bih se navikao da ga koristim, ali čemu...?

Koristim 4.9.5 verziju i već duže vreme mi uopšte ne stižu obaveštenja. U opcijama sam probao i all, once per forum i once per disscussion ali ne stižu mi obaveštenja. Šta može biti problem?

Dobre vesti, nadamo se da im je dizajner dobio otkaz ili da je barem spusten na nivo gde se nista ne pita.

Jel vama otvara linkove iz TT u browseru?
Meni je to prestalo da radi od zadnje verzije.

Majko moja na sta ovo lici, nova verzija je kriminalno losa. Mislio sam da ne moze gore kada je poslednji veci redizajn bio ali ovo je prevrsilo svaku meru...

Kad smo već kod novog dizajna, zašto neke teme imaju plavi header, a neke ne?
6faa28e7aebeec6b82b233b81173eff6.jpg

Posle hard reseta telefona, probao sam i neku staru verziju koju sam do tad koristio (koja je radila izvanredno) i 4.9.5 i ovu najnoviju...ne stizu mi obavestenja sta god da podesim...jel ima neko neku ideju sta bi moglo da bude?
Hvala...

Posle hard reseta telefona, probao sam i neku staru verziju koju sam do tad koristio (koja je radila izvanredno) i 4.9.5 i ovu najnoviju...ne stizu mi obavestenja sta god da podesim...jel ima neko neku ideju sta bi moglo da bude?
Hvala...
Odavno se o tome ovde prica i niko nije naso resenje, probaj izloguj se uloguj se na forume koje koristis, pa potom isto sa TT nalogom, mozda i upali.

Ma probao sam sve to, ne vredi...jedino da se nadam da ce se resiti sa novim update-om...
Hvala u svakom slucaju...

Ja na nexusu nisam mogao da resim nikako i negde kad sam ga flesovao na stock proradile notifikacije;)

Ja sam na stock-u, ali je root-ovan i poprilicno "cackan" (greenify, titanium, xposed, tasker itd.)...
Sve zajedno mi je izvanredno radilo sa 4.6.nesto koju nisam update-ovao odavno bas iz razloga sto je radila savrseno i bas onako kako mi treba...sad ne mogu da se setim kako sam (kojim redosledom)tada sve namestao...sad, posle reseta, sam prvo sve tweek-ovao pa tek onda dodao TT i nece ni da mrdne...
Koji moj sam ga i resetovao u opste kada mi je sve radilo kako treba :wall:

Ја од кад сам променио фон више не добијам нотификације

Isto i ja! Od kada sam promenio fon nema obaveštenja.

Тако испада сад морам да враћам због Тапаталка хаха.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno