Šta je novo?

Tapatalk tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni taman proradile notifikacije i radio ota i kada sam vratio backup tt-a ne rade opet :D

Vratite se na 4.9.5. Sve verzije 4.10.x su neupotrebljive. Uspeli su da upropaste app i nemaju nameru da se vracaju nazad. Cak su admini nekih foruma izbacili TT plugin.

Vratite se na 4.9.5. Sve verzije 4.10.x su neupotrebljive. Uspeli su da upropaste app i nemaju nameru da se vracaju nazad. Cak su admini nekih foruma izbacili TT plugin.

Ma i 4.9.5 nije sjajna. Ubi ovo retardirano kretanje kroz podforume. Drzis telefon u jendoj ruci, valja dohvacati gornji lijevi ugao. A i ne znam koje sam teme procitao, sve su iste boje :smash:

Settings - topic unread style, probaj ovako.

6bb8391c0bbf3112299bdf138d9f450a.jpg

^Ne radi. Sta god da stavim sve je isto. Izgleda zadnja donekle najkrstenija je 4.9.5 :)

Jel može da se nekako podesi da po defaultu otvara spisak foruma koje sam dodao, a ne news feed i slične gluposti?
Na starom telefonu sam bio zakucan na nekoj 2.x verziji, nemerljivo upotrebljivija, ako izuzmemo podršku za slike koja je bolja u ovoj novijoj. Ali navigacija, pregled neprocitanih tema, užas. Pogotovo ova glupost gde u pregledu neprocitanih stane 3 teme na celom ekranu, ne znam šta je falilo starom skraćenom prikazu.

Na iOS-u je posle update-a interfejs podnošljiv, poboljšali su neke stvari, tj. vratili na staro.ImageUploadedByTapatalk1422738437.446893.jpg

Poslednja izmena:
Jel se mozda desilo nekome, sinoc oko 22h, da TT ne prikazuje nijedan post na Benchu? Threadove je prikazivao, ali su svi bili prazni kad se otvore. Probao sam i clear data, cache, brisanje i reinstalacija TT ali dzaba. Ziv sam se iznervirao. Doduse posle nekih sat-dva se vratilo u normalu.

To je bilo do foruma, nešto su čačkali.

Мени се то исто догодило, баш негде у то време синоћ, био је проблем до сервера. Сада је све у реду.

I ja sam primetio isti problem. Sada je sve ok.

Nikome se nisu pojavljivali sadrzaji tema sinoc u tom periodu.

Nego mene interesuje da li postoji nesto poput Tapatalka za komp, tj Windows?

Poslednja izmena:
Hmm... Na sajtu stoji za iOS, Android, Windows Phone i Windows 8. I na desktopu i na laptopu mi je Windows 7, mehh.. :/

A što bi nam kompu koristio bilo šta osim browsera?

Smaranje je malo dok dodjes do zeljene teme i moras da juris dokle si stigao da bi nastavio dalje. Ako nema, nista nema veze, al reko mozda ima nesto da mi/nam olaksa zivot.

Klikneš na unread ikonicu i baca te na nove poruke u temi

Više im ne verujem :)
@telep može SS ?

Novi update njesra. Sve je isto malo utegli i promenili font.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno