Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Jel ima neka aplikacija za nexus 5 da ako detektuje lice ne zakljucava telefon, citam nesto recimo i posle odredjenog vremena se zakljuca.
Na LG G2 sam video da on ima fabricki to.

Naravno nadam se da to ne jede mnogo baterije :D
Screebl. Ne detektuje lice nego nagib telefona pa radi i u mraku. Mada prostije ti je da produžiš screen timeout na 2+ minuta.

Dosta posla, plus sto se stalno pojavljuju jekavske varijante, a ponekad cak i ostavim hrvatske reci, kad me mrzi da ispravljam.

Onda bi mogao da naučiš i da ne postoji jekavska "varijanta" nego se to zove ijekavsko narečje (narječje) i karakteristično je i za Srpski i Hrvatski jezik. Osim toga postoje još i ekavsko i ikavsko onda se pojavljuju u Srpskom i Hrvatskom jeziku retrospektivno.
Zbog toga bi i google to trebao da uvaži, kao i to da Srpski jezik ima dva ravnopravna pisma ćirilicu (nama dražu) i latinicu.

Присвојни придеви који се завршавају на -ски, -чки и -шки пишу се малим словом :)

Poslednja izmena:
Narečje nema veze sa pismom i tu google nema šta da uvažava.
Postoji samo jedno srpsko pismo, a to je ćirilica, to što možemo da koristimo latinicu je neka druga stvar.

Treba mi sms aplikacija kao TextraSMS,ali da podržava duel sim.Nije loša textra,ali nemam opciju da biram sa kog broja ću slati,i ne mogu da nadjem kako da podesim da li da mi skladište za sms bude telefonska ili sim memorija.

ram ili interne memorije?

Prilozi

• uploadfromtaptalk1421548035720.png
    uploadfromtaptalk1421548035720.png
    327.7 KB · Pregleda: 338
Jel postoji neki mod za swiftkey da se skloni prediction bar..? Izludjuje me, ne koristim gotove reci nikad.

077bd349283eff90c5c3af1835015dc3.jpg

A vidi meni
Kod tebe 200 mb keš a kod mene nema uopšte

Ne znam sto ti je data toliko veliki, meni je oko 28 mega, a kesa nemas mozda ti neka App brise kes ili si sam obrisao

Edit: moze li preporuka za app sa kojom cu da menjam profile na mobu, tipa silent, vibrate, general itd znate na sta mislim

Poslednja izmena:
ne treba mi nista tako kompliovano, jednostavno samo par profila da izaberem kao ranije na nokiji sto je bilo ako se secas, mislim da sam video kod ortaka na alkatelu da ima fabricki da izabere profil

Неки телефони и ромови имају нешто слично убачено од самог старта.

Zna li neko da mi objasni,kako da vratim backup za Color Note?
Manuelno sam to uradio,i prebacio na SD,jer sam morao da vraćam telefon na fabričko podešavanje,e sad,nikako da provalim kako da učitam taj backup.

U kojem formatu treba da unesem url u whitelist u ad away? Treba mi za po.st, ali kada ga samo tako upišem, nema efekta.
Video sam negde na forumu, ali mi sada pretraga iz tapatalk me nalazi ništa.

I ja sam trazio dual sim sms app skorije. Nisam nasao... :-(
Pisao sam textri, odgovorili su mi da nije moguce jer kod svakog telefona i roma mora drugacije da se pise program za dualsim, pa nema sanse to da izvedu.

Nazad
Vrh Dno