Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prosto Sony nema još uvek dobru platformu kada se mnogo ljudi nakači lepo ja kažem PSN je loš...ja sve nekako Sony sve više vidim kao što kaže neka pesma "maksimalna plata, minimalna dnevnica, sve je ok ja sam mala pokvarenica" :)
 
Igra li neko ovde na forumu PS4 na platnu preko projektora.Naručio sam Benq 1070+ projektor i imam par pitanja u vezi povezivanja.
Moze i na pp.
 
Imam AV risiver i na njega HTPC i PS4 a problem mi je sto taj isti AVR ima samo jedan HDMI izlaz i on mi je povezan sa TV-om.
Na koji način da ubacim i projektor u priču...Hoću da imam opciju da nekad odigram na TV-u nešto a nekad na projektoru a da ne moram svaki put da uključujem isključujem kabl.
Pretpostavljam da bi sa nekom pasivnim HDMI razdelnikom uspeo da signal koji izlazi iz AVR-a podelim na dva i da jedan kraj ide na projektor a drugi na TV.Ima li neko iskustva oko ovog?
 
Na zalost i ja sam trazio resenje za to al nema. Svi hdmi spliteri su vise ulaza jedan izlaz a tebi treba kontra.
 
Samo da javim da u GameS-u u TC Usce imaju PS4 20th Anniversary Edition, a cena je 74.999 dinara. Navali narode dok jos ima! :d
 
Tu si u pravu, s obzirom koliko u nasim prodavnicama kosta klot PS4-ka, ovo jos i nije skupo. Ako sutra ne dobijem (a naravno da necu :d) ovu verziju konzole, zadovoljicu se svojom Jet Black cetvorkom. ;)
 
Only in the USA :)

[YOUTUBE]bim7gL9wGHU[/YOUTUBE]
 
AKo se pobednik nagradne igre resi da proda njegov playstation 4 20th aniversary edition ja sam voljan da ga pazarim.
 
Logika razmisljanja prosecnog amera je ispod nule :)

Ne branim ih uopshte, ali zamisli da mi imamo takvo uredjenje i ekonomiju, ne bi morao kao ovde da znas sve o svemu samo da bi preziveo :) Bash kao sto mi ne razumemo da oni ne znaju ko im je predsednik, ja bih voleo da tako mogu da zivim, da gledam svoja posla i da me zabole sta se desava u mojoj okolini...
 
Ne branim ih uopshte, ali zamisli da mi imamo takvo uredjenje i ekonomiju, ne bi morao kao ovde da znas sve o svemu samo da bi preziveo :) Bash kao sto mi ne razumemo da oni ne znaju ko im je predsednik, ja bih voleo da tako mogu da zivim, da gledam svoja posla i da me zabole sta se desava u mojoj okolini...

Ovde kod mene je nesto slicno... sve ti je nacrtano, kao retardu.
 
Sto se tice UPS-eva, treba mi za tv+ps4+ruter.
Znaci neki najjeftiniji, necu da bacam pare.
I uzecu polovan 90%.

Da li vise cenite marku Apc, ups star mozda i 9-10 godina (konkretno model sc620), ili godinu-dve star Mustek (848 lcd) ?
Baterija mi stvara veliki problem, jer ustvari to najvise kosta. Necu da uzmem neki polovan pa mi crkne baterija za mesec dana.

Mustek verovatno ima ok bateriju, ako je toliko star, ali iz Apc-a mora da je menjana, i nemam pojma koliko ce trajati, a prodavac moze da mi kaze sta hoce, u to uopste ne verujem i uvek pokusavam da sam napravim neku procenu.
 
I u godinu dana starom Musteku moras da menjas bateriju. Bolje da kupis stariji apc sa novom baterijom, nego bilo koji mustek. Ja sam uzeo refurbished apc, sa novom baterijom i pregledanom elektronikom i sve sljaka lepo vec dve godine.
 
Jos jedan minus za bateriju na Mustek ups. Meni je crkla posle pola godine koriscenja davne 2008me.
 
Tnx @njikolaj i @fain2daniel za savete.
 
Kad bi bilo vise saveta, a manje hejta, trolovanja i dobacivanja, gde bi nam bio kraj :D
 
Sta bi sa onom nagradnom igrom za PS4... Tema zatvorena, na benchmark.rs se ni ne spominje nista, smrdi mi nesto tu da je klasicna mosa bila :p
 
Ta tema je bila zatvorena od početka,valjda ko je komentarisao na sajtu vest taj se komentar prikazivao i na temi na forumu. A zannimljivo da je većini komentatora to tek prva poruka na forumu.

To je skroz normalno i na to stvarno ne treba gledati. Konzolu treba da osvoji onaj ko ima najviše sreće, a ne onaj ko je najduže na forumu ili ima najviše poruka ili koječega.
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno