Iz kog razloga su na novom romu slike sad drugacije, konkretno pogledajte u sijalicu na plafonu kod koje se ovako svetlost razliva. Elem, devojka moja ima isto note 2 ali kod nje je stock rom nije custom, probao sam i napravio sliku sa istog mesta ne pomerajuci se i nema tog razlivanja. Gledao sam po settingsu camere ali nista nisam nasao sto bih mogao upaliti i ugasiti, a da to donese promenu...
Jel se vidi attachment pisem sa moba?
Možda je umrljano staklo kamere? Obriši mikrofiber krpom.
Kako flashovati noviji bootloader od MJ5 ?? To je zadnji bez knox-a na kome radi KK ali mora se flashovati onaj fix za wi-fi a izasla mi je garancija pa mi nije bitno sto cu imati bootloader sa knox-om.
Sve novije 4.4.2 bootloadere mozes pronaci ovde kao i kratko uputstvo kako se fleshuju: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=54320353
Samo vodi racuna sta radis. Nema posle downgrade... [emoji41]
Mislim da je NL1 najnoviji. Pogledaj datume... [emoji6]4.4.2 Phoenix rom radi savršeno nemam šta da vraćam na starije.![]()
A i još malo i trebalo bi da izađe 4.4.4.
Jel onda NE1 najnoviji bootloader?
Ljudi,imam ponudu da uzmem jedan Note 2,sto bi mi bila drasticna promena sa izmucene se xperie neo.
Na sta treba da obratim paznju kad budem drzao u rukama? Treba ovih dana da vidim,zvuci kao dobra kupovina,izgleda u dobrom stanju i jedino sto sam mogao zakljuciti po slikama ,sa stock romom. Nisam se petljao u softver pa i ne znam. Recite mi ako moze nesto da se zakljuci iz slika
Pogledajte prilog 157752
Pogledajte prilog 157753
Obrati paznju na displej. Kucaj *#0*# pa idi na blue pa reci sta vidis.. ako ne vidis nista uzimaj.
Telefon mi deluje da je original. Video sam ovaj oglas pre neki dan na KP i druge slike koje su postavljene...Za svaki slucaj mozes da instaliras ovu aplikaciju pa da ga proveris: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xihuanat.truthDa li s pen moze da se pokvari? Sad sam video sta ima za taj kod,super,sve moze da se proveri. Verovatno ima neka aplikacija za proveru da li je klon ili org posto nisam poznavalac
Sto bi menjao prednje staklo? Ne verujem da je i ono izgrebano. U ovom slucaju samo ide zadnji deo maske sa lajsnom. To i novi poklopac su ti oko 30e. Kazu original,po oglasima...vidim da ima ogrebotine. Ako zamenim maske,tj to prednje staklo da li to moze da utice na preciznost toucha?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari