Šta je novo?

Samsung N7100 Galaxy Note II

AGNi v4.3.2 online...Da li je neko probao? Nadam se da je bug free...

Ma ja sam pre dva-tri dana vratio na 4.3.0 pošto sam sa 4.3.1 imao brdo SOD-ova i random restarta.
Neću da budem beta tester pa ću lepo sačekati druge zamorčiće da ga testiraju.

Pa ovo je valjda neki final build, a ne RC. Ja snimio danas da je izasao dok sam bio na poslu. Mozda probam kasnije ali pre toga da napravim kompletan backup...

Zvanicna Samsungova objava. A pojavila se vest i na GsmAreni. Trebala je krajem novembra da se pojavi 4.4.4 nadogradnja ali se od nje izgleda odustalo. E sad ako slažu njima na čast!

Zvanicna Samsungova objava. A pojavila se vest i na GsmAreni. Trebala je krajem novembra da se pojavi 4.4.4 nadogradnja ali se od nje izgleda odustalo. E sad ako slažu njima na čast!
Isto je bilo sa s3 ja znam sjecam se isto imalo je objava na sammobile sa ogromnim bukvama s3 dobice kitkat isto je bilo i na gsm areni s3 dobice kitkat i na kraju nista samsung su poznate manipolatori ali videccemo ja momentalno koristim note 3 isto ce biti i ovo posledni apdejt za njega lolipop i to je to :)

Upravo sam instalirao novi AGNi v4.3.2... [emoji2]
Malo me zezao AROMA installer. Dva puta mi je zakocio na pocetku flasha (koristim najnoviji PhilZ). Ali treci put sam se dosetio i prvo usao u recovery pa ga onda ponovo restartovao iz >>Power Options<< i onda je instalacija kernela prosla bez problema. Posle toga wipe cache i wipe dalvik cache...

Za sada je sve OK. Videcu u toku dana kako se ponasa. Deluje mi kao da telefon radi za nijansu fluidnije ili je to samo placebo efekat... [emoji41]

Ono sto je sigurno reseno je gomila error kodova koji su se pojavljivali bas cesto u CatLog-u. Izgleda da je develeoper procitao ono sto sam mu pisao jer je bilo do kernela...

Kad se flesuje novi kernel trebaju mu 2-3 dana ciklusa za da pocne da radi kako treba i da daje tacne rezultate

Evo i prvih rezultata sa AnTuTu Benchmarkom. Za sada sve drzim na default-u...

Edit: Tek sad vidim da nije zamenio ikonicu za app AGNi Control koju sam mu napravio umesto ove odvratne. C c c c... [emoji2]

240c828be0975dcf6d02899f3b464ad1.jpg

Prilozi

• uploadfromtaptalk1419404853711.png
    uploadfromtaptalk1419404853711.png
    135.1 KB · Pregleda: 77
Poslednja izmena:
Upravo sam instalirao novi AGNi v4.3.2... [emoji2]
Malo me zezao AROMA installer. Dva puta mi je zakocio na pocetku flasha (koristim najnoviji PhilZ). Ali treci put sam se dosetio i prvo usao u recovery pa ga onda ponovo restartovao iz >>Power Options<< i onda je instalacija kernela prosla bez problema. Posle toga wipe cache i wipe dalvik cache...

Za sada je sve OK. Videcu u toku dana kako se ponasa. Deluje mi kao da telefon radi za nijansu fluidnije ili je to samo placebo efekat... [emoji41]

Ono sto je sigurno reseno je gomila error kodova koji su se pojavljivali bas cesto u CatLog-u. Izgleda da je develeoper procitao ono sto sam mu pisao jer je bilo do kernela...

Ajde napiši utiske posle 2-3 dana. Ako ćeš imati bilo kakav soft reboot ili SOD obavezno napiši. I jel koristiš Xposed DVFS disabler? I ako ga koristiš jel ta ista opcija u Wanam Xposed-u treba da bude de-check-irana?

Ajde napiši utiske posle 2-3 dana. Ako ćeš imati bilo kakav soft reboot ili SOD obavezno napiši. I jel koristiš Xposed DVFS disabler? I ako ga koristiš jel ta ista opcija u Wanam Xposed-u treba da bude de-check-irana?

Vazi! Javljam se kad prodje malo vremena. Ni meni ne bi odgovaralo da me zeza sa restartom, SOD itd. Napravio sam zato za svaki slucaj kompletan backup iz recovery-a sa verzijom kernela v4.3.0. DVFS mi stoji ukljucen sto je po defaultu u Wanam Xposed-u. Za one RC verzije kernela su npr. pricali da treba da se iskljuci jer su ljudi imali problema. Valda je to sad reseno...

Bilo bi dobro samo da mi se prestane onaj FC sa Settings-om sto sam imao. Nikako nisam mogao da otkrijem o cemu je rec. Mozda je ipak nesto do kernela jer je bilo nekih cudnih error kodova u log-u kada sam gledao preko CatLog app. Videcu jos pa se javljam...

Poslednja izmena:
Ma ja obavezno pravim backup ali me onda mrzi da ga vraćam pošto ima skoro 5 GB. Znam da moze samo system da se vrati ali i to je mrzi lakše mi je da flashujem stariji kernel :D

I kazi mi jel to ovako stoji DVFS?

16340c9adf5b1776a42b213c889a30c5.jpg

Upravo instaliran AGNi v4.3.3... [emoji41] Ne mogu mnogo da kazem za prethodnu verziju jer je proslo vrlo malo vremena (malo vise od 24h). Ali telefon je radio stvarno super, bez restarta ili SOD-a...

A u novoj verziji, napokon moj mali doprinos, nova ikonica za AGNi Contol app... [emoji2]

Ko koristi PhilZ (a bude imao problema sa AROMA installerom) prvo nek udje u recovery, pa odmah restart recovery-a iz "Power Option" i onda instalacija AGNi-a prolazi bez problema...

Udjem sad na XDA kad ono AGNi 4.3.3 R2 online...Pa sta je ovo ljudi moji... :D
Moje zapazanje u vezi AGNi krenela:

4.3.3 radi bez problema. Nisam imao ni restarte ni SOD. Sve u svemu OK verzija...

4.3.3 R2 imao sam 2 puta SOD. Jednom odmah prilikom instalacije kernela i startovanja telefona. Ostavio sam ga neki minut posle instalacije i kada sam hteo da ga otkljucam nije reagovao. Drugi SOD je bio, dok mi je telefon bio na punjacu. Hteo da vidim dokle je stigao sa punjenjem kad ono nece. Zbog toga sam se odmah vratio na 4.3.3...

Probam sad 4.3.3 R3. Instalirao sam ga kasno nocas pa nisam stigao mnogo da procackam. Sve je bilo OK za tih sat-dva ali opet SOD jutros kada sam se probudio. Restartovao sam telefon i za sada je super. Ali videcu jos u toku dana kako ce se ponasati. Ako bude problema vracam se opet na 4.3.3.

Toliko za sada...

Kako te ne mrzi? :)

Vidim da si upao u opasan loop :D

Znaci 4.3.3 da instaliram ?? :D

Izašla nova verzija Ditto 4 ROM-a, Android 4.4.4. Ispravljeni su skoro svi bugovi iz prethodne verzije. Ubačen je Agni kernel v4.3.2. Sve radi perfektno za sad. Trajanje baterije: 5 sati i nešto preko sa uključenim ekranom za 36 sati rada. Ko je koristio prethodnu verziju obavezno neka je nadogradi. Preporučujem clean instalaciju. Ovo je verovatno poslednja verzija ovog ROM-a. Sledeće šta čekam je Android Lollipop...

Evo ubacim 4.3.3 i bootloop odmah posle boota cim se ugasio ekran...

Ne znam sta da ti kazem...Evo ja sam se bas namucio sa AGNi-jem. Instalirao nove verzije, vracao se na stare, probao sve zivo, razne opcije u Wanam Xposed na ON i OFF kao i razne kombinacije u AGNi Control i jedino mi je od novijih lepo radila 4.3.3.

Ali bio sam uporan, nakanim se pa instaliram opet 4.3.3 R3 pre par dana i na moje iznenadjenje sad radi bez ikakvih problema. Ni jedan jedini SOD ili restart za ovih par dana,a baterija vise nego fenomenalna. Ne znam sta je u pitanju i kako se to desilo da je sad sve OK. Jedino sto se promenilo na telefonu je to da mi se update-ovao Wanam Xposed. A pisalo se o tome da DVFS iz Wanam-a pravi problem mada je meni bilo isto i na enabled i disabled sa R2 i R3. Cak mi je i na 4.3.3 (koji je radio bas stabilno) pravio SOD kada sam iskljucio DVFS u Wanam Xposed cisto radi probe. Pisao sam i na XDA o ovome. Ako te ne mrzi procitaj da ne pisem i tamo i ovamo isto...

Poslednja izmena:
Pročitao sam i tamo šta si napisao.

Mada sam sad video da je developer napisao da mi sto imamo problem sa SODovima da probamo da stavimo zram na off.

Kad vidim koliko podrske ima na xda za note 2 ide mi da trapam svoj note 3 za note 2 :)

Izašla nova verzija Ditto 4 ROM-a, Android 4.4.4. Ispravljeni su skoro svi bugovi iz prethodne verzije. Ubačen je Agni kernel v4.3.2. Sve radi perfektno za sad. Trajanje baterije: 5 sati i nešto preko sa uključenim ekranom za 36 sati rada. Ko je koristio prethodnu verziju obavezno neka je nadogradi. Preporučujem clean instalaciju. Ovo je verovatno poslednja verzija ovog ROM-a. Sledeće šta čekam je Android Lollipop...
Zvuči zanimljivo. Mozda ga i flasnem ako ću imati jos koji SOD... :)

@panpetar Kako si zadovoljan sa Ditto Dn4? Da li moraju da se instaliraju Update 1 i 2 ili je to sada sve ubaceno u standardnu instalaciju?

Ubačeno je sve. Većina bugova je popravljena. Nemam nekih bitnijih primedbi. Neki korisnici imaju određenih problema ali ja mislim da je to posledica načina instaliranja ROM-a. Preporučujem čistu instalaciju.

Nazad
Vrh Dno