Šta je novo?

LG G2

Nije moje djelo :), napisah gore sa je stara aosp kamera od jishnua, nisam imao vremena, malo gužva na poslu.

Edit: @bojan - f40 je ovo

Poslednja izmena:
Nećemo pretjerivati :). Oboje su imali svoje dobre i lose. Jishnu nije otkljucavao 1600 zbog šuma, ovaj je. Itd itd :). Svakako probaj f40 flashable zip pa javi. Naravno me može to biti kako treba jer nemamo drivere. Niti se itko uopće bakce takvim stvarima.

Kucaj u Google "aicp", nadjes aicp server. Ideš na nightlies i skines. Ja na sve romove pa_gapps stavljam uz to. Ne moraš supersu, ima već.

To je po suncu, HDR upaljen na snap CAM, inače se ne vidi. A lg CAM na default. Nemoj f50. I f40 je buggy, ne radi autofocus cim izadjes. Moraš nešto mijenjati onda opet radi itd.

Stvarno je šteta što fotke na aosp nisu dobre kao na stock romovima.

Ima li način na aosp romu da se ekran telefona emituje na tv-u? LG ima Miracast na stock-u ali nisam našao neko rešenje za aosp.

4.0.0 imas ga na xda.Ubacio ga i zeznuo se jer kamera uopste ne radi.Vodite racuna da se ne zeznete jer sam morao da radim faktori reset.

@bender_007 kako se pokazuju noviji aicp nightly sto se tice baterije?

Ja sam na cloudy stavio onu verziju 5.2.3 ili 5.2.4. Radi bez problema.

Ako se pojavi ovih dana neki G2 na oglasima, ne kupujte ga... zetu je upao u :wc:

:laugh::laugh::laugh:

Pozdrav drugari,uskoro uzimam telefon pa je odluka pala izmedju S4 i LG G2.Znam da ce vecina ovde napisati LG G2 sto je i normalno,ali mene zanima objasnjenje zasto je LG G2 bolji od S4.
Koliko ja vidim neko poredjenje bi bilo :
Ekran - S4
Procesor i grafika - LG G2
Slike - Nereseno
Video - S4
Baterija- LG G2
UI - LG G2
Blizi sam LG G2-ci ,ali me nervira samo crna boja na IPS ,jer nije crna nego vuce na sivkasto,cini mi se da S4 ima bolji ekran.
To me jedino nervira kod njega ,ostalo sve po meri.
I zanima me verzija od 16Gb ,da li je to sasvim dovoljno,posto memorija nije prosiriva?
Samo da napomenem uzimam nov telefon.

Poslednja izmena:
Ja sam prešao sa Samsung crne na ovu i ne smeta mi. Uopšte i neobraćam pažnju na to.
Ako nisi zahtevam što se tiče memorije biće ti dovoljno. Slobodno ti je oko 10,6GB.
Ja koristim mikro usb flash kada mi ponekad zatreba više memorije, a i praktičan mi je.

@Saxon01

Ahahahaha, S4 ima bolju kameru?! Debelo si pogresio, niti ima OIS niti mogucnost snimanja u 4k rezoluciji...Natrag na preispitivanje

Hoce neko da mi pomogne da prvi put instaliram ROM?
Posto sam uradio official upgrade i instalirao drivere pretpostavljam da su oni ok, treba da instaliram TWRP, ne znam da li treba root i rom, mozda i baseband.
Imam 4.4.2 Android verziju.
Ja pratim ovu temu: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2783192&page=873
ali nema detaljno objasnjenje od samog pocetka sta sve treba, vise je za one koji vec imaju instaliran neki rom...

Sta je .KDZ file? Jel u tom formatu bilokoji rom koji se instalira ili samo stock rom? I sta je OTA? Jel to update preko telefona (bez racunara i LG PC Suita)?
Naravno jako me interesuje kako se vraca na stock rom ako mi ne daj Boze zatreba?

Ovde
sam nasao jos ovu alatku LGFlashTool2014.exe pa me zanima jel ona neophodna za vracanje na stock rom?

Poslednja izmena:
Hoce neko da mi pomogne da prvi put instaliram ROM?
Posto sam uradio official upgrade i instalirao drivere pretpostavljam da su oni ok, treba da instaliram TWRP, ne znam da li treba root i rom, mozda i baseband.
Imam 4.4.2 Android verziju.
Ja pratim ovu temu: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2783192&page=873
ali nema detaljno objasnjenje od samog pocetka sta sve treba, vise je za one koji vec imaju instaliran neki rom...
Ne treba ti basa vec imas kk stock 4.4.2 e sad ako si root fon onda treba da skines autorec dobices twrp http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2715496 njega skinea sa ovog linka i gledaj da je za tvoj model g2 predpostavljam da je d802

Vrh Dno