Šta je novo?

LG G2

Svaki G2 ima taj problem, moraćeš malo da držiš pribijen telefon uz lice, ako si navikao malo da odaljis, moraćeš da se naviknes.

G2/N5 oba telefona imaju taj problem zbog onog agresivnog noise cancellation-a...
Sto? Ja kada drzim pojacano na maksimum u prostoriju gde sam svi cuju sta ovaj meni govori sa kime pricam.

Aha to ne znam, posto uvek drzim telefon tamo gde treba, ne praktikujem dranje na 30 cm udaljen telefon.

Саговорник се чује перфектно, проблем да тебе чују је кад мало удаљиш мобилни од уста, јер он онда твој глас сматра буком и сам утишава твој глас па те саговорник чује много тихо. Иначе, Г2 није само бољи од С3, бољи је и од С4. Батерија прави велику превагу.

Jel se moze instalirat rom bez tog otg kabla,jer kad stavim rom na mob,a moram wipe data i factory onda mi izbrise i zip fajl koji je na mobu.

Samo ne briši internal memory, ostalo sve ...
A ako imaš USB koji može na telefon možeš sve živo da formatiraš , posle samo mount u rikaveriju USB-a i instaliraš zip sa njega ...

I koji rom.mi preporucujete,kernel sam instaliro onaj sto si mi ti danilo poslao na pp ono sve sam odradio ali nisam rom ubacio

Uh, šta sam ti beše poslao :D
Davno bilo, znam da si ti imao hardverskih probema, za softver ćemo lako ...
U svakom slučaju probaj cloudy 2.1 (kad to flešuješ ne treba kernel nikakav), ili stock kitkat + dorimanx kernel (ali zadnja verzija, jer ranije verzije nisu sjajne)

Poslednja izmena:
Uh, šta sam ti beše poslao :D
Davno bilo, znam da si ti imao hardverskih probema, za softver ćemo lako ...
U svakom slučaju probaj cloudy 2.1 (kad to flešuješ ne treba kernel nikakav), ili stock kitkat + dorimanx kernel (ali zadnja verzija, jer ranije verzije nisu sjajne)
1.instaliras twrp-2.8.2.0-d802-bump-blastagator-signed
2.instaliras Kernel-Dorimanx-V9.2-KK-[04-57]-[07-12]-LG-D802-PWR-CORE
3.instaliras KK-20H-D802-BOOT-LOADER
4.instalias KK_20H_D802_Baseband
5.!!! REBOOT TO RECOVERY!!! najvazniji korak...
6.Reboot System.... I uzivaj.
To si mi poslao i tako sam uradio i tako mi sad stoji.

Ako imas KK BOOT-LOADER nakon instaliranja roma CloudyG3 ili OptimusG3 moras odmah da instaliras i kernel dorimanx v9.3 inace nema da ti bootuje sistem.
Imama ovaj dorimanx instaliran ne znam samo koja je verzija,e hvala za upozorenje jer sam vec brikovo pa sam platio 10 evrica za popravku[emoji1]

Nisam znao za ovaj forum,probo sve i preko adb al nije hteo da prepozna drajvere,mogao u sam ibubrikaveri i u download mode uci ali nista,a nisam znao za otg kabal.mucio se 15 dana i na kraju pokleko

Ma probao sam sve sto sam nasao na xda i nista,nisam ni znao za otg ne znam ni sad tacno ali sam malo googlao i video cemu sluzi,verovatno da su ga oni preko toga vratili.Nije hteo drajvere da mibprepozna nikako.preko adb ga prepozna ali da posalje file nije hteo nikako.

Planiram da kupim G2 posle S3, pa da li biste mogli da iznesete nesto od utisaka o samom telefnu sta je to sto vredi, a sta je to sto mladoj srecu kvari,
Kako sam informisan telefon ima problema pri razgovoru sa sagovornikom (lose cuje se cuje), dok drugi nemaju taj problem, da li bih mogao da saznam kako bih mogao da prepoznam o kojoj se to seriji radi i interesuje me koliko baterija traje uz kakvu upotrebu?

Kupuj, ne razmišljaj. Ne da je bolji od S4 već je duplo bolji od njega, od S3 /sa koga sam ja prešao/ da ne govorim.

I ja imam problem sa time kako me čuju ima neki saveti kako to da proba da se reši, ublaži, ali mrka kapa.

Koliko je G2 dobar samo ću reći da sam mogao da se upgrade-ujem na G3 - nisam hteo jer jednostavno se ne dobija ništa vredno 100+ eura doplate.

@Marcus
Ubode ga ko da sam ja reko. Razlika je minimalna za mnogo vise para. Za 100 evra bre da kupis jos i S2, nije malo para. Ja nisam primetio kod sebe jos da me lose cuju, mada G2 imam tek nedelju dana

Ma probao sam sve sto sam nasao na xda i nista,nisam ni znao za otg ne znam ni sad tacno ali sam malo googlao i video cemu sluzi,verovatno da su ga oni preko toga vratili.Nije hteo drajvere da mibprepozna nikako.preko adb ga prepozna ali da posalje file nije hteo nikako.
5c1a9f7c938930cb550fce2b0f4d553d.jpg

Evo ovako to zapravo izgleda ali ja sam moj otg dobio uz tablet tako da nisam morao da kupujem drugi

E taj moram i ja naci,nisam u Srbiji sad nadam.se da.ima u Sarajevu negde.

@Marcus
Ubode ga ko da sam ja reko. Razlika je minimalna za mnogo vise para. Za 100 evra bre da kupis jos i S2, nije malo para. Ja nisam primetio kod sebe jos da me lose cuju, mada G2 imam tek nedelju dana

Pa nekome može da znači da ubaci memorijsku karticu, mogućnost jednostavne zamene baterije, 3GB rama, veći ekran. Ja lično da biram dao bi 100 evra više za to i onda imam telefon sa kojim sam miran duže vreme. :)

Pa nekome može da znači da ubaci memorijsku karticu, mogućnost jednostavne zamene baterije, 3GB rama, veći ekran. Ja lično da biram dao bi 100 evra više za to i onda imam telefon sa kojim sam miran duže vreme. :)

Da se ne lazemo, ko zna sta ce izaci za 1-1.5 godinu i tada ces opet pozeleti da menjas G3 za to nesto novije :) Nema primetne razlike izmedju 3 i 2GB rama, cak verzija LG G3 16GB ima 2GB rama :) Uporedio sam G2 CloudyG3 i G3 16GB, nikakve razlike ako izuzmes fokus na kameri na G3. Ja sam vise za to da se uzme G2 i stavi 100e po strani za nesto sto primetno odskace po kvalitetu.

Da se ne lazemo, ko zna sta ce izaci za 1-1.5 godinu i tada ces opet pozeleti da menjas G3 za to nesto novije :) Nema primetne razlike izmedju 3 i 2GB rama, cak verzija LG G3 16GB ima 2GB rama :) Uporedio sam G2 CloudyG3 i G3 16GB, nikakve razlike ako izuzmes fokus na kameri na G3. Ja sam vise za to da se uzme G2 i stavi 100e po strani za nesto sto primetno odskace po kvalitetu.

Ne da ću poželeti, nego ću sanjati taj uređaj dok ga ne kupim. [emoji4]
Ali za 1-1.5 godinu možda neću biti u prilici da istresem par stotina evra za telefon i možda taj 1GB bude presudan da mi telefon radi kao podmazan. [emoji4]
Ja ako mogu uvek uzmem što bolje za pare koje imam. Posle, ko zna šta može da se promeni. Možda mi žena rodi trojke i onda ćao tehniko. [emoji4]

Nazad
Vrh Dno