Jok, ides u search i trazis S Voice, kad ti pronadje pod Settings tapni i pojavice se ona poruka.Pa jel si uspeo da resis taj FC sa settings-om? Meni opet izlazi ta poruka sa vremena na vreme...
Kakva je veza izmedju ove greske i S Voice app?
Jok, ides u search i trazis S Voice, kad ti pronadje pod Settings tapni i pojavice se ona poruka.
E sad zasto izlazi ponekad, pretpostavljam da je zato sto mi je popaljeno pod Voice control sve. Sad sam ugasio sve pa cu da vidim.
Ma kakvi, necu case samo da promijenim originalnu za istu takvu približnog kvaliteta
Evo vec nekoliko dana nema nista od poruke za Settings. Mislim da je fora sto sam pogasio sve u vezi S voice-a...A meni se najcesce desava kada udjem u kameru i okrenem je u landscape. Ili ako upalim kameru sa lockscreen-a,ali ne uvek...Sinoc sam nasao i instalirao najnoviji S Voice app sa Note 4 v11.5.0.0, obrisao sam pre toga cache i data od aplikacije i opet mi se pojavio isti FC posle nekog vremena. A S Voice radi bez problema...
Evo vec nekoliko dana nema nista od poruke za Settings. Mislim da je fora sto sam pogasio sve u vezi S voice-a...
Elem, koji governor koristis na aGNi?
Skini sa marketa Battery calibration. Nakači fon na punjač i pokreni aplikaciju. Kad se fob napuni do 100 posto tapni na Battery calibration dugme u aplikaciji. Raskači punjač. Sl. put napuni fon kad mu se baterija potpuno isprazni tj kad se fon sam ugasiCek cek kako se radi ta kalibracija?
Primetio sam dosata popaljenih nekih aplikacija u app menadzeru koje boga pitaj da li ce ikad trebati mozda buh pogasio to...
Skini sa marketa Battery calibration. Nakači fon na punjač i pokreni aplikaciju. Kad se fob napuni do 100 posto tapni na Battery calibration dugme u aplikaciji. Raskači punjač. Sl. put napuni fon kad mu se baterija potpuno isprazni tj kad se fon sam ugasi
Ja koristim Agni 4.3.1.rc2 sa novim modemom. Ne secam se tacno oznake. Nikakvih problema za sada nemam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari