Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Probaj LG L7 2... nista novo sa tim lowblow telefonima 🙂

jel moguce da default video player ne pusta mkv tj. pusta video ali nema podrsku za sound?
koje playere vi koristite?

Mx player.

Da li neko moze da slika bateriju, stranu gde su kontakti i onu gde je oznaka.

Instalirao MX player ali i dalje nema zvuka... izbacuje poruku ac3 codec not supported.
Koja je fora sa ovim?

Da li neko moze da slika bateriju, stranu gde su kontakti i onu gde je oznaka.

Znam da je cimanje, ali ako neko moze da slika bateriju...hvala mu 🙂 Moze samo onaj deo gde je oznaka i QR Code. Uslov je da je baterija dosla uz telefon. Hvala.

Kratko pitanje, da li se rut koji se dobija towelrootom gubi prilikom vracanja telefona na fabricka setovanja?!

/yawn

i dalje niko?

@ Proday

Verovatno se gubi, ali ne bih to radio. Odradi prvo unroot pa tek onda factory reset. Pa root ponovo.

Znam da je cimanje, ali ako neko moze da slika bateriju...hvala mu 🙂 Moze samo onaj deo gde je oznaka i QR Code. Uslov je da je baterija dosla uz telefon. Hvala.
fe2ba636cc04631a4ff0621c195946cb.jpg

ccc9d6484c43f9b07cf89572e0a5597f.jpg

Evo druze.

Poslednja izmena:
@mdshare & kibicer
Hvaaalaa puno...
Pomoglo mi je da se odlucim za Polarcell i Anker... umesto sumnjive stock baterije.
Javljam rezultate... 3400mah su obe.

Данас ексенос ноте 3 добио лолипоп

Ускоро највероватније овај за ексенос је бета верзија

Да ми је само знати где си нашао то ексенос...

Skoro sam siguran da je prevod bio problem, ne source informacije 😉

Zna li neko kako da sredim scrapbook da radi... javlja mi "...has stopped"..kad pokusam da save file. Moguce da je do xposed ili sam freeze previse preko TB?

Treba mi pomoc. Android mi je u kvaru. Telefon mi je zablokirao pojavilo se obavjestenje androidproblem ,zatim sam ga ugasio.Kada probam da ga upalim, stigne do loga samsung i nece se upalit...Zatim sam probao onaj ''hard reset'' i uspio sam upaliti telefon,ali cim ga ugasim, opet se ne moze upaliti. Sto znaci telefon mogu upaliti jedino preko ''hard reseta''.
Probao sam fabricko resetovanje i ta radnja se ne moze obaviti, na ekranu mi se pokaze: Android-error-498.jpg
Mogu li rijesiti ovaj problem ?

ako mozes da udjes u download mod probaj flash neki od stock romova preko odina

Ponio sam telefon u servis,posto jos vazi garancija ponovo ce oni instalirat sistem. E sad kada to odradim, ima li nesto da bih mogao odradit da mi se to vise ne desava? Jer cuo sam da note tri ima tih problema na androidu 4.2.2

Nazad
Vrh Dno