Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Najveci neprijatelj ove vrste zarade je kablovski net.
Ima jos jedan, komsija kod koga "pizajmljujem" net ima fixnu IP, tako da sam za taj rig morao da kupim 6 demo naloga, nego me tu interesuje kad istekne demo dali mogu da ponovo napravim novi nalog i kupim demo za njega sa iste IP adrese......
Mozda ova tema nebi trebala da bude public, ima nas svakakvih...

Da li je neophodno 8gb rama za 4 karte tipa R9 280/280x ili je dovoljno 4gb, OS WIndows 64bit?

Poslednja izmena:
Ono sto smo zakljucili je, ako kupis demo na banovanom nalogu, moci ces da rudaris samo tih 10 dana dok ti traje demo...posle toga ces moci da podizes pare sa njega ali ne i da rudaris. Znaci mozes da ga koristis kao referal. Drugo, i dalje stoji pravilo da moze 4 naloga po IP adresi, jer sam ja sada napravio 2 na novoj IP i rade normalno bez bana.
Izvinjavam se ako sam bio malo napadan, ali mi smeta sto su me svi napali, a ja sam pitao za sebe, i pitao sam samo zasto sam banovan, nista vise.

*EDIT* Za ovo nisam siguran...do veceras dok mi ne legnu pare od referala. Moze li neko da potvrdi da na ogranicenom verifikovanom nalogu mozes da podizes pare???

Poslednja izmena:
Kupio sam demo naloge..samim tim mozete da ocekujete propast u skorije vreme 😀

Jesmo li apsolvirali sta se desava sa nalozima koji nisu banovani,kupljen je bio demo i isteko?
Moze li se na njima nastaviti rudarenje?

Ledio je rekao da ne moze.

Cim platis drugi nalog na istom ip-u zavrsio si sa beskonacnim rudarenjem nakon isteka demoa jedino kupovinom nekog novog paketa dobijas mogucnost ponovo da rudaris. Ako mozete da obezbedite 10 ip-a koji nisu banovani i nece biti u skorijoj buducnosti otvorite 10 naloga kupite 10 demoa i rudarite vecno. Ako je neko uspeo sa vise naloga na istom ip-u nakon isteka demoa da rudari i dalje svaka cast otkrio je toplu vodu.
Jos jednom da ponovim fora je kad se plati drugi demo tu si ugasio i nemojte vise da pitate stvarno se spinuje do besvesti, ako moze ovo tiptop nekako da resi ili neko drugi trebalo bi mu dati donaciju 10 posto od zarade na mesecnom nivou jer otklanja svaki rizik u poslu sa ovim nacistima.

Poslednja izmena:
evo i ja da potvrdim, posle isteka demo-a, nema vishe kopanja.
uzeto/radilo 10 demoa, na banovanoj IP.

i vazno je da se iskljuci redial if line is droped, i da se proveravaju/unose ip adrese na sajtu u mom potpisu

nisam to rekao.
samo pitam, da li je neko probao pa je siguran u to?

Nemojte to uraditi, zablinkace im dvadeset naloga sa iste IP adrese.

Ok je to ali stvarno ko bi probao da napravi novih 10 naloga s iste IP i da rizikuje svojih 150e. Ja bih finansirao Demiosu jedan nalog ali mislim da se igramo s vatrom i da ne treba cackati mecku.
Meni je i dalje frka za IP ali probacu nesto da izmuvam. Posle toga ne znam sta bih radio. Starter mi i nije frka da platim ali frka mi se sto ce ovi verovatno da zapale s lovom pre nego sto ih povratim nazad. Treba mi samo mesec dana vremena da mi ne bude zao.
Mozda da sam krenuo odmah pa i da se nadam ali ovako je mesec predugacak a ja nemam poverenja nikako.

ja sam im malopre dao 200e za dva startera na dva naloga od tih 10...glupo bi bilo da me banuju 😀

ne znam da li je dobro da se proba otvaranje nove ture demoa...pa da se zna koliko sme, ili pak ne chachkati mechku...pa uzeti 10 startera 😀

e da, ovamo gde imam free naloge, evo vec treca tura radi, posle isteka onih 9-10e, iskljuchim kopanje na ~24h za svaki sluchaj,
i otvorim nova 4 sa te mashine i za sada radi na nekoliko lokacija...tako da, to je 12 naloga otvorenih sa iste IP.

Poslednja izmena:
Pisi supportu E, a jel vi necete da pobegnete u naredna 2 meseca ako ja uplatim 20 startera, jel tako da necete 🙂. I javi sta su odgovorili 🙂.

ja sam im malopre dao 200e za dva startera na dva naloga od tih 10...glupo bi bilo da me banuju 😀

ne znam da li je dobro da se proba otvaranje nove ture demoa...pa da se zna koliko sme, ili pak ne chachkati mechku...pa uzeti 10 startera 😀

e da, ovamo gde imam free naloge, evo vec treca tura radi, posle isteka onih 9-10e, iskljuchim kopanje na ~24h za svaki sluchaj,
i otvorim nova 4 sa te mashine i za sada radi na nekoliko lokacija...tako da, to je 12 naloga otvorenih sa iste IP.

Druze ako sam te razumeo dobro... imao si 10 demo naloga sa jedne ip i kad su istekli uzeo si dva startera a ostalo ti je 8 naloga koji i dalje rudare 1.3~€ ?

Za free naloge, da li ti pada hes kad iskljucis kopanje na 24 sata pa tek onda otvaras nove naloge?

Ja nigde nisam procitao da je napisao da kopa na svih 10 i dalje.

Jos jednom.Niko vas nece banovati ako platite nalog sve dok ne istekne ono sto ste platili.Demo nalozi se i placaju da nebi stalno menjali ip.Ja sam izrizikovao sa 10 odjednom i rekao sam da to radi.Meni ne treba vise od 10 po ip.Kome treba neka proba 11 pa da vidimo sta ce biti...🙂.Po isteku 10 dana mozete i dalje kopati ali ne dobijate nista 🙂.
Sve sto treba uraditi je napraviti novih 10 demoa i nastaviti....ili 10+ ko ima OO.
Vidim da neki tvrde da mogu da kopaju u nedogled po isteku demoa ako predhodno pre placanja nije lokovana ta ip,to ja nisam uspeo,i bez uvrede,tesko mi je da poverujem da bi to dozvolili

here we go again
1 nalog na jedan ip kopas do besvesti nakon isteka demoa tj. dok ne zbrisu s lovom na havaje
2 i vise naloga na jedan ip kopas samo dok je placen paket
ja sad placam naloge sa ip od sbb na kome ima 6 naloga u narednom periodu 8 banovanih naloga sa telenora tako da ne brinite moze i to u nedogled samo im dajte pare da imaju za trosenje na havajima...

Da vam javim da je sve u redu opustite se placen demo na drugom banovanom ip-u (telenor) i kopam sa prvog ip-a (sbb) i odma je isplatio ono sto je bilo zaglavljeno evara prilikom bana i nastavio je da belezi zaradu kopanja € 0.017 itd.

Da potvrdim 10 demo po ip. Prva dva istekla stala zarada od kopanja...
Sta raditi sad, menjati ip pa otvoriti 2 nova demo naloga i tako u krug?

Pa onda se i ne isplati kupovati demo naloge, reset IP-a, provera dal nije iskorišćena/zauzeta/banovana, 4 free naloga i teraj u krug

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno