Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
vladanr ima samo jedan verifikovan nalog na jednoj IP i time ne krsi nikakva pravila...zato verovatno i jos uvek moze da kopa...

A ono sto mene malo iritira...niko ko ima demo, tj kome je istekao nije rekao...rekli su sada pre par strana...ali ovo koji su ga imali ranije nisu nista rekli. De je goldi uopste?

Napisao je Ledio pre 5 dana. Proveri jos jednom da ti i taj Demo nalog nije istekao (verovatno jeste...) Ako svima na forumu i dalje lepo radi , problem je do tebe...

Ma banovali su mi nalog, tacnije samo su ga ogranicili...ne mogu da rudarim sa njim...ali nadam se da mogu da podizem pare i da mi lezu pare od referala.

I meni su dva demo naloga istekla danas i zarada im se vise ne povecava.

Ono sto mi jos niko nije odgovorio je sta raditi kada vam svi demo nalozi na jednom IP ne isticu u isto vreme. Uzeti nove na istom IP i posto se starima hash na sajtu ne smanjuje time onda uleteti u 11. i 12. nalog? Ako se na novom IP otvore novi demo nalozi i prebace stari aktivni onda se samo dobija na vremenu do prvog sledeceg isteka demo naloga.

Najbolje je izgleda istovremeno uzeti 4, 8, 10, koliko vam vec treba demo naloga i po njihovom isteku otvoriti novu turu na novom IP.

Ja mislim da je fora da ne uzmes demo na banovanom nalogu...jer ce taj taj nalog biti ogranicen kada prodje demo. Zato ljudi i mogu da rudare na nekom nalogu posle isteka demo. Jer im taj nalog nikada nije bio banovan.

Ja imam jos par dana da prodje da mi zavrsi demo na ne banovanom nalogu pa cemo videti da li ce tada da rudari.

Ono sto mi jos niko nije odgovorio je sta raditi kada vam svi demo nalozi na jednom IP ne isticu u isto vreme. Uzeti nove na istom IP i posto se starima hash na sajtu ne smanjuje time onda uleteti u 11. i 12. nalog? Ako se na novom IP otvore novi demo nalozi i prebace stari aktivni onda se samo dobija na vremenu do prvog sledeceg isteka demo naloga.

To i mene interesuje...

Ja mislim da je fora da ne uzmes demo na banovanom nalogu...jer ce taj taj nalog biti ogranicen kada prodje demo. Zato ljudi i mogu da rudare na nekom nalogu posle isteka demo. Jer im taj nalog nikada nije bio banovan.

Ja imam jos par dana da prodje da mi zavrsi demo na ne banovanom nalogu pa cemo videti da li ce tada da rudari.

Reče @ledio pre 4 dana...

ljudi jel imate vi neki profit od ovoga? ja se pitam kako vadite pare sa cryptsy sajta preko banke ili kako? jel ima neki nacin da se naplati mining kod nas? hvala

Naravno da ima, pa ne majnujemo mi sporta radi!
Imas dva nacina,
prvi komplikovani, da otvoris racun u banci pa otvoris nalog na bitstampu koji moras da verifikujes slanjem skeniranih dokumenata, kad to odradis posaljes btc sa crypsy na bitstamp, tamo razmenis za $ pa $ posaljes na svoj racun u banci, odes do banke pa das izjavu odakle ti novac i posle 10ak dana novac ti legne na racunu. Tu imas i neke razne provizije pa ti usput otmu jedno 20-25$.
Drugi, mnogo jednostavniji, kontaktiras clana zmajns i izdogovaras se za dalje.

@13umble13ee
Sad kad se vise ne budes javljao supportu, znace da krsis neko od pravila i zato cutis. Treba da ti banuju sve naloge sa tog IP-a.

Ja ne znam dal ovakve stvari ljudi rade iz gluposti ili je u pitanju radoznalost.

@Air Jordan
Preko TOR-a otvori nove naloge, recimo 4, i plati demo na njih. Prekini kopanje, promeni IP adresu i startuj nove naloge i ostala 6 koji jos imaju demo. Kad isteknu tih 6 ponovi postupak.
I moji su razlicito kupovani, ja planiram da uradim ovako.

Izvinjavam se za OFF ali meni je fascinantno da neko postavi početničko pitanje i to u OVOJ temi (pored mnogo "zvučnijih" tema) koja čak nije ni "sticky"...

@13umble13ee
Sad kad se vise ne budes javljao supportu, znace da krsis neko od pravila i zato cutis. Treba da ti banuju sve naloge sa tog IP-a.

Ja ne znam dal ovakve stvari ljudi rade iz gluposti ili je u pitanju radoznalost.

Naravno da sam se javio supportu....mene treba da banuju? a ne ove sto koriste 200 IP adresa i nikako da nauce. No, dobro, ako tako kazes neka me banuju.

Ok, istekao mi je i drugi demo na istoj IP i on je nastavio da rudari normalno nakon isteka DEMO-a...znaci neki je problem u tom nalogu...verovatno je vec bio banovan a ja sam to prevideo. Znaci @karanovicz moze da se nastavi rudarenje ako ti nije bio banovan nalog pre kupovine demo-a.

pa sta sam ti ja rekao pre par sati isto to da ces moci od 2-3 dana da kopas ako nije banovan a sad sto bi ti u nedogled to su puste zelje kod ovih belosvetskih hostaplera, sve su proracunali do tancina. Probaj da ne kupujes demo na drugom nalogu na tom ip-u kao i da ne otvaras nove naloge na tom ip-u pa da vidimo da li ce kopanje potrajati i duze.

@zdekiman to ti je najsigurnija varijanta ako si na kablovskom netu moze da potraje za godinu dana zaradis preko 500e a nema sta da izgubis 😉

Poslednja izmena:
ja imam jedan nalog demo mi izasao pre 10 dana i kopam normalno 1.30 na dan. moze da se kopa posle demo

Naravno da moze...nego neki tvrde da ne moze ali nisu uzeli u obzir ovo sto sam ja imao kao problem...Necu uzimati demo, ali sam svejedno promenio IP danas tako da nije frka ni da uzmem.

Da li je konacno ustanovljeno kad kopa a kad ne nakon isteka demoa?

znaci ne kontaktirajte support, ako ste osteceni stisni dup3 i teraj dalje, potrebno je samo da se zainteresuju za slucaj o kome pisete i usra5te svima zaradu, znaci ne dajte im do znanja za propuste

Meni demo izlazi za 2 dana, na tom ip-u kopaju 10 naloga, nijedan nije bio banovan pre toga, demoi su uzeti zbog 10e limita a ne zbog bana.
Videcemo da li je razlog bana sto je nalog bio banovan pre demo-a ili veliki broj naloga po ip-u.

Poslednja izmena od urednika:
Meni demo izlazi za 2 dana, na tom ip-u kopaju 10 naloga, nijedan nije bio banovan pre toga, demoi su uzeti zbog 10e limita a ne zbog bana.
Videcemo da li je razlog bana sto je nalog bio banovan pre demo-a ili veliki broj adresa po ip-u.

Ista situacija samo sto meni isticu prva 4 naloga 12.12.2014 u 13h.

pa sta ako isticu napravite nove kupite demo za njih i juris 🙂

naterati 1 280x na 4 naloga pod win7 sa singlecorom i 1gb ram, nemoguca misija?

Meni 270X sa singlecore i 2GB RAM-a na jednoj masini nece preko I13, odosno oko 340 KHs. Sa 1GB nije htelo preko I11.

ovde isto, na i13 samo hw erori, na i12 pola pola, na i11daje malo

Jedino BAMT da probas. Ono -g2 ne radi sa tako malo memorije?

A sada kada vam je istekao demo i imate u held nekih evrica i proslo je 4 dana od isteka demoa , mozete li dici i taj kes ?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno