nesic1
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.08.2008
- Poena
- 570
ljudi jel imate vi neki profit od ovoga? ja se pitam kako vadite pare sa cryptsy sajta preko banke ili kako? jel ima neki nacin da se naplati mining kod nas? hvala
E ovako...ono sto je bitno za napomenuti je da kada istekne 10 dana za demo...vise ne mozes da rudaris na tom nalogu...znaci moras da pravis novi nalog i da tu na novom nalogu uzimas demo. Jedina opcija je da uzmes lepo stater i onda radis 3 meseca 😀
E ovako...ono sto je bitno za napomenuti je da kada istekne 10 dana za demo...vise ne mozes da rudaris na tom nalogu...znaci moras da pravis novi nalog i da tu na novom nalogu uzimas demo. Jedina opcija je da uzmes lepo stater i onda radis 3 meseca 😀
Evo mali tutorial za one koji koriste Telenor usb modem - da se prilikom restarta komp automatski nakaci na net. Tutorial je poslao kolega Kidence, ja sam dodao samo jedan red 😀 i sve funkcionise kako treba.
Da bi se modem automatski konktovao, moras kao prvo da ugasis PIN ako ti trazi na pocetku,tj. po pokretanju Telenor app...Ako ti ne trazi, onda ovaj korak preskoci...Inace PIN se gasi u podesavanjima u Telenor app ako ti zatreba...
Nakon toga pokrenes Telenor app, da radi ...ali ne moras da se konektujes na net...bitno je samo da app radi da bi mogao sledeci korak da uradis....
Ides na Start, pa All programs, pa nadjes Startup folder, desni klik na njega Open...
U njega treba da prevuces Telenor aplikaciju (da dodas shorcut) i treba da odes u Network and Sharing Center, sa leve strane imas Change adapter settings, kada to izaberes videces konekcuju za tvoj modem koju takodje prevuces u Startup folder...
Znaci nakon toga imas shorcut od telenor app i od konekcije za modem u Startup folderu...
Sledeci korak ti je, desni klik na konekciju za modem, pa properties, pod stavkom General u polje phone number kucas *99#, pod stavkom Options iskljucis Prompt for phone number, stikliras Redial if line is droped, bitno ako pukne veza da se sam konektuje opet, a pod redial options podesi 10-10-never
Kako ovo radi, po podizanju sistema, kada se ucita Telenor app, on tek tada u konekcijama vidi modem, a pre toga ga ne vidi....zato moras da podesis da se podigne telenor app sa podizanje sistema, sto ce odradidi jer se nalazi u startup folderu...
Kada podigne telenor app, konekcija postaje vidiljiva i komp se sam konektuje, znaci telenor app ce i dalje biti i MORA biti aktivna, ali modem nece biti nakacen preko nje, nego preko konekcije iz Win-a.
Situacija je sledeca. Za jedan rig sam nabavio usb VIP modem, kod koga ne mogu da namestim automatski startup kada se pokrene komp. Za razliku od Telenora, gde kada se klikne na Change adapter setting, pa na properties ima tab "General' 'Options' i dr., kod VIP-a to nema.
Slike saljem u prilogu.
Gledao sam na netu i neke programe koji mogu da snime pomeranje misa kao i click (posto mi je potreban samo jedan klik na 'connect' 🙂 nista vise od toga, guiminer je u delayed startup), ali ni jedan ne radi kako treba. Da li neko moze nesto da preporuci (znaci, cim se startuje komp, da mis ode na connect i klikne)?
Edit: Modem je Telenorov, otkljucan, a kartica MTS, da ne bude zabune.
to je acc na kom si IMAO demo ili ga IMAŠ ?
Probao OVO
A da prestanete da se dopisujete sa njima ako niste osteceni?
Istekao mi je danas i ne mogu sada da rudarim...drugi mi istice veceras oko 12 pa cu da vidim da li ce i taj da prestane da rudari 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari