Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
jel hocete malo da vas uprpam

nova-rasterska-slika.jpg

koliki hash treba da bude za rotiranje? sto veci ili je i 300 dovoljno? da li je neko pokosao da ispita to?
u pitanju je 280x sa 4 nagola

ma idi i ja se otkinu, inace desava se ako se ne unese lepo url, hteli ste prpu 😛

imam kilav net pa kucam direktno da se logujem i samo sam permutovao dva slova, i na ovu sliku hladan tus :d

Poslednja izmena:
Ne znam sta vi mislite, ali meni deluje zanimljivo da se skupimo mi ovde i uzmemo 1 Expert nalog? Taman da nam radi za struju.

ljudi jel imate vi neki profit od ovoga? ja se pitam kako vadite pare sa cryptsy sajta preko banke ili kako? jel ima neki nacin da se naplati mining kod nas? hvala

E ovako...ono sto je bitno za napomenuti je da kada istekne 10 dana za demo...vise ne mozes da rudaris na tom nalogu...znaci moras da pravis novi nalog i da tu na novom nalogu uzimas demo. Jedina opcija je da uzmes lepo stater i onda radis 3 meseca 😀

E ovako...ono sto je bitno za napomenuti je da kada istekne 10 dana za demo...vise ne mozes da rudaris na tom nalogu...znaci moras da pravis novi nalog i da tu na novom nalogu uzimas demo. Jedina opcija je da uzmes lepo stater i onda radis 3 meseca 😀

Moze li pravljenje novih naloga na istoj ip?
Prepostavljam da moze al opet...

Ja sam stvarno mislio da posle demo rudaris normalno na tom nalogu.....ovo je vec previse stvarno...onda je bolje da napravis novih 4 naloga po IP i ne verifikujes i cao zdravo...vise posla ali je jednostavnije mnogo....ne dajes pare.

Jesu li ti istekli demo nalozi?

Jedan mi je istekao danas u 4. U 6 sam pogledao, video da je istekao i imao sam 0,6 od graficke. Sada sam ponovo pogledao potpuno ista cifra. Znaci ocitava HAsh ali ne dobijam pare od toga.

A ono sto mene malo iritira...niko ko ima demo, tj kome je istekao nije rekao...rekli su sada pre par strana...ali ovo koji su ga imali ranije nisu nista rekli. De je goldi uopste?

Poslednja izmena:
rekao je ja mislim vladan da njemu cepa i dalje kopanje na demou, ali on ima jedna demo jedan IP

Pa i ja mislim da je neko rekao da rudari posle normalno...zato sam i uzimao demo. Ali je moguce da su menjali pravila i da sada to vise ne moze. ne znam nije mi jasno.

goldi zapalio na bahame 😛
neki su rekli da demo sljaka i dalje

Ne znam...meni stoji na dashboard, i radi mi grafika ali se zarada nije menjala. Pisao sam i njima pa cemo da vidimo sta ce da mi kazu.

Hmmm pogledajte sta su mi poslali u mail 🙂

Registering multiple accounts and using multiple virtual private servers (VPS) and/or rented rigs to take advantage of our platform is a violation of our Terms of Service. When detected, our abuse prevention filter will limit the earnings of these accounts. We strongly recommend consolidating your hash rate under a single account. Our development has really implemented extra incentives for those that do. If you feel like you have not violated any of our terms, then please send us your username so our management could review your case.

Sta kao banovan sam i ako imam demo 😀

Evo mali tutorial za one koji koriste Telenor usb modem - da se prilikom restarta komp automatski nakaci na net. Tutorial je poslao kolega Kidence, ja sam dodao samo jedan red 😀 i sve funkcionise kako treba.

Da bi se modem automatski konktovao, moras kao prvo da ugasis PIN ako ti trazi na pocetku,tj. po pokretanju Telenor app...Ako ti ne trazi, onda ovaj korak preskoci...Inace PIN se gasi u podesavanjima u Telenor app ako ti zatreba...

Nakon toga pokrenes Telenor app, da radi ...ali ne moras da se konektujes na net...bitno je samo da app radi da bi mogao sledeci korak da uradis....

Ides na Start, pa All programs, pa nadjes Startup folder, desni klik na njega Open...

U njega treba da prevuces Telenor aplikaciju (da dodas shorcut) i treba da odes u Network and Sharing Center, sa leve strane imas Change adapter settings, kada to izaberes videces konekcuju za tvoj modem koju takodje prevuces u Startup folder...

Znaci nakon toga imas shorcut od telenor app i od konekcije za modem u Startup folderu...

Sledeci korak ti je, desni klik na konekciju za modem, pa properties, pod stavkom General u polje phone number kucas *99#, pod stavkom Options iskljucis Prompt for phone number, stikliras Redial if line is droped, bitno ako pukne veza da se sam konektuje opet, a pod redial options podesi 10-10-never

Kako ovo radi, po podizanju sistema, kada se ucita Telenor app, on tek tada u konekcijama vidi modem, a pre toga ga ne vidi....zato moras da podesis da se podigne telenor app sa podizanje sistema, sto ce odradidi jer se nalazi u startup folderu...

Kada podigne telenor app, konekcija postaje vidiljiva i komp se sam konektuje, znaci telenor app ce i dalje biti i MORA biti aktivna, ali modem nece biti nakacen preko nje, nego preko konekcije iz Win-a.

Situacija je sledeca. Za jedan rig sam nabavio usb VIP modem, kod koga ne mogu da namestim automatski startup kada se pokrene komp. Za razliku od Telenora, gde kada se klikne na Change adapter setting, pa na properties ima tab "General' 'Options' i dr., kod VIP-a to nema.
Slike saljem u prilogu.

Gledao sam na netu i neke programe koji mogu da snime pomeranje misa kao i click (posto mi je potreban samo jedan klik na 'connect' 🙂 nista vise od toga, guiminer je u delayed startup), ali ni jedan ne radi kako treba. Da li neko moze nesto da preporuci (znaci, cim se startuje komp, da mis ode na connect i klikne)?

Edit: Modem je Telenorov, otkljucan, a kartica MTS, da ne bude zabune.

Prilozi

• telenor.jpg
    telenor.jpg
    76.1 KB · Pregleda: 66
  • vip.jpg
    vip.jpg
    80.4 KB · Pregleda: 65
Poslednja izmena:
Pitao sam da li sam ja sada banovan na tom accountu, i evo sta su mi napisali 🙂

Yes, if you have violated any of our terms, then your account will be restricted.

IF you have not violated any of our terms, then please send us your username and our management will review your account.

Situacija je sledeca. Za jedan rig sam nabavio usb VIP modem, kod koga ne mogu da namestim automatski startup kada se pokrene komp. Za razliku od Telenora, gde kada se klikne na Change adapter setting, pa na properties ima tab "General' 'Options' i dr., kod VIP-a to nema.
Slike saljem u prilogu.

Gledao sam na netu i neke programe koji mogu da snime pomeranje misa kao i click (posto mi je potreban samo jedan klik na 'connect' 🙂 nista vise od toga, guiminer je u delayed startup), ali ni jedan ne radi kako treba. Da li neko moze nesto da preporuci (znaci, cim se startuje komp, da mis ode na connect i klikne)?

Edit: Modem je Telenorov, otkljucan, a kartica MTS, da ne bude zabune.

Probao OVO

Ahahahahah a nije problem sto vi svim iamte 2000 besplatnih naloga...sto ste banovali 10000000 IP adresa...to nije problem.

Istekao mi je danas i ne mogu sada da rudarim...drugi mi istice veceras oko 12 pa cu da vidim da li ce i taj da prestane da rudari 🙂

Ne znam koj se djavo bunite.
Bilo je vec reci da nema rudarenja nakon isteka demoa.
Ocete brate da date 15eu i dozivotno da rudarite.
Oce k...!
Ne spamujte vise kojna da ne banuje celu srbiju.
A mnogo ce lako.if x ip =Srbija then error 404 i patka vise

@13umble13ee

Pa naravno da ce ti banovati i taj ako je sa iste IP,nema tu dileme...

Nije bilo reci...bilo je reci da vladan rudari normalno na tom accountu gde je istekao demo. Ne bitno, samo govorim da se ljudi ne upecaju...ali dobro necu vam vise rec reci...ima sada da spamujem kojn malo sa mailovima...mozda banuju celu srbiju.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno