Šta je novo?

LG G2

Baterija je vrh kada se koristi samo za razgovore :)

b2f5cfcc526bc86e5878d47d149ca09b.jpg
a8b1b6eea30d639876c6b2041653e98d.jpg
cf0d8b6402e8d0e5a951c210c35e9165.jpg

124h + 392h very nice :) cak ni nokia ne moze toliko da izdrzi :)

Poslednja izmena:
Druže, iz ovoga jedino mogu da zaključim da bi za tebe bila dobra i nokia 3310, ako u 5 dana gledaš ekran samo 11 min, uzmi rolere umesto ferrarija.

jok, igrice ce da igra na njemu kao dete
Ако ниси знао смартфон може да се користи и за неке друге ствари, а не само за игрице...

Imam neki dug za porez pa sam morao a zao mi u pm :(, imao sam dosta fonova a ovaj najbolji do sad

Poz ljudi. Je l' probao ko ove nove build-ove od cyanogen-a, valjaju li sta? :)

Kada sam prvi put prebacio na vifeo snimanje imao sam fc ali svaki sledeci put je snimanje radilo. Kamera snima dovoljan broj fps ali ima ogranicenje po pitanju potrebnog svetla da bi se bilo sta videlo. Pricam o stock kameri.

Chrom je imao par puta fc kad sam otvorio 10ak tabova.

Baterija od 75% do 25% sa 2h30min SOT a nakon 6 sati mirovanja (spavanja) je na 19%. (1% na sat). Ukljucen wifi i 3g i sve sync.

Pored roma instalirao sam odmah i modem za aosp romove zbog rotacije. Nisam prvo probao bez toga da li rotira ekran.

Za ovo kratko vreme nisam primetio bilo kakve druge probleme.

pozz dobri ljudi..nov sam vlasnik lg g2 kupljen u telenoru..imam jedan problem naime accuweather wiget mi stoji i kad hocu temu da mi prikaze sat temp vreme grad i sve sto ide tera me u centar da instaliram kad udjem yu nema aplikacije weather theme..da li zna neko o cemu se radi..hteo bih taj njegov originalni wiget za vreme i isto tako se pojavljuje slicno sa nekim aplikacijama koji je tu problem hvala punoi na pomoci unapred

Ајд још једном са знацима интерпункције. Нема шансе да ти ухватим мисао.
Какав центар, каква тема?

Poslednja izmena:
weather aplikacija ne radi, kada kliknem na nju trazi update. Posle klika me salje na Update Centar, gde nema aplikacije za update.

Izvuci karticu, pusti da se restartuje i pojaviće ti se više aplikacija među kojima je i accuweather. Ažuriraj ih sve, vrati karticu i to je to...

Samo idi tu i među aplikacijama ćeš naći weather temu, posle dodaj lokaciju i to je to ...

EDIT: bender zeza ovaj rikaveri 2.8.1.1 koji dolazi sa ovom tvojom novom autorec aplikacijom...
Nije htelo da formatira DATA, dok sa openrecovery-twrp-2.8.1.0-d802.zip ( http://techerrata.com/browse/twrp2/g2d802 ) prolazi lagano ...

Inače za sada ovaj 5.0.1 LS radi odlično, nema bagova ili ih ja još nisam primetio :)

Poslednja izmena:
pa problem je sto nema weather tema( i izgleda da nije to jedina aplikacija koje nema u centru reimo i onaj quick translator ima ikone kad hocu da otvorim isto me tera u centar i tamo nema aplikacije)..ajde izvadicu sim karticu pa ga restartovati da vidim..mozda pomogne pa javljam

Poslednja izmena:
Samo idi tu i među aplikacijama ćeš naći weather temu, posle dodaj lokaciju i to je to ...

EDIT: bender zeza ovaj rikaveri 2.8.1.1 koji dolazi sa ovom tvojom novom autorec aplikacijom...
Nije htelo da formatira DATA, dok sa openrecovery-twrp-2.8.1.0-d802.zip ( http://techerrata.com/browse/twrp2/g2d802 ) prolazi lagano ...

Inače za sada ovaj 5.0.1 LS radi odlično, nema bagova ili ih ja još nisam primetio :)

Kod mene savrseno radi ;)

Jel ima taj novi LS postavke za buttone ? Ne nadjem uopce :/

Meni je se pojavio sistem error sa autorec. Pa sam morao da uradim clean instal roma.

Poslednja izmena:
Pozdrav svima. Od pre par dana sam postao korisnig ove zverke. Naleteo sam na cloudyG3 rom,da li ga neko koristi pa me zanima kako se ponasa baterija,da ima bug-ova i kakva je kamera na ovom rom-u ?

Pozdrav svima. Od pre par dana sam postao korisnig ove zverke. Naleteo sam na cloudyG3 rom,da li ga neko koristi pa me zanima kako se ponasa baterija,da ima bug-ova i kakva je kamera na ovom rom-u ?

Jedan od najboljih romova za naš telefon. Baterija je kod mene ok. Nemam problema sa "curenjem". Koristim verziju 2.1. Kvalitet fotografija je bolji na nego na drugim romovima.

Evo jos jedno pitanje, i to bi bilo to, za sada. Kako da mi svetli notification led prednji, kad mi stizu poruke na viberu? Hvala i ziveli !!

Nazad
Vrh Dno