A da se bar informises pre nego napises? Nije valjda toliko tesko. Konkretno u TB je visevalutni racun i isti je princip i ako imas dinare samo i ako ima dinare i eure. Tj imas tu jednu dodatnu konverziju dinara u eure ako nemas iste na racunu.
Preko kog site-a pratite posliljke sa AliExpress-a?
Aik u kojoj sam nekada bio i TB u kojoj sam sad vrse konverziju po srednjem kursu za ostale ne znam ali mislim da racunaju po nepovoljnijem kursu.Sve banke osim mislim AIK imaju kriminalan kurs bar po 3-4 dinara losiji od menjackog, koji god da uzimaju, a u ovim slucajevima Ali vrsi konverziju pri promeni valute u kojoj bi hteli prikaz, odnosno Visa kad placate u drugoj valuti od one istaknute, banke ne.
Ja ih cekam od 14-og novembra, 28 su poslate iz Kine, kako stvari stoje kod nas nadam se da ce stici do nove godineAko hoćeš i bas u sluške onda xiaomi2
Vidim, jer si mi strucno uputio kritiku na temu pismenosti jer si verovatno nasao ozbiljan gramaticki problem u mom postu. Nije nesa1999 moj klon vec si se nakon mog posta obratio mnozini a ne jednini tako da ti ta prica ne pije vodu. Ili si persirao nesi? Ja nisam nista uvredljivo napisao, samo sam rekao, proveris pre nego sto sa sigurnoscu napises da je to zato sto imamo dinarske racune. Ali vidim da se sada radi samo i bespotrebnom natezanju jer ne znas kako da izadjes iz zacaranog kruga bez argumenata a opet, "moras" da budes u pravu. No ovo je moj poslednji post o tome, da ne mucimo druge, rekao sam sta sam imao na temu racuna i nista izmislio nisam.
Ok kad si uporan i bezobrazan jos na to. Za pismene pise ono sto si rekao: banka nam vrsi konverziju zato sto IMAMO DINARSKE racune. Nije istina. Jos jednom, NIJE ISTINA. Kraj diskusije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari