Ja sam dobio 2 paketa preko yanwen-a nemojete bezveze da panicite to je verovatno do nase carine. Dispute se otvara 2-3 dana pre kraja roka za isporuku ovako samo pravite problem prodavcu, a verovatno vam stize paket.
Sve vise prodavacima sa alija prestaje da salje za Srbiju zbog velikog broja sporova iz nase zemlje
Upravo tako, stize vam ljudi opusteno primao sam pakete preko yanwen-a i uvek sam ih dobija.
Pravite prodavcu problem za dzabe, on je poslao i paket je u Srbiji, na carini je velika guzba, preko 10000 paketa lezi na carini, a ne mogu da zavrse dnevno vise od 2000, objasnio mi danas ljubazni radnik poste u GPC-u, znaju sve ali naprosto malo ljudi a previse posiljaka, ja reko pa zaposlite jos ljudi, naravno samo se nasmejao i rekao pa kako, nema zaposljavanja sad su nam smanjili plate(mislio je na onih 10%) i tako kaze covek ''nemoj da pricamo sad preko telefona znamo i vi i ja sta bi trebalo i kako, ali se nas dvojica ne pitamo'', rekoh jeste, hvala puno gospodine i cao.
Pravite problem svima jer ce sve vise prodavaca da brise Srbiju sa liste slanja a neke prodavnice i to jake su vec to uradile a posle cemo svi ovde kukati zasto nemozemo da narucujemo sa AE-a.
Ovo stize kao pismo, zastita za ekran, cak je manje od pisma i ne ide na carinu sigurno. A po onom trekingu bi trebalo da je stiglo ovde 29.11, dakle uveliko je vec trebalo da je kod mene. A nemam nacin da proverim da li je kinez to stvarno poslao ili je ovde mozda neko ukrao. Mada sumnjam da nekome treba nesto za OPO. Naravno, sacekacu sa dispute-om jos par dana, dok se ne priblizi kraj roka za isporuku. Uvek mi je sve stizalo za 2-3 nedelje i tracking uvek bio ispravan. Ovo je prvi put da je tracking los i evo mesec dana u putu, ako uopste putuje...
Nisi u pravu, a i napisao sam da se sutra tek rade paketi koji su stigli na carinu 1.12, a tvoj je na carinu stigao posle 1.12 znaci malo strpljenja.
Mogao bi mozda da dobijes sutra, u ponedeljak utorak ili sredu, nemoj da panicis. To sto je pismo ne znaci nista jer idu po datumima prispeca, pa ce ti se desiti da tog dana kad dodje paketi koji su 29.11 stigli u Srbiju tvoj ce proci bez dazbina naravno, dok ce drugi biti naplaceni koji su veci naravno.
Samo opusteno kazem ti ovo jer sam imao prilku da to dozivim nekoliko puta.
Ovaj tvoj TN je svakako ispravan i nije los, samo strpljenja pa kad dobijes videces