Reci makar koji je to model, pa da izguglamoSve sto si naveo imam sa Pipom proizvedenim marta 2013, kupljenim juna 2013. za male pare. Radi kao zmaj. Odlicni glasni prednji kvalitetni zvucnici. Kopija Sony tablet S dizajna.
Nisi rekao form-factor: 16:9 ili 4:3?
Ne znam kakvi su Win/Intel tableti. Nesto kao Yoga? Izvrsavaju x86/64-bit aplikacije ili...? Podeli sa ostalima prednosti, mogucnosti i ponudu.
@hugostrangedire:
Surface 3 je bio u Benč testu i nije se nesto proslavio.
@nemanja123:
Drugar mi je doneo direkt iz Kine, nije kupljeno na Aliju vec u velikom IT trznom centru.
inace,ako kupujete win tablet,obavezno kupujte sa hdmi portom
dzabe windows i sve to,ako ne mozes da ga povezes na neki monitor i iskoristis za posao kad zatreba
hello at that time, aliexpress want to change the shipping way for lower than $7 order, so at that time all track number not work normally, but don't worry, all goods have send out, will arrive in time
ok friend, i promise we have send, but no tracking, ok you can open dispute if you not trust me, but when you recieve the package, please close the dispute in time, we are all honest people
Ženi već više od pola godine naručujem neke modlice za kolače i tako te stvari, do sada smo naručili (uspešno) ~100 stvari i uspešno su sve dostavljene u normalnom roku. Čini mi se da smo najduže čekali 29 dana, uglavnom je stizalo ispod 20 dana.
E sada, 22 Oktobra sam naručio dva mala paketa jedan je 3 drugi 2 dolara (od istog prodavca i paket je poslat zajedno), dakle sve ukupno plaćeno 5 dolara. Ja sam platio odmah ali je iz nekog razloga plaćeno bilo tek 25 Oktobra a mejl od Ali-ja da je roba poslata dobio sam 27 Oktobra.
Kako sam u to vreme naručio barem još 20-ak stvari i uglavnom ne gledam tracking broj, nego kada me žena pita kad će da stigne to i to ja tada pogledam tracking broj da vidim u kom je to procesu. I tako pre 15 dana pogledam tracking broj za ove modle od 5 dolara i piše da je broj nevažeći, pošaljem poruku prodavcu da mi pošale ispravan broj jer onj ne valja i on mi sutradan odgovara:
Što je naravno laž, ovo za 7 dolara minimum, što sam mu i napisao i rekao da ili da mi pošalje pravi broj i dokaz da je poslao robu ili ću biti primoran da otvorim dispute. Na to mi ništa nije odgovorio a to je bilo 17 Novembra.
Danas je 2 Decembar a od pošiljke ni traga ni glasa, čak roba koju sam naručio 2-3 ovembra je stigla pre 5-6 dana a ova još uvek ništa.
Protekcija mi ističe za 24 dana, da li je vreme za dispute, obzirom da prodavac laže (mada ima 100-ak porudzbina i 99 score feedback), nije mi dao ispravan tracking broj + roba naručena 25 Oktobra a sada je 2 decembar!
DOPUNA: upravo sam sada dobio odgovor od prodavca:
Tek sad ne znam šta da radim, ili je ovo klasična kineska fora "posl'o sam majke mi".... neka iskusniji kažu jer do sada nisam nikada imao probleme sa njima pa im "ne znam fore i izgovore".
kriket je napisao(la):Šta ti znači "klasična kineska fora"? Nije taj Alibaba najvrednija trgovačka kompanija na NYSE zbog "klasičnih kineskih fora", tj. prevare na koju ti aludiraš, već zato što imaju najbolje cene i zato što su prodavci spremni da izlaze u susret zahtevima kupaca, pa i da četuju sa njima.
Proveri reputaciju prodavca, ako s nekim imaš problema nije to do Alibabe. Alibaba je samo posrednik u komunikaciji između u prodavaca i kupaca, tj. omogućava spajanje jednih sa drugima. A to ako si ti našao nekog kung-fu vendora među hiljadama i hiljadama poštenih, ne daje ti za pravo da to nazivaš "klasičnim kineskim forama". Pre će biti da su te prevare klasične srpske fore jer kinezi su daleko od toga da im je strategija da tebe zavrnu za $5. Na tom Alibabi se svakog trenutka sklapaju dilovi u stotinama hiljada dolara a ti ovde kukaš na celog Alibabu zbog svojih $5 modlica koje ćeš na kraju siguran sam i dobiti jer čak i da se zagubila pošiljka, taj Kinez će ti poslati druge o svom trošku. E to je klasična kineska fora.
Alibaba grupacija ubira smešan deo prihoda od Aliexpresa (gledano proporcionalno).Šta ti znači "klasična kineska fora"? Nije taj Alibaba najvrednija trgovačka kompanija na NYSE zbog "klasičnih kineskih fora", tj. prevare na koju ti aludiraš, već zato što imaju najbolje cene i zato što su prodavci spremni da izlaze u susret zahtevima kupaca, pa i da četuju sa njima.
Proveri reputaciju prodavca, ako s nekim imaš problema nije to do Alibabe. Alibaba je samo posrednik u komunikaciji između u prodavaca i kupaca, tj. omogućava spajanje jednih sa drugima. A to ako si ti našao nekog kung-fu vendora među hiljadama i hiljadama poštenih, ne daje ti za pravo da to nazivaš "klasičnim kineskim forama". Pre će biti da su te prevare klasične srpske fore jer kinezi su daleko od toga da im je strategija da tebe zavrnu za $5. Na tom Alibabi se svakog trenutka sklapaju dilovi u stotinama hiljada dolara a ti ovde kukaš na celog Alibabu zbog svojih $5 modlica koje ćeš na kraju siguran sam i dobiti jer čak i da se zagubila pošiljka, taj Kinez će ti poslati druge o svom trošku. E to je klasična kineska fora.
Tek sad ne znam šta da radim, ili je ovo klasična kineska fora "posl'o sam majke mi".... neka iskusniji kažu jer do sada nisam nikada imao probleme sa njima pa im "ne znam fore i izgovore".
Da li ovo ok? Prvi put sam naručio-ne razumem oznake. Kupljeno 2014-11-11. Informacija sa 17track :
2014-11-24 07:53 - PEK, 塞尔维亚 - RS, 交航
2014-11-21 15:59 - 北京国际, 塞尔维亚 - RS, 出口总包直封封发, Departure from outward office of exchange
2014-11-21 08:27 - 北京国际, 塞尔维亚 - RS, 出口总包互封开拆, Opening
2014-11-20 12:31- 北京国际邮件收寄中心, 塞尔维亚 - RS, 收寄局收寄, Collection
- Posta Srbije :
20.11.2014 CN - 100614
21.11.2014 CN - CNBJSA Otprema
Skoro sve je free shipping , a onda proveriš iste stvari na eBay i vidiš da su jeftinije upravo za taj tracking number . Uzo je pare za obavezni TN , a nije ga platio nego poslo na divljakaVaži druže, hvala na savetu. Idem prvo sa finom porukom pa ću videtu šta dalje, inače je bio free shipping i mala vrednost pošiljke.
porucio sam xiaomi 10400 externu bateriju od ovog
http://www.aliexpress.com/snapshot/6284699490.html baterija ne prolazi pola testova sto ima na YT da bi se proverila da li je original tako da sam 99% siguran da je fake
Da li pokrecati dispute?
Čekaj kada imam evre na računu i tada se isplati plaćati dolarsku cenu na aliju? Zar nije bilo priče o nekoj duploj konverzija banke Intesa?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari