I jel onda mogu takvi telefoni da s ekupe ili ne,sta u slucaju ne daj Boze reklamacije kada s eodnese kod oepratera ili u servis takav telefon sa garancijom ali bez fiskalnog?
Ja koliko sam cuo(na svu srecu nikad se nista nije desilo sa telefonom), ako odneses u poslovnicu traze fiskalni, ali ako odneses direktno u Begram, bitna im je samo garancija...
BEGRAM??? Jesi li ti normalan???
NI SLUCAJNO!!! Samo BGelektronik, mislim naravno ako hoces citav uredjaj i profesionalno da se odradi.
Ja Danas uzeo crni note 4,odusevljen sam telefonom ali na mom primerku ima par stvari koje me nerviraju pa cisto ako neko moze da mi kaze ima li slicnih ili istih problema.1.Power i volume dugmad su poprilocno klimava ne znam da li to tako treba da bude ili je samo moj primerak u pitanju.2.Pozadi na poklopcu jedno 1-1.5 cm ispod samsung logo-a na samoj sredini kad pritiskam cujem skripanje i pucketanje kao da poklopac tu dise i ima prostora,kao da nije dobro nalegao a sasvim sam siguran da sam ga dobro podesio i to me izludjuje i iritira mi mozak zesce,pa bih isto voleo da znam jel ima jos ko taj problem.3.danas sam pokusao da stavim clear foliju na ekran i nije mi uspelo naravno pa sam je skinuo jer je bilo baloncica svuda,trenutno na ekranu nemam nikakvu zastitu i primetio sam da se ekran zesce prlja tj da bas bas ostaju otisci.Da li je jos nekom tako ili sam ja sa skidanjem folije skinuo i taj zastitni oliophobic sloj pa mi se zbog toga to desava?unapred zahvalan na odgovorima
Ni jedan note 3/4 nema problem sa baterijom.
To je individualno. Ja recimo nisam imao problema sa baterijom ni posle apdejta.Voleo bih da se slažem sa tobom, ali u Note3 temi imaš dosta nas koji muku mučimo sa baterijom koja nam je unakažena sa KitKat updateom...
Isto i ja baterija klasika ista ko sa JBVoleo bih da se slažem sa tobom, ali u Note3 temi imaš dosta nas koji muku mučimo sa baterijom koja nam je unakažena sa KitKat updateom...
@Emix
Ocistice on to lako, problem je sto i nakon toga ima da bude musav ekran. Mada, ja jos nisam vidio telefon koji ima odlican coating koji traje i nakon par mjeseci.
Manje vise svi telefoni.. Nisi gledao prave telefone.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari