Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

• Začetnik teme Začetnik teme Pablo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa to menja stvari. 🙂 Ovde se prica o garanciji koja je uzeta na firmu

Nema veze ,neka bar ljudi znaju da mogu nositi aparat i bez fiskalnog u ovlasceni servis ako je u pitanju fizicko lice
Inspekcija se nalazi na Novom Beogradu pored zgrade MUP-a,sve nepravilnosti mogu se tamo prijaviti i skroz su ok ljudi

I jel onda mogu takvi telefoni da s ekupe ili ne,sta u slucaju ne daj Boze reklamacije kada s eodnese kod oepratera ili u servis takav telefon sa garancijom ali bez fiskalnog?

Ja koliko sam cuo(na svu srecu nikad se nista nije desilo sa telefonom), ako odneses u poslovnicu traze fiskalni, ali ako odneses direktno u Begram, bitna im je samo garancija...

Ono sto iz iskustva sestrica moje zene mogu da kazem je da obavezno gledate dal se slazu podaci sa garancije sa onim sto je na i u telefonu mislim na IMEI. Jer je on imao problem s telefonom kupljenim za kes u zvanicnoj radnji jer su mu pogresno upisali IMEI, pa kad je doslo do kvara telefona servis mu je trazio fiskalni kao dokaz da je mob njegov. Pa je bilo povuci potegni na obe strane.

Ja koliko sam cuo(na svu srecu nikad se nista nije desilo sa telefonom), ako odneses u poslovnicu traze fiskalni, ali ako odneses direktno u Begram, bitna im je samo garancija...

BEGRAM??? Jesi li ti normalan???

NI SLUCAJNO!!! Samo BGelektronik, mislim naravno ako hoces citav uredjaj i profesionalno da se odradi.

Za one koji imaju ps4 i imaju samo jedan tv a komsinice hoce da gledaju Sulju pa je jedino resenje ovo.

How to Remote Play PS4 on all Android phones (4.0+)
Root needed

Tutorial:
I'm not taking any responsibility if your phone bricks!
Download this:
https://mega.co.nz/#!2Y10BSRR!V-Y7TNokd_gOQX-C8Pt5o0eiH0GiKughpFpecXMykq0
1) Go ahead and Force Stop the PS App and uninstall it. (This is, of course, only if you have it installed before.)
2) Download the Remote Play files. Link above.
3) Open up File Manager of your choice, Copy/Move the .apk you just downloaded into the '/System/App/ ' Directory on your phone.
4) Change the Permission of that .apk to RW-R-R

5) Take the .dex and Move/Copy it to the '/Data/Dalvik-Cache ' Directory. Same as above you need to change permissions to RW-R-R.

6) Take the two xml files. Now, move/copy these two files to the '/System/etc/permissions/ ' Directory. Once again, change the permissions to... RW-R-R.

7) Okay, now for the important files. Take the two .jar files; once again, more copy/moving. Copy these two files to the '/System/Framework/ ' Directory. After they have been successfully copied them, change the permissions to RW-R-R.

8) Now, Reboot your phone!

9) Go to the play store and download the PlayStation App.

10) Go back to the location where you putted the Remote Play .apk ('/System/App/ ') and click the .apk to install like normal. Now, the installation should finish. Great.

11) Go back into PS App, and under the 'Connect to PS4' you should now see a Remote Play button to the right.

12) Clicking it should open the Remote Play app, if you get the Error 8800.... whatever, Then you need to uninstall SuperSU or whatever the app is that controls your Root Permissions. I used the option, "Reinstall - Cleanup for reinstallation from Google Play" and then just never reinstalled, until I need root again.

Ko se ne snadje tu sam.

Castio sam sebe danas doticni telefon 🙂 ... onako na prvu ruku sve sto mogu da kazem vec je receno, pocev od ekrana-brzine-same izrade-kamere... Kroz nekoliko dana kad ga iscackam javljam sto i kako.... e da uzeo sam crni, posto mi je mnogo ljepsi od bijelog modela 😉

Ja Danas uzeo crni note 4,odusevljen sam telefonom ali na mom primerku ima par stvari koje me nerviraju pa cisto ako neko moze da mi kaze ima li slicnih ili istih problema.1.Power i volume dugmad su poprilocno klimava ne znam da li to tako treba da bude ili je samo moj primerak u pitanju.2.Pozadi na poklopcu jedno 1-1.5 cm ispod samsung logo-a na samoj sredini kad pritiskam cujem skripanje i pucketanje kao da poklopac tu dise i ima prostora,kao da nije dobro nalegao a sasvim sam siguran da sam ga dobro podesio i to me izludjuje i iritira mi mozak zesce,pa bih isto voleo da znam jel ima jos ko taj problem.3.danas sam pokusao da stavim clear foliju na ekran i nije mi uspelo naravno pa sam je skinuo jer je bilo baloncica svuda,trenutno na ekranu nemam nikakvu zastitu i primetio sam da se ekran zesce prlja tj da bas bas ostaju otisci.Da li je jos nekom tako ili sam ja sa skidanjem folije skinuo i taj zastitni oliophobic sloj pa mi se zbog toga to desava?unapred zahvalan na odgovorima

Ja Danas uzeo crni note 4,odusevljen sam telefonom ali na mom primerku ima par stvari koje me nerviraju pa cisto ako neko moze da mi kaze ima li slicnih ili istih problema.1.Power i volume dugmad su poprilocno klimava ne znam da li to tako treba da bude ili je samo moj primerak u pitanju.2.Pozadi na poklopcu jedno 1-1.5 cm ispod samsung logo-a na samoj sredini kad pritiskam cujem skripanje i pucketanje kao da poklopac tu dise i ima prostora,kao da nije dobro nalegao a sasvim sam siguran da sam ga dobro podesio i to me izludjuje i iritira mi mozak zesce,pa bih isto voleo da znam jel ima jos ko taj problem.3.danas sam pokusao da stavim clear foliju na ekran i nije mi uspelo naravno pa sam je skinuo jer je bilo baloncica svuda,trenutno na ekranu nemam nikakvu zastitu i primetio sam da se ekran zesce prlja tj da bas bas ostaju otisci.Da li je jos nekom tako ili sam ja sa skidanjem folije skinuo i taj zastitni oliophobic sloj pa mi se zbog toga to desava?unapred zahvalan na odgovorima

1. Neki su se zalili. Kod mene je bas utegnuto kao pracka. 2. Stiskam poklopac zesce, nema nigde lufta. 3.Displej je takav sjajan. Niti sam lepio foliju niti mi pada na pamet. Nikad foliju nisam lepio. Samo sam tel malo vise cuvao i to je to... U dzepu ga nosim naravno ali sa kljcevima nikad..
Toliko od mene.

Moj je isto utegnut nista ne krcka sto se tice dugmica imaju mali luft ali jedva primetan, po meni tako i treba da bude jer ako je okvir stvarno od metala da nema zazora onda bi pri svakom pritiskanju dugmica cuo neprijatan zvuk cesanja dugmeta od okvir.

Poslednja izmena:
Ni jedan note 3/4 nema problem sa baterijom.

Voleo bih da se slažem sa tobom, ali u Note3 temi imaš dosta nas koji muku mučimo sa baterijom koja nam je unakažena sa KitKat updateom...

Vi koji imate crni model i ekran bez folije jel vam se prlja ekran mnogo?meni je npr katastrofa i najgore od svega sto i kad pokusam da brisem te otiske oni se samo onako razvlace,kao da na ekranu ne postoji onaj zastitni sloj uopste.Jeste da sam stavljao foliju i skinuo je ali ne verujem bas da bi to moglo toliko da unisti ekran tj.taj premaz.Imao sam folije i na drugim tel i skidao ih ali je ekran uvek bio ok

Sve je ok, Samsung ima katastrofalan coating. Ode za par mjeseci a nekad kao da ga nema uopste. Moraces da stavljas novu foliju. Meni su za Note 2 preporucili Buff i mogu ti reci da vredi svaki dinar.

Pa druze lepo kazes na mom primerku kao da ga uopste i nema znaci neverovatno koliko je retardirano i izgleda odvratno,u telenor sam isao da vidim kakvo je stanje sa onim njihovim izlozenim primerkom i tamo je ekran super sjajan i cist i posle mog cackanja ali i beli model je u pitanju pa mi se mozda cini, a na mom katastrofa.ne znam da li da vratim telefon i trazim drugi,mada ko zna kako cu i sa tim drugim proci

Uzmi neku meku microfiber krpicu i ocisti ekran lagano pa vidi ima li te da nazovem "prljavstine" tj. otisaka i dalje.
Mozes i da kapnes malo tecnosti za naocare ili za ciscenje tv-a i lagano obrises staklo.

Bas tako, nikad ne znas kakav ce sledeci model da te zapadne a da ne govorim o peripetiji zvanoj zamjena zbog coatinga.

@Emix
Ocistice on to lako, problem je sto i nakon toga ima da bude musav ekran. Mada, ja jos nisam vidio telefon koji ima odlican coating koji traje i nakon par mjeseci.

Manje vise svi telefoni.. Nisi gledao prave telefone.

@Emix
Ocistice on to lako, problem je sto i nakon toga ima da bude musav ekran. Mada, ja jos nisam vidio telefon koji ima odlican coating koji traje i nakon par mjeseci.

Ne moze da mu ode coating posle par dana, jedino ako mu je zapao nesavrsen telefon. Ili ako je necim trljao grubo.

Manje vise svi telefoni.. Nisi gledao prave telefone.

Nexus 4, Nexus 5 od brata i druga. iPhone 5 i iPhone 6 isto od prijatelja. Moj Note 2, prije njega Galaxy Nexus.Samsung S4, HTC one m7 mini, Alcatel OT dual sim...Te sam modele imao prilike da vidim.

Jedino se solidno drzao Galaxy S5 star nepunih mjesec dana ljetos.

Ne znate onda da koristite mobove. Ili da ih brišete. Nexus 4 dva komada 2god kao nov premaz, s1 3god kao nov

Ekran se briše bez ikakvih tečnosti i sa što mekšim prirodnim materijalom. Pored toga dok se briše ne sme divljački da se stiska plus treba izbegavati brisanje 5,6 puta na dan.
To je to, nikakva nauka 🙂

Onda je možda zbog klime i vlažnosti vazduha dole u cg? Sve je moguće

Nazad
Vrh Dno