Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

• Začetnik teme Začetnik teme Pablo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da,osecaj je neponovljiv a ne znam sta smeta pojedincima koji nikada nisu videli uzivo Note 4 sto ima plasticna ledja?Kome treba celican telefon ispod svakog poredjenja sa Note 4 tu je iphone 6 pa neka uziva u metalu na prosecnom telefonu.
Bolji i kvalitetniji ekran i maska od Note 4 sada nema,niti boljeg telefona.

Za dipslej, uh, stavi note 4 do ip6+, pa reci još jednom. Sjajan je na note 4, ali iphone za nijansu po meni bolji. Govorim o poređenju uživo, ne na slikama. Jesam imao ip6+ kratko, nije mi se svideo zbog veličine.

Totalno mi je nerealno da neko ne moze da kaze svoje misljenje, pa valjda zato i sluzi forum?
Nego nebitno, slazem se sa Ivanom za ip6+ , odlican je telefon radio sam malcice na njemu ali on mi je malo velik... i nekako imam osjecaj (a to vazi i za ip6) da bi mi ispao odma iz ruku... ne znam sav je nesto ugladjen, ali je super fon. Sve u svemu ovo je top klasa telefona tako da ko god se odluci za neki od njih ne moze pogrijesiti 😉

Za dipslej, uh, stavi note 4 do ip6+, pa reci još jednom. Sjajan je na note 4, ali iphone za nijansu po meni bolji. Govorim o poređenju uživo, ne na slikama. Jesam imao ip6+ kratko, nije mi se svideo zbog veličine.
Uf nema sanse, al ni u teoriji. Cim ih stavis jedan do drugog vidis da je ekran na N4 prinetno bolji. Bolji kontrast, ostriji, prijatnije boje i bolji uglovi gledanja (tj kod n4 kako god da ga vrtis nista se ne menja).

Dobar deo ovog sto si napisao nije istina. Ali ajde,ipak je ovo legendarna note 4 tema 🙂

Totalno mi je nerealno da neko ne moze da kaze svoje misljenje, pa valjda zato i sluzi forum?
Nego nebitno, slazem se sa Ivanom za ip6+ , odlican je telefon radio sam malcice na njemu ali on mi je malo velik... i nekako imam osjecaj (a to vazi i za ip6) da bi mi ispao odma iz ruku... ne znam sav je nesto ugladjen, ali je super fon. Sve u svemu ovo je top klasa telefona tako da ko god se odluci za neki od njih ne moze pogrijesiti 😉

Ne moze, a da neko ne skoci odma. To je cinjenica.
Ispada da samo potpuno metalni telefon moze dobro da lezi u ruci sto je komicno u najmanju ruku.

Ako izneses nesto poput toga da Note 4 dobro lezi u ruci a neko se sa tim ne slaze ti lupas gluposti, preuvelicavas i prevazilazis sve granice fanboy-izma... komedija.

Poslednja izmena:
Ja nisam pricao o "lezanju" u ruci, ja sam pricao o osecaju samih materijala, bar si toliko mogao zakljuciti, valjda znas citati?
Kako lezi u ruci zavisi od vise faktora, menibje prevelik pa ni ne mogu da sudim o tome.

Svi oni koji su testirali ili drzali n4 u ruci na onim kablovima po provajderskim radnjama nisu ni dovoljno blizu iskusili iskustvo drzanja ovog telefona u ruci. Jesnostavno savrseno. Mada moram da priznam i da 6+ ima svojih aduta u dizajnu.

Mozda trazim dlaku u jajetu 🙂 ali upravo zbog tih kablova nemam realnu predstavu kad su u pitanju telefoni ciji je ekran velicine vece od 5.5".

Ja sam prije ovoga imao s3, pricam zbog velicine i mogu vam reci da mi je n4 legao savrseno i osjecaj u ruci je neponovljiv...

Eh neponovljiv, malo realnosti nije na odmet. Ajde da kazete m7 i m8 pa da vam i verujemo, ovako blah blah brc truc. Malo alua koji ni nema osecaj alua sa plasticnim ledjima, stvarno neponovljivo...

Od ovih postova je sve krenulo, tj. na ovo si ti odreagovao, a materijale niko nije spomenuo.
Na sta si ti mislio ne zanima me, da je neko spomenuo metal ti bi rekao "eh nema gume".

Dete ti ne znas da citas ocigledno, odgovor je u citatima tim tvojim. Zato ne bi ni da ulazim u raspravu sa tobom.

Poslednja izmena:
Deda pogledaj prvo tvoj odgovor ljudima iznad, ne znam sta mislis za sebe da si?
Cemu takvo obracanje i taj potcenjivacki ton u postovima, po malo je ok ali ti ga pretera.

Nemam sta da raspravljam sa stobom, ti si vitez koji brani samsung. Samo ne znam po kom osnovu si ti kompetentan da branis a drugi nisu kompetentni da iznesu ono sto im se nije svidelo?

Ja ponavljam ako neko kaze da im je telefon super "legao", ne znaci da taj neko laze! Ili da je fanboy i da ne zna za nista drugo sem Samsunga. Ti imas problem sa Samsungom u ovoj prici ne ja, vec ti i to konstantno.
AKO se nekome svidelo to kako N4 lezi u ruci ne znam zasto ti imas potrebu da iznosis kako to nije iskreno, kako su ljudi koji su to rekli fanboy-evi i nesto tipa: "bla, bla, truc, truc da ste rekli M8/M7"... NE VIDIM POENTU.

Ma orgazmican je dozivljaj.
Niko ne spori da je note 4 dobar telefon, ali neponovljivo i slicni kommentari nemaju veze sa realnoscu.
Nema dalje od sada sinonim za fanbojeve preuzimaju samsungovci, zasenili ste apple fanove samo tako. Driver, prist, webster nisu vam ni do kolena.

...

Imao i m7 i m8. M8 u tom trenutku je za mene bio dizajnerski vrh kome niko nije prisao. I ne samo dizajnerski. Bio sam veliki skeptik za n4,narocito posle cackanja u radnjana. Dvoumio sam se i za z3 ali pljuvanje po kameri me odvratilo. Rizikovao sa n4,kazem rizikovao jer ni jednog trenuttka nisam bio 100% odlucio. A onda je stigao. Ta razlika u osecaju na onim kablovima i ovako,to se ne da opisati. Moze sa m8,ali meni vise odgovara ova velicina i ova lajsna. Ekran je prica za sebe,kazem ortaku osmeh mi na lice izmami svaki put kad ga ukljucim. Jednostavno mi je zao da stavim neku zastitu,ali volim da mi tel bude ocuvam i verujem da cu neko vreme ovako uzivati a onda staviti neku foliju. Za sada lepo radi ,nema laga koga se plasim. Msm da je samsung pogodio u centar sa n4 i stvarno mislim da mu trebutno nema premca,osim mozda 6+ jer mi je on i na kablovima bio vau

Како објашњавате или како објаснити да исти TW ради толико савршено/боље на n4 него на осталим Самсунг телефонима?

Тест Samsung Galaxy Note 4 на скорость: игры

[YOUTUBE]00asJ4Wl-AY[/YOUTUBE]

par zahtevnijih igrica sa fps meracem u gornjem levom uglu

Samo sto i dalje TW koci, i ne koristi na home screenu lepo velicinu ekrana nego i dalje forsira 4x5 ikonica sto je apsurd po meni. Od kad sam stavio Nova Launcer Prime em je telefon prodisao em mogu da namestim 5x5 ikonica na home i da mnogo bolje iskoristim ovako veliki ekran uz mnogo tecniji i optimizovaniji feal.

Nego ima li ovde korisnika 111 telenorove aplikacije? Svaki put kad restartujem mob, ista mi trazi da opet povezem broj sa njom. Do sad se to nije desavalo od kad koristim ovu aplikaciju i dok sam je koristio na prethodnim telefonima.

U Telenoru nemaju pojma kada ce ga dobiti,pitao sam danas u Knezu,a sutra cu videti u Vipu da li ga ima jer je u Vipu mnogooooo jeftiniji uzeti ga uz malu tarifu.

Note 4 se i ne uzima zbog muzike vec zbog najbolje kamere i najboljeg ekrana,muzika kakva god da je na sluskama na Noteu 4 dobra je.

Ja ne znam sto ste i sto su svi toliko odusevljeni ovim ekranom na n4,mislim jeste lep to ne poricem ali sad da je nesto specijalno dobar i nije.Ko je pre n4 koristio bilo koji drugi flagship tipa g3,m8 cak i n3,s5 nije mi realno da se sad sa ovim nesto posebno odusevljava.Ja sam pre ovog imao nexus 5 koji je 1080p i kad sam presao na note4 nista tu mene nije posebno odusevilo sto se ekrana tice.Tek sad posle par dana koriscenja note4 kad se vratim na stari nexus5 vidim tu ogromnu razliku u kvalitetu boja i slike.Ali opet kazem razumem da ce ovaj ekran na n4 oduseviti sve one koji koriste skromnije i jeftinije modele ali mi ne ide u glavu sto se ovi silni rivjueri po jutjubu toliko odusevljavaju kao da je ovo svetsko cudo.I da dodam...jako se kajem sto ipak nisam uzeo beli model jer mi se cini da je na belom modelu ceo taj vauuuuuu dozivljaj mnogo jaci.

Dobro si shvatio 🙂 Meni je beli mnogo lepsi, jaci utisak ostavlja, skuplji, elegantniji.

Ja ne znam sto ste i sto su svi toliko odusevljeni ovim ekranom na n4,mislim jeste lep to ne poricem ali sad da je nesto specijalno dobar i nije.Ko je pre n4 koristio bilo koji drugi flagship tipa g3,m8 cak i n3,s5 nije mi realno da se sad sa ovim nesto posebno odusevljava.Ja sam pre ovog imao nexus 5 koji je 1080p i kad sam presao na note4 nista tu mene nije posebno odusevilo sto se ekrana tice.Tek sad posle par dana koriscenja note4 kad se vratim na stari nexus5 vidim tu ogromnu razliku u kvalitetu boja i slike.Ali opet kazem razumem da ce ovaj ekran na n4 oduseviti sve one koji koriste skromnije i jeftinije modele ali mi ne ide u glavu sto se ovi silni rivjueri po jutjubu toliko odusevljavaju kao da je ovo svetsko cudo.I da dodam...jako se kajem sto ipak nisam uzeo beli model jer mi se cini da je na belom modelu ceo taj vauuuuuu dozivljaj mnogo jaci.
eto, tebi je trebalo par dana,a neko to u trenu primeti 🙂

Kakva najbolja kamera pored 808 i 1020?

Da Note 4 ima najbolju kameru,bolju i od ovih modela koje si naveo,a i to je Nokia,a Windows telefone ne volim kao 1020.Ti ako neces da kupujes Note 4 ne znam zasto se toliko opterecujes Note 4 i ovom temom,ne razumem?

Bolju od 808? 🙂 Pa ovo jos nigde nisam cuo... Ali dobro, ti znas najbolje 🙂

Nazad
Vrh Dno