Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Radi i 6 naloga sa procesorom sto banuje grafike ne znam, mozda se antibot pokvario 😀 Znaci ono sto smo pricali 4 naloga po ip-u pada u vodu cim kod @gaspara radi 5 naloga na jednom ip-u kod mene radi 6 naloga na ip-u nema tu znaci nikakvog ogranicenja pitanje je samo kad ce koga banovat imao 2 ili 6 naloga, vjerovatno moze do 10 po ip-u pa onda kad koga stigne ban.

Radi i 6 naloga sa procesorom sto banuje grafike ne znam, mozda se antibot pokvario 😀 Znaci ono sto smo pricali 4 naloga po ip-u pada u vodu cim kod @gaspara radi 5 naloga na jednom ip-u kod mene radi 6 naloga na ip-u nema tu znaci nikakvog ogranicenja pitanje je samo kad ce koga banovat imao 2 ili 6 naloga, vjerovatno moze do 10 po ip-u pa onda kad koga stigne ban.

4 naloga kreiranih sa 4 razlicitih adresa.
Pokrenuti mineri sa iste ip adrese na 4 naloga koje sam napravio.
kojn javlja da su svi banovani i nabraja mi sve adrese s kojih sam pristupao...
Nije mi jasno

5 minera sa jedne IP adrese dve 280x kartice podeljene (220-250 khs po nalogu) i jedna 270x koja tera jedan nalog. Za sada 12h kopaju bez ikakvih problema...cisto da vam javim..
I da, nalozi su pravljeni sa razlicitih IP adresa, ali kopam sa jednim rigom dakle jedna IP adresa.

Nije mi jasno

Pa o tome ja pricam 5 stranica unazad svedno imao 2 ili vise naloga po ip-u kad tad ce doci ban, nema znaci ogranicenja po ip-e adresi ne moze znaci ni 4 naloga po ip-adresi banuje.
Banuje sigurno i 2 naloga po ip-u jer je kolega @fik1 pisao da je imao samo 2 naloga i oba mu banovana.
Evo sad cu ja potjerat 8 naloga i radice samo je pitanje do kad nekad odma banuje nekad pusti da kopa pa kad odluci banuje.
Samo je jedno sigurno jedan ip jedan nalog sve ostalo je stvar srece nekad odma banuje nekad pusti da se obradujemo da radi 😀

Poslednja izmena:
Pa o tome ja pricam 5 stranica unazad svedno imao 2 ili vise naloga po ip-u kad tad ce doci ban, nema znaci ogranicenja po ip-e adresi ne moze znaci ni 4 naloga po ip-adresi banuje.
Banuje sigurno i 2 naloga po ip-u jer je kolega @fik1 pisao da je imao samo 2 naloga i oba mu banovana.
Evo sad cu ja potjerat 8 naloga i radice samo je pitanje do kad nekad odma banuje nekad pusti da kopa pa kad odluci banuje.
Samo je jedno sigurno jedan ip jedan nalog sve ostalo je stvar srece nekad odma banuje nekad pusti da se obradujemo da radi 😀

JA mislim da ce ovo biti najlogicniji i najrealniji odgovor:smoke:

A sta mislite da se verifikuju nalozi sta bi onda bilo da li bi nas ostavili na miru? moze sa intezinom karticom ne moze nista da mazne u principu jedino sto moze mozda da se bune zbog vise naloga

A sta mislite da se verifikuju nalozi sta bi onda bilo da li bi nas ostavili na miru? moze sa intezinom karticom ne moze nista da mazne u principu jedino sto moze mozda da se bune zbog vise naloga

pa sa jednom karticom i jednim imenom i prezimenom moze da registrujes (verifikujes) jedan nalog tako da ....
ja do duse imam tri internet platne kartice ali se na zalost vode na moje ime ....

pa sa jednom karticom i jednim imenom i prezimenom moze da registrujes (verifikujes) jedan nalog tako da ....
ja do duse imam tri internet platne kartice ali se na zalost vode na moje ime ....
Nemoguće da je ime ograničenje?
Šta sad John Smith se registruje i više nijedan John Smith na svetu ne prolazi verifikaciju?

Izgleda da su nam doakali, statistika ok, vidi se da brzina rudara 300-400khs ali evrica ni od korova.
Koliko sam primetio baca jedna grafika baca celih 0.0001e na sat 🙁

Izgleda da su se dosetili bolje fore nego sto je blokiranje naloga.

Ja sada proverio 1.32e...znaci placa i dalje...koliko imas naloga?

Nije mi jasno

Ako si kojim slucajem pokusao da se ulogujes sa mobilnog da vidis stanje,a ta adresa je vec banovana to mora da je to

zanima me ako predje malo preko 10, da li ne moze da se podigne nista (tj. zadnji dan kopanja) ili samo suma preko 10?

Da, ja sam mislio da se to negde vidi cim se otvori statistika. Nije mi na pamet palo da klikam na collect kada nema nista za isplatu.

zanima me ako predje malo preko 10, da li ne moze da se podigne nista (tj. zadnji dan kopanja) ili samo suma preko 10?
ne moze nista da se podigne sto je ostalo , ne samo suma preko 10.
Vidim da neko pominje kartice za verifikaciju , po meni bolja varijanta kupovina njihovog demo-a ( parama iskopanim kod njih) btc-om I verifikovao si nalog.
Meni kad su ranije banovali nalog (prvi put kad su to uradili, pa naknadno krenuli da uvode pravila , sme ovo , ne sme ono...) verifikovan nalog mi je par dana davao zaradu samo od njihovog demo naloga , a za moj mining davao 0.0001 dnevno.
Kad sam pogasio referale I ostavio samo taj nalog na toj adresi , profunkcionisao je normalno...

Poslednja izmena:
Oni i njihova pravila kao fol nije zabranjeno vise naloga sa ip, al ise preporucuje koristenje jednog naloga 😀 Ja na ovo imam odgovor da su pravila tu da se gaze 😀
Treba samo paziti kad se primakne 10€ taj nalog ne prelazit preko povuc lovu u 23h i cao, unaprjed pripremit novi nalog kliknut na bat .file i vozi do daljnjeg.
Mislim da nema potrebe razmisljati o nekoj verifikaciji karticom ili uzimat taj demo kad se nalog otvori za 5min. bukvalno i miran si 6-7 dana zavisno da li karta daje 1.5€ ili manje.

Oni i njihova pravila kao fol nije zabranjeno vise naloga sa ip, al ise preporucuje koristenje jednog naloga 😀 Ja na ovo imam odgovor da su pravila tu da se gaze 😀
Treba samo paziti kad se primakne 10€ taj nalog ne prelazit preko povuc lovu u 23h i cao, unaprjed pripremit novi nalog kliknut na bat .file i vozi do daljnjeg.
Mislim da nema potrebe razmisljati o nekoj verifikaciji karticom ili uzimat taj demo kad se nalog otvori za 5min. bukvalno i miran si 6-7 dana zavisno da li karta daje 1.5€ ili manje.
Slazem se , ali meni su sve fiksne ip adrese (osim cloud vm-ova , na kojim mogu da menjam), tako da nisam hteo da proveravam da li ce im pasti na pamet da kazu ne moze 2 naloga uzastupno sa iste ip adrese😛 , a dok ne puknu ,ovo ce im sigurno funkcionisati kao sto im pise da bi navlacili koga vec hoce da navuku , I to mi je I dalje misterija.
Cak razmisljam sa nekog manje bitnog naloga da ih ljubazno zamolim da ako bi mogli unapred da me obaveste kada zele da pobegnu ,makar jedan dan unapred jer u svakom trenutku kod njih na nalozima imam oko 50 evra:d

Poslednja izmena:
ja sam odlucio da kupim na sva 4 naloga demo paket ako dodjem do 36e dotiracu tih 24e, mozete li mi reci tacnu proceduru da se izbegne verifikacija karticama hocu da platim btc i da mi se tako verifikuju nalozi a da nadalje od kopanja i clouda podizem neograniceno u kerovima. Treba mi 4 dana cloud mininga da isplatim celu investiciju i to mi odgovara valjda nece puci za ta 4 dana. Ako moze 100% potvrda nekog ko je verifikovao i nema vise problema sa banovanjem ako banuju onda je to gubljenje vremena i novca na struju.

ja sam odlucio da kupim na sva 4 naloga demo paket ako dodjem do 36e dotiracu tih 24e, mozete li mi reci tacnu proceduru da se izbegne verifikacija karticama hocu da platim btc i da mi se tako verifikuju nalozi a da nadalje od kopanja i clouda podizem neograniceno u kerovima. Treba mi 4 dana cloud mininga da isplatim celu investiciju i to mi odgovara valjda nece puci za ta 4 dana. Ako moze 100% potvrda nekog ko je verifikovao i nema vise problema sa banovanjem ako banuju onda je to gubljenje vremena i novca na struju.
Prvi nalog sam verifikovao direktno iz wallet multibita,ostale sam povlacio btcove direktno sa btera na njih (da ne bi I u multibitu pravio pun ku... adresa)
Nije neka nauka , odes na kupovinu , popunis im lazne podatke(ime , prezime ulica tel) u 3 koraku biras btc I dobijas adresu na koju I koliko btc-ova da im prebacis I pici ti neko vreme 2 sata za koje to moras da zavrsis.Ako prebacujes sa btera , uracunaj I onih 0.0006 sto uzimaju za proviziju, ne znam kako je kod drugih (meni bilo logicno da to skidaju sa racuna , a ne od transakcije , ali nisam bio u pravu)

E , a sto se tice banovanja , mislim da sa njima nikad nisi siguran , kod mene funkcionise vec 16 dana jedan nalog - jedan ip

Poslednja izmena:

Ti imas 4 naloga na jednom ip-u i nadas se da te nece ban ja se ne bi nadao 😀
Volio bi da uspijes da te ne diraju, ali 4 naloga sa jedne ip samo je pitanje kad ce se pojaviti Error 😀

Prvi nalog sam verifikovao direktno iz wallet multibita,ostale sam povlacio btcove direktno sa btera na njih (da ne bi I u multibitu pravio pun ku... adresa)
Nije neka nauka , odes na kupovinu , popunis im lazne podatke(ime , prezime ulica tel) u 3 koraku biras btc I dobijas adresu na koju I koliko btc-ova da im prebacis I pici ti neko vreme 2 sata za koje to moras da zavrsis.Ako prebacujes sa btera , uracunaj I onih 0.0006 sto uzimaju za proviziju, ne znam kako je kod drugih (meni bilo logicno da to skidaju sa racuna , a ne od transakcije , ali nisam bio u pravu)

E , a sto se tice banovanja , mislim da sa njima nikad nisi siguran , kod mene funkcionise vec 16 dana jedan nalog - jedan ip

jedan nalog jedan ip mi nista ne znaci to mi je umesto otvaranja nova 4 naloga i bana jedina alternativa stim da treba da gledam u pasulj da li ce me banovati jer vec imam 4 naloga na jedan ip. Mogu da maznu btc i kazu ban zbog nepostovanja pravila. Znaci nista od verifikacije sva 4 naloga na jedan ip. A mozda da im posaljem molbu ili nesto slicno? mada sigurno bi rekli samo uplati i ne misli :S:

Poslednja izmena:
Ti imas 4 naloga na jednom ip-u i nadas se da te nece ban ja se ne bi nadao 😀
Volio bi da uspijes da te ne diraju, ali 4 naloga sa jedne ip samo je pitanje kad ce se pojaviti Error 😀

Zato sam ja postavljao ono nerealno pitanje da li ima neko range adresa od provajdera.U teoriji , ona tvoja ideja sa nalozima na cpu-u , pa da grafikom setas po nalozima bi' bila ostvariva kada bi digao neku virtualizaciju iz koje moze da se kopa (po mom znanju Linux I win) napravis svaku virtualnu masinu sa posebnom ip adresom I nalogom , a bat file-ovima I schedulerom menjas ip hostu I setas grafiku od naloga do naloga.Da imas sve hw resurse , sigurno 4-5 sati drk... , ali verujem da bi funkcionisalo.

Po meni ko nije banovan od pocetka sa 4 naloga, nece ni sada...Ja kontam da antibot skenira tu njihovu mrezu i trazi iste IP adrese, kada ih nadje sledi ban...Zasto cenite da ce pasti kad-tad ban? Ja mislim da nece, jer ne pada ban prilikom logovanja, nego kada prime,tj pronadju istu IP adresu na vise naloga, a za sada je magicna cifra 4...

Poslednja izmena:
@goldi I7 popio ban posle 6og naloga, tako da prica da cpu ne podleze kontroli ne pije vodu.

Mislim da bi trebalo obratiti paznju na timing, moguce da u odredjeni deo dana antibot radi cesljanje baze.

Joj brate, ovo ko spanska serija. :d

Poslednja izmena od urednika:
Po meni ko nije banovan od pocetka sa 4 naloga, nece ni sada...Ja kontam da antibot skenira tu njihovu mrezu i trazi iste IP adrese, kada ih nadje sledi ban...Zasto cenite da ce pasti kad-tad ban? Ja mislim da nece, jer ne pada ban prilikom logovanja, nego kada prime,tj pronadju istu IP adresu na vise naloga, a za sada je magicna cifra 4...
Mene kad su banovali ,opet se ponavljam da su tad uvodili autoban system ,ko zna sta su do sad istunovali , ugasili su mi naloge u 3 dana , ne odjednom.

23:02 sve mi je na 000000 😀 Nadam se da je u pitanju samo kalkulacija...nisam ban da napomenem.

Mene kad su banovali ,opet se ponavljam da su tad uvodili autoban system ,ko zna sta su do sad istunovali , ugasili su mi naloge u 3 dana , ne odjednom.

ljudi do malopre imao 1.3 eura i sad nema nista
Jel to neki clearing il su ih neasto pokupili?

Edit😀rugi nalog isto

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno