Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mi spadamo ovde hahahh
"Creating multiple accounts under the same IP to take advantage of minimum hashing rewards"
Ima da nabavim oni stikova wi fi pa ce se goldi nakacit svakom komsiji 😀 pa ce sipakt banovat.

Vidis kad otvoris 10 naloga sa jednog ip-a ide odma ban nigdje ne pise 4 naloga da su dozvoljena ili da je preko 4 zabranjeno, pise dupli nalozi sa minimum hasha sto znaci dupli nalozi cim 2 sa istog ip-a cao ban!...mozda tolerisu duze ako recimo otvoris 4 naloga ili do 4 naloga, ali vjerovatno koji dan i dok odluce da si sazreo za ban 😀

Poslednja izmena:
uglavnom na 9.9 da se ugasi najbolje ko hoce da iskoristi do maximuma, ja na 36e da izguram sam zadovoljan

Kontam da ce ovo potrajati duze cim oni banuju duple naloge koji im sa malo hasha odnose evrice, zele da se sto vise procuje za njih kad odu da odu sa velikom lovom ne zadovoljavaju se sa sitnicama.
Znaju oni da se sa 200kh/s odnose evrici cim spominju nagradu za minimalni hash rate, evo vec traje od jula mjeseca i trajace cini mi se jos dok nafatju dosta ****** da izanjmi ove masine e kad nakupe dosta love onda ce da se ispale.

Nek potraje 2 mjeseca jedna R9 280X se moze otplatit na oglasima za 180€ da proberes a toliko moze zaradit za 2 mjeseca.
Ovo je ljudi super zarada za male rudare ko ima puno kartica ne moze sve konektovati jedan je problem treba mu puno ip adresa drugi problem kreiranje naloga, sve da ima dosta ip adresa ko ima recimo 20 karti treba mu sedmicno 40 naloga oduzme to citavo vremena, ali za male rudare ovo je super zarada.

uglavnom na 9.9 da se ugasi najbolje ko hoce da iskoristi do maximuma, ja na 36e da izguram sam zadovoljan

Ne razumem zasto bi ikad stigao do 10e ako ti svako vece povlacis to sto si danas zaradio?
Jel to ne smes da predjes 10e u ukupno zaradjenom novcu ili ne smes da ostavis vise od 10e na nalogu?

znaci rezime, jedna 280x moze da tera 2 naloga, brzina 200kh minimalno po nalogu? pravis naloge sa razlicitih ip adresa, jedan rig sa iste ip adrese moze da opsluzuje 4? ili 8? naloga da ne banuju, ili koristis jedno jezgro procesora i setas jednu graficku po njima... sad ce da idem posle posla kod masina da podesavam

Ne razumem zasto bi ikad stigao do 10e ako ti svako vece povlacis to sto si danas zaradio?
Jel to ne smes da predjes 10e u ukupno zaradjenom novcu ili ne smes da ostavis vise od 10e na nalogu?

Ne sme da se predje 10e ukupno zaradjenih na nalogu...znaci ako uzimas 6 dana po 1.5e tu zavrsavas, jer sledeci dan ako dodje na 10.5e ne mozes da podignes tih zadnjih 1.5e sto si zaradio...Tako sam ja skapirao ljude koji su to iskusili...Ako je drugacije, neka me neko ispravi....

Da, sta znaci limit od 10e?
Ja sam razumeo da je to limit ukupne zarade po nalogu ili mozda gresim?

Ne sme da se predje 10e ukupno zaradjenih na nalogu...znaci ako uzimas 6 dana po 1.5e tu zavrsavas, jer sledeci dan ako dodje na 10.5e ne mozes da podignes tih zadnjih 1.5e sto si zaradio...Tako sam ja skapirao ljude koji su to iskusili...Ako je drugacije, neka me neko ispravi....

Tako je u pitanju je ukupna zarada!

@nesicu da jedna karta moze gonit 2 naloga, sa jedne ip adrese mi se nadamo da moze gonit 4 naloga (ali ima ljudi koji tvrde da im banuju 2 naloga tako da to nije sigurno da moze sa jedne ip adrese 4 i vise naloga).
Procesorom mozes da kopas ali grafiku ne mozes da podesis da seta sam po nalozima tako da je smor to radit.
Ako imas R9 280X pusti 2 karte na 4 naloga sa jedne ip preko nemoj jer daj boze da ti i to bude radilo tj. da ne popijes ban.

Razumeo!

znaci rezime, jedna 280x moze da tera 2 naloga, brzina 200kh minimalno po nalogu? pravis naloge sa razlicitih ip adresa, jedan rig sa iste ip adrese moze da opsluzuje 4? ili 8? naloga da ne banuju, ili koristis jedno jezgro procesora i setas jednu graficku po njima... sad ce da idem posle posla kod masina da podesavam

Za vikend sam sebi prepisao odmor kao lek od svega i svacega pa sam u definiciju odmora
uracunao i cointelect je_avanje.
Maksimum sto je sigurica su 4 razlicita naloga sa 4 iste ip adrese da se pune.
To jest.4 naloga za koja ce da rade 4 minera sa iste adrese.
Cak i to nije sigurica jel hoce da banuju.
Kad banuju,banuju sve naloge.
Koristio sam i tor i izuzetno dobar program za prikrivanje ip adrese(koji stvarno menja adresu pa sam cas u australiji,cas u pekingu)
ali nema pravila.
Kolko sam ja video problem je sa minerima.
Kad vise minera(od 4) kopaju sa istih adresa tad se desava banovanje.
Mislim da ima da smanje na 2.
I sad moze to da se razudi i da se stave mineri na vise lokacija al
nekako mi nije ovo trajno da bi se zanimao s tim...

bas cu da probam pa javljam rezultate

ps. umesto coi.... pisite kao naziv teme, kojintelekt, da gugi ne nalazi postove

ma mozete vi da menjate sta ocete sta mislite sta tek oni znaju o ip adresama, pa zametanje tragova im je od vitalnog znacaja za opstanak, ne mozes prevaranta zavrnuti jedino ako si veci strucnjak od njih. Posto jos nisam banovan idemo dalje sa pitanjem: sta ako napravim nove naloge kad ove vise ne mogu da koristim zbog verifikacije. Da li ima neko da nije banovan sa 8 naloga a na 4 da kopa? I ova 4 nova da li su vezana kao referral za 4 stara? Problem je sto ako sam vas dobro razumeo zbog nemogucnosti promene ip broja nemam drugu sansu mineri ce kopati sa istog ip-a kao na prva cetiri naloga tako da ako banuje ova 4 sada aktivna tu je kraj igre. Sad bas gledam ali ne vidim da postoji opcija terminate nalog da se ugasi nekako kad dignem poslednju zaradu.

Poslednja izmena:
ma mozete vi da menjate sta ocete sta mislite sta tek oni znaju o ip adresama, pa zametanje tragova im je od vitalnog znacaja za opstanak, ne mozes prevaranta zavrnuti jedino ako si veci strucnjak od njih. Posto jos nisam banovan idemo dalje sa pitanjem: sta ako napravim nove naloge kad ove vise ne mogu da koristim zbog verifikacije. Da li ima neko da nije banovan sa 8 naloga a na 4 da kopa? Problem je sto ako sam vas dobro razumeo zbog nemogucnosti promene ip broja nemam drugu sansu mineri ce kopati sa istog ip-a kao na prva cetiri naloga tako da ako banuje ova 4 sada aktivna tu je kraj igre.

Pa nece kopati na istu osim ako nema fiksnu ip adresu.
Samo resetuj ruter,iskuliraj ga i promenice se ip adresa(spoljasnja)

ma mozete vi da menjate sta ocete sta mislite sta tek oni znaju o ip adresama, pa zametanje tragova im je od vitalnog znacaja za opstanak, ne mozes prevaranta zavrnuti jedino ako si veci strucnjak od njih. Posto jos nisam banovan idemo dalje sa pitanjem: sta ako napravim nove naloge kad ove vise ne mogu da koristim zbog verifikacije. Da li ima neko da nije banovan sa 8 naloga a na 4 da kopa? I ova 4 nova da li su vezana kao referral za 4 stara? Problem je sto ako sam vas dobro razumeo zbog nemogucnosti promene ip broja nemam drugu sansu mineri ce kopati sa istog ip-a kao na prva cetiri naloga tako da ako banuje ova 4 sada aktivna tu je kraj igre. Sad bas gledam ali ne vidim da postoji opcija terminate nalog da se ugasi nekako kad dignem poslednju zaradu.

Ti si zavrsio cim te jednom banuju ako nemas mogucnost da mjenjas ip zavrsio si sa kopanjem ovde.
Eno pise da ne mozes otvoriti vise od 10 naloga sa iste ip, tako ako te i ne banuju kad zavrsis na ta 4 naloga tj. dosegnes limit mozes jos otvoriti 6 naloga sa tog ip-a i onda ces morati traziti da ti neko otvara buduce naloge.
Vjerovatno cim pokrenes 5-6-7. miner dobices ban jer sad vec kopas na 4 naloga sa jednom ip kad budes jos otvorio 4 i pustis masine da kopaju (ako je pravilo 4 naloga po jednoj ip) onda ces ti dobit ban.
U svakom slucaju sa jednom ip adresom neces daleko dogurat.

Ti si zavrsio cim te jednom banuju ako nemas mogucnost da mjenjas ip zavrsio si sa kopanjem ovde.
Eno pise da ne mozes otvoriti vise od 10 naloga sa iste ip, tako ako te i ne banuju kad zavrsis na ta 4 naloga tj. dosegnes limit mozes jos otvoriti 6 naloga sa tog ip-a i onda ces morati traziti da ti neko otvara buduce naloge.
Vjerovatno cim pokrenes 5-6-7. miner dobices ban jer sad vec kopas na 4 naloga sa jednom ip kad budes jos otvorio 4 i pustis masine da kopaju (ako je pravilo 4 naloga po jednoj ip) onda ces ti dobit ban.
U svakom slucaju sa jednom ip adresom neces daleko dogurat.

MA ljudi imam 4 lokacije s kojih mogu da kopam
jedna kucna,dve za moje masine i cetvrta na poslu gde imam kolko hocete masina.

Probao sa svih adresa i jedino mi kuci nisu banovali sto sam rascepio 280x na dva dela.
Ostalo sve banovano po 2 puta!

Probao sa svih adresa i jedino mi kuci nisu banovali sto sam rascepio 280x na dva dela.

cekaj malo koliko si imao naloga na ip adresama gdje si banovan, a koliko na ip kucnoj adresi gdje nisi?

cekaj malo koliko si imao naloga na ip adresama gdje si banovan, a koliko na ip kucnoj adresi gdje nisi?

Nije bitno koliko sam imao naloga,jer ja kreiram i pristupam sa razlicitih adresa.
Bitno je koliko minera je pokrenuto sa date lokacije
Konkretno od kuce 3 instance

Nije bitno koliko sam imao naloga,jer ja kreiram i pristupam sa razlicitih adresa.
Bitno je koliko minera je pokrenuto sa date lokacije
Konkretno od kuce 3 instance

Pa da bitno je koliko si imao pokrenuti minera na ip adresama na kojima si banovan.
Kuci si imao 3 i nisi banovan.

Ajde redosled pravljenja naloga...jel si prvo kuci napravio te dve pa sa njih slao referal za ostale ili...cini mi se da su poceli da uvezuju naloge po referal-ima...tako ih i banuju iako su druge IP adrese...

onda znaci ako imas dve ip i nemas referal medjusobno i pristupas odvojeno i ne kopas na njima sa iste ip, nema sanse da banuju ta dva naloga zajedno?

onda znaci ako imas dve ip i nemas referal medjusobno i pristupas odvojeno i ne kopas na njima sa iste ip, nema sanse da banuju ta dva naloga zajedno?

Pa ne bi trebalo nisu nikako povezani nalozi.
Znaci 2 ip adrese 2 naloga i minuje se sa posebni ip adresa nisu povezani referalima ne vidim za sta bi dobio ban 😉 mada ovde nema nista regularno niti razumljivo sve je totalno ne shvatljivo 😀

I onda se javim ja, i kazem po 100-ti put da sam sa iste IP adrese napravio 6 naloga...da 2 rudare na jednoj IP a 4 na drugoj IP, da su 5 naloga referali prvom nalogu....da pristupam sa iste IP svaki dan po nekoliko puta na sve naloge...i nisam jos uvek banovan 🙂

to onda znaci da referali nemaju veze, i da mozes sa jedne adrese 10 naloga da napravis ali ne smes sa jedne da kopas na vise od 4?

E to ne mogu da potvrdim zato sto rudarim sa 4 naloga na jednom kompu....nisam probao vise jer nemam potrebu, ako je 4 max to je savrseno jer mi toliko i treba 🙂

Uglavnom ja otvaram ta nova 4 naloga sto moram a ne sto zelim, minera ce i dalje biti ukupno 4 na 8 naloga i popicu ban sigurno znaci, dobro popu:smoke: sam znaci. U principu jedino da nadjem neki mobilni sa neogranicenim netom bi me spasio bas njesra.

Poslednja izmena:
I onda se javim ja, i kazem po 100-ti put da sam sa iste IP adrese napravio 6 naloga...da 2 rudare na jednoj IP a 4 na drugoj IP, da su 5 naloga referali prvom nalogu....da pristupam sa iste IP svaki dan po nekoliko puta na sve naloge...i nisam jos uvek banovan 🙂

pricamo o jednoj IP, mozes ti da imas i 8 naloga posto imas 2 IP... bitna stvar je 4 naloga sa jedne IP

Izgleda da referali nemaju nikakve veze kao ni otvaranje naloga, ako je kolega otvorio 6 naloga sa 1 ip adrese onda referali nemaju veze.
Ban se dobija kad se minuje sa jedne ip adrese na vise naloga koliko je to naloga to nije jos utvrdjeno, dosta ljudi misli da je to preko 4 naloga sa jedne ip adrese, mada ima ljudi koji prijavljuju da su im banovana 2 naloga i da ih nisu, ni otvarili, niti su ih imali vise od 2. Znaci imali su po 2 minera pokrenuta na jednoj ip i dobili ban

ja znam sigurno da kopanje na 6 sa jedne ip ne moze, dok sam imao 4 je radilo, cim sam pokrenuo jos 2 istog momenta je blokirao sve naloge

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno