Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemoj da menjas nista....ja imam 7 naloga, sa iste IP adrese kontrolisem ih dnevno nekoliko puta, sve sa iste IP adrese. Na jednom rigu imam 4 graficke svaka ima svoj nalog....rade na istoj IP (logicno) i 3 dana nisam banovan.
Citam kako menjate IP kako se mucite i smejem se....znam da cu i ja biti banovan kad tad, ali za sada sam uradio sve kao NOOB najveci i nisam banovan...

uspeo sam uspesno da pokrenem 8 minera uz klokove 1000/1500 svaka karta ponaosob bacala 235-280kh/s temp 59-65c pri 45 posto fan
stanje je sledece ...iste sekunde kad se pojavio hashrate na sajtu banovan sam sa svih naloga...poslednja dva bat fajla su bila tek pokrenuta kada sam spazio da je prvi dupli nalog banovan i momentalno sam ih iskljucio....samo ta dva zadnja su ostala aktivna...ali verujem da ukoliko legne i jedan hash na sajtu i sa njih i oni ce otici ....tako da ova teorija sa deljenjem 280x pada u vodu....mogu se uspesno podeliti da bacaju oko 250kh/s ponaosob ali vise od 4 naloga sa iste ip adresi mislim na kopanje ...pada u vodu i logovanje i kreiranje naloga sa razlicite ip adrese jer su svi nalozi kreirani sa razlicitih ip adresa preko tora...takodje je i logovanje islo preko njega ....dajte pomoc kako da promenim ip adresu na modemu 🙂

pao i ban na sedmom nalogu...ostao samo jedan za koji mislim da nije poslao ni jedan share ali videcu sta ce sa njim da se desi jer je pozivnica upucena od banovanog naloga za njega

Nemoj da menjas nista....ja imam 7 naloga, sa iste IP adrese kontrolisem ih dnevno nekoliko puta, sve sa iste IP adrese. Na jednom rigu imam 4 graficke svaka ima svoj nalog....rade na istoj IP (logicno) i 3 dana nisam banovan.
Citam kako menjate IP kako se mucite i smejem se....znam da cu i ja biti banovan kad tad, ali za sada sam uradio sve kao NOOB najveci i nisam banovan...

ja sam vec banovan sa ove adrese na kojoj kopam tako da cu svakako morati da je menjam jer bilo koji miner da pokrenem sa nje bice iste sekunde banovan to znam

To si u pravu....

Samo moramo da provalimo na koju foru radi bot koji banuje....kada to provalimo onda lako pravljenje naloga. Stavimo na papir i sagledamo cinjenice...moramo skontati 🙂

To si u pravu....

Samo moramo da provalimo na koju foru radi bot koji banuje....kada to provalimo onda lako pravljenje naloga. Stavimo na papir i sagledamo cinjenice...moramo skontati 🙂

znaci dozvoljeno je napraviti do 4 naloga sa jedne ip adrese i rudariti sa iste rig tipa 4x280x na cetri naloga...logovanje sa te iste ip adrese je takodje dozvoljeno stim da sam ja to radio sa 4 razlicita browsera...to je ono sto znamo a da je dozvoljeno

kako da promenim ip adresu na modemu da nije ona stara?!!!???

Poslao sam doge na multidoge wallet umesto na crypsy.. na tri razlicite adrese
na dve je stiglo, a na jednu nije iako ima transakcije u blockchainu i preko 80 konfirmacija..
jel ima neko ideju kako da oporavim novcice? nikad nisam koristio ovaj multidoge..
mozda treba jos da se ceka? mada ta transakcija je bila pre ove dve

znaci dozvoljeno je napraviti do 4 naloga sa jedne ip adrese i rudariti sa iste rig tipa 4x280x na cetri naloga...logovanje sa te iste ip adrese je takodje dozvoljeno stim da sam ja to radio sa 4 razlicita browsera...to je ono sto znamo a da je dozvoljeno

Iskljucis ga pa ga opet upalis.
Znas sta mi nije palo na pamet, da i na mineru resetujem ip pre nego startujem svaki sledeci miner.
Pustio sam 4 za sada da rade pa cemo videti sutra, mora spavam.

Poslednja izmena od urednika:

pogledaj da li ima u web interface-u da promenis wan mac adresu ili ugasi modem na par sekundi , pa upali ponovo(prvo radi sigurno, drugo zavisi od dhcp servera provajdera)

to se i meni dogodilo.. ali posto nisam znao bezveze sam upropastio dve staticke adrese, a mogao sam sad da imam 12 naloga 🙂

da dodam referrali su samo medjusobno te 4 adrese da li moze neko da potvrdi da je za petu refferal i da nije banovan?
@tiptop ja sam zato skidao 64 bit wallet lepo su napisali da za velike transakcije light wallet ne preporucuju a ovo je neki kao multibit za doge sto koristis, probaj swisscex skidaju jednog kera na celu sumu
Ajde da pitam ponovo da li je neko povukao direktno na 64bitni doge wallet sa 2 naloga zaradu? Sta mislis oce li banovati ako skonta isplate sa 2 naloga na jedan novcanik doduse dve adrese u novcaniku?

Poslednja izmena:
da dodam referrali su samo medjusobno te 4 adrese da li moze neko da potvrdi da je za petu refferal i da nije banovan?
@tiptop ja sam zato skidao 64 bit wallet lepo su napisali da za velike transakcije light wallet ne preporucuju a ovo je neki kao multibit za doge sto koristis.
Ajde da pitam ponovo da li je neko povukao direktno na 64bitni doge wallet sa 2 naloga zaradu?

pa sad ako je 6000 doga velika transakcija cemu onda sluzi... mislim da se to odnosi na veliki broj transakcija
mrzelo me da cekam sinhronizaciju za pravi wallet a i nemam bas prostora na disku, pa reko da probam taj multibit
pustio sam sad neku opciju da se ponovo sinhronizuje mozda ce da upali

Slao sam sa vise naloga na istu adresu na trexu i nisu bili banovani nalozi, mada nikad se ne zna, za referale isto mislim da ne mogu zbog toga da banuju i da se ne cimate oko toga.

Iskljucis ga pa ga opet upalis.
Znas sta mi nije palo na pamet, da i na mineru resetujem ip pre nego startujem svaki sledeci miner.
Pustio sam 4 za sada da rade pa cemo videti sutra, mora spavam.

hvala upalilo je izgubio sam oko dva sata i sedam naloga ali bar smo naucili nesto iz ovoga 🙂

da taj TOR browser je to ucino

Error
Some of your IP addresses (188.226.209.186, 212.200.65.227, 212.200.65.225, 212.200.65.228, 212.200.65.226) has been flagged by our anti-bot system, to unblock your account please proceed with verification or clarify to our support the use of public proxies, clouds or VPS.
Once we receive your clarification why access to your account is done from the same IP as the other accounts in our pool your account status will be reinstated.

We remind all miners that any violation of TOS will lead to account suspension, please use the system according to rules and you will not have any hiccups again. Thank you!

Logicno je da ce samo da napravi stetu, menja opsge ip adresa iz vise drzava sto nikako ne moze biti pozitivno vec automatski znaci muljavinu 🙂

Moja dva puta po tri naloga i dalje funkcionisu, znaci tri dana ok, kopaju sa dve adrese.
Koliko vidim granica je izgleda 4 naloga pa cu da vidim da ih pojacam za po jos jenu karticu pa sta bude.

Banovano 6 naloga na 4 kopali procesori na 2 grafike.
Svi 6 naloga minovalo sa istog ip-a.
Kolega @fik1 kaze da je imao samo 2 naloga i banovana su mu to znaci da nije dozvoljeno ni 2 a kamoli 4 naloga, mozda ce to radit dan-dva, ali ban ne gine.
Zaheban neki antibot :trust:
Koliko ja znam jedan racunar ne moze imati vise ip-a adresa to znaci da sa jedne ip adrese moze radit jedan nalog, sto je skroz lose po nas.
Vise od jednog naloga po ip-u banuje to je sigurno samo je pitanje kad ce taj bot skontat.

Meni je ok ako izdrze 4-5 dana, tri su vec izdrzali a posle sest svejedno moram da otvaram nove 🙂

Ja sam resetovao modem ,opet kreirao cetri naloga sa iste ip adrese i nisu me banovali,šljaka opet,cim sam pokrenuo peti miner sinoc dobio sam ban istog momenta kad je stigo i prvi share na taj nalog,tako da po meni 4nakoga ne diraju,dovoljno za jedan rig,pozivnice sa prvog poslate na ostala tri tako da i to tolerisu

Limit po nalogu bez verifikacije je 10e...kada stignes do 10e otvaras nove naloge inace sve sto iskopas preko 10e ne mozes da podignes...zato je lakse novi nalog i sve tako u krug....

Poslednja izmena:
Banovano 6 naloga na 4 kopali procesori na 2 grafike.
Svi 6 naloga minovalo sa istog ip-a.
Kolega @fik1 kaze da je imao samo 2 naloga i banovana su mu to znaci da nije dozvoljeno ni 2 a kamoli 4 naloga, mozda ce to radit dan-dva, ali ban ne gine.
Zaheban neki antibot :trust:
Koliko ja znam jedan racunar ne moze imati vise ip-a adresa to znaci da sa jedne ip adrese moze radit jedan nalog, sto je skroz lose po nas.
Vise od jednog naloga po ip-u banuje to je sigurno samo je pitanje kad ce taj bot skontat.

A da se (mozda lupam) 4naloga za 4kartice pokrenu preko nekog proxy- a tipa kao onaj sto je tiptop pravio da mu da drugi ip ako je to izvodljivo,a pored toga upregnes i neki procesor na cetri naloga sa regularne ip adrese

a da li mozes kad ti zatraze verifikaciju na 10e ne uradis verfikaciju i da ta sredstva iskoristis za demo cloud ili da guras recimo do 99e i uzmes taj ozbiljan paket?

uspeo sam da prebacim adrese sa multidoge walleta na 64bit wallet i novcici su legli posle resync-a, tako da slanje na wallet radi bez problema...

@shaolin koliko vidim prvi paket je 15e, a to im je izgleda fora da navataju sto vise na vece pakete pa ce onda da zapale.. pa gde ima da za 1000e posle 12 meseci dobijes 5000... ili ovaj poslednji za 2500e se dobija za godinu cak 25000e

Poslednja izmena:
pa briga me ako izdrzi par meseci dovoljno je ionako placamo samo struju, sad gledam ponudu namerno nisu stavili neku ponudu izmedju 15-100e jer bi neko od nas i to odradio recimo nakon mesec dana ako ne mora verifikacija da se uplati neki paket brzo bi se otplatio na sve su pazili, profesionalci nema sta...

a da li mozes kad ti zatraze verifikaciju na 10e ne uradis verfikaciju i da ta sredstva iskoristis za demo cloud ili da guras recimo do 99e i uzmes taj ozbiljan paket?

ne znam,ali koliko sam ja skontao traze ti broj kartice za verifikaciju...e sada, sta se krije iza svega toga...ne bih znao...

A da se (mozda lupam) 4naloga za 4kartice pokrenu preko nekog proxy- a tipa kao onaj sto je tiptop pravio da mu da drugi ip ako je to izvodljivo,a pored toga upregnes i neki procesor na cetri naloga sa regularne ip adrese

Ja sam opet ubjedjen da je pitanje dana kad ce i dva naloga da se banuju a kamoli 4 -daj boze da moze 4 naloga sa jedne ip i da recimo ne diraju 6 dana taman se tu poklapa vrjeme da moras nove naloge otvorit jer za 6 dana dostize limit od 10€, a to uzimat demo i te zafrkancije tu covjek samo moze zijanit lovu kad tad ce se oni ispalit samo je pitanja momenta.
Ako ti prodju 4 naloga sa jedne ip bar 7 dana onda ima neke nade, ako pocnu banovat onda smo satjerani u cosak - ne vidim nikakvo moguce rjesenje.
Evo drzacu ja procesore na 4 naloga ulazicu sve sa jednog ip i na sve 4 statistike i dizacu sa jednog ip-a necu nikako mjenjat ip dok me ne banuju, ali necu pokretat vise od 4 naloga sa jednog ip-a. Vidit cu kad ce usljedit ban.

Dao mi je jos jedan komsija sifru za net moze li se kopat preko wi fi interneta, moram oprobat nabavit neki wi fi stik. Do sada nisam nikad probao preko wi fi-a. na laptopu imam wi fi ali mi je integrisana garafika a procesor nece da kopa preko cpu minera - pa me interesuje moze li se preko wi-fi kopat?

@tiptop ma povlacenje dogecoina ide bez problema to su stvarno uaradila da ne zeza i meni sve generalno izgleda dobro samo da ovaj antbot uklone 😛

Poslednja izmena:
Moze se kopati preko wifi-ja normalno...A sto se tice 4 naloga, ako te antibot provali, banovace te odmah,on radi po istom sistemu i sumnjam da ce te banovati 5 dan, a prvi nije...
meni danas 4-ti dan, 4 naloga sa iste IP i sve sljaka...a po mom proracunu 7 dana i moram da pravim nove naloge...

Evo sta su meni odgovorili kada sam ih fol pitao sto me banuju kad imam vise kompova:

Hello Davor,
Thanks for choosing CoIntellect, your primary cloud hashing service.

Due to recent eventualities where many users starting to take advantage of our platform, we had to take protective measures and now Cointellect reserves the right to block or suspend users if our system detects any anomaly in your account activity or details, including but not limited to:

*Using a VPS
*Using a proxy IP
*Creating multiple accounts under the same IP to take advantage of minimum hashing rewards
*Creating multiple accounts under the same IP and making them referrals of each other to take advantage of the affiliate commission program.
*Creating more than 10 accounts under the same IP

We sincerely apologize for the inconvenience but we have made a few changes to the protocol used by our pool. These changes will primarily affect users renting hash rate or using their own mining software. Until we are finished mitigating the attack, we strongly encourage our users to use CoinMiner as their primary mining software. Additionally, we encourage users renting hash rate to consolidate their hash under a single account. We have revised our incentive structure to better reward those who consolidate their hash and those who use CoinMiner. Users taking advantage of third party mining software or rented hash rate may temporarily see limited earnings on their accounts.
If you're completely sure you're not breaking any of our rules, please confirm us your CoIntellect username, attach a screenshot of your dashboard and we will proceed with a proper investigation.

Have a great day!

Regards, Luis.
CoIntellect, Customer Support and Sales.
CoIntellect.com | mining done right |

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno