Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kao sto sam rekao, ako je 4 onda odlicno...meni toliko i treba. Kada dodjem do 10e po nalogu pravim dalje i tako u nedogled 🙂

ja znam sigurno da kopanje na 6 sa jedne ip ne moze, dok sam imao 4 je radilo, cim sam pokrenuo jos 2 istog momenta je blokirao sve naloge

Ista prica,moze slobodno da se izmeni pocetna strana,4 naloga sa iste ip adrese na 4minera,sve je dozvoljeno i logovanje na naloge sa iste i isplata na istu adresu,da ljudi ne gube uzalud vreme,takodje verujem da na onim mojim setovanjima oni koji imaju samo dve 280x na cetri naloga,mogu da maksimalno iskoriste njihov potencijal deobom

@13umble13ee

samo jedan savet, kada budes pravio druge naloge, ugasi ruter ili modem...ne znam sta imas da povuces nove IP adrese jer ako budes pravio sa tim istim IP adresama probices 10 naloga sa iste IP adrese i popices ban...znaci pre pocetka pravljenja naloga i kopanja promeni IP adrese...

@13umble13ee

samo jedan savet, kada budes pravio druge naloge, ugasi ruter ili modem...ne znam sta imas da povuces nove IP adrese jer ako budes pravio sa tim istim IP adresama probices 10 naloga sa iste IP adrese i popices ban...znaci pre pocetka pravljenja naloga i kopanja promeni IP adrese...

+1
Sad cu ja da napravim 5 naloga sa 5 razliciti ip adresa iz 5 razliciti pretrazivaca i na njihov referal da se iskljuci mogucnost referala.
Pokrenucu ih istovremeno 5 sa jedne ip adrese pokrenucu ih cpu minerom i ako banuje onda onda cu sve isto ponovit sa 4 naloga ako to prodje to je onda to.
Ovo se mora utvrditi jel taj antiot tako radi ili banuje kako mu se cefne 😀

mene samo brine jedna druga stvar, ako ja imam IP adresu 212.200.65.141 i oni me banuju i ja promenim adresu i dobijem sledecu 212.200.65.130 kako ce antibot da se ponasa...ja cenim da ce opet da me banuje, sta vi mislite ?

+1
Sad cu ja da napravim 5 naloga sa 5 razliciti ip adresa iz 5 razliciti pretrazivaca i na njihov referal da se iskljuci mogucnost referala.
Pokrenucu ih istovremeno 5 sa jedne ip adrese pokrenucu ih cpu minerom i ako banuje onda onda cu sve isto ponovit sa 4 naloga ako to prodje to je onda to.
Ovo se mora utvrditi jel taj antiot tako radi ili banuje kako mu se cefne 😀

Probaj da kod startovanja minera menjas ip adresu takodje, znaci, pustis jedan da baci par sharova, promenis ip, pa pustis drugi i tako svih 5.
Ja sam mislio da to probam al sinoc bilo kasno a danas sam na posao (a nije u javnom sektoru 😛).

Kako se ban manifestuje?Mogu da se ulogujem na sve naloge = 6 naloga,ali vise nema novih eurica.....da li je to to ?

Evo ja sam upravo pekrenuo rig od 5 280x kartica na pet naloga.
Naloge sam otvorio uz promenu ip adrese svaki put.
Otvorio sam 6 naloga, prvi sluzi samo za pozivnice za ostale a na ostalih pet kopam
Nikada ne kontrolisem statistiku ili vrsim isplate sa adresa sa kojih se kopa, uvek sa drugih ip adresa.

Da li ce da padne ban videcemo, u svakom slucaju javljam kakva je situacija veceras posle 23 🙂

Kako se ban manifestuje?Mogu da se ulogujem na sve naloge = 6 naloga,ali vise nema novih eurica.....da li je to to ?

statistika radi normalno al kad odes na colect vidis obavestenje da si banovan

Evo ja sam upravo pekrenuo rig od 5 280x kartica na pet naloga.
Naloge sam otvorio uz promenu ip adrese svaki put.
Otvorio sam 6 naloga, prvi sluzi samo za pozivnice za ostale a na ostalih pet kopam
Nikada ne kontrolisem statistiku ili vrsim isplate sa adresa sa kojih se kopa, uvek sa drugih ip adresa.

Da li ce da padne ban videcemo, u svakom slucaju javljam kakva je situacija veceras posle 23 🙂

Pa vidi odma sto da cekas 23.00

Evo news 😀
radi pet naloga bez problema nije istina da ide automatski ban.
Znaci 5 naloga registrovani sa 5 razliciti ip adresa sad kopaju sa jednog ip- statistika nije banovana tj jos nije pao ban znaci ne ide automatski vidicu kad statistika baci prvi share mineri lupaju normalno.
Slika
coint.jpg
Sve je pokrenuto sa jednog procesora iz jednog minera znaci najgora moguca opcija ovo bi moralo po vasem da se odma banuje, ali ovo jos radi.

Goldi, mozda ima veze i sto je smesno mali hashrate, pa ga bot ignorise.

Goldi, mozda ima veze i sto je smesno mali hashrate, pa ga bot ignorise.

To nez evo bacila je i prvi share statistika i dalje radi.
Da ide automatsko ban kao sto tiptop kaze valjda bi do sad bio banovan!
Prvi share.png
Mozda procesore ne banuje jer sam ja kopao od 11 novembra do juce sa procesorima jucer sam upalio testa radi na 4 naloga procesore i jos na 2 naloga prebacao grafiku i paf ban.
Mozda si u pravu bot ne registruje mali hash pa ne banuje samo kad je hash veci tako da ispada cim sam upalio grafiku na 2 naloga i 4 procesora nasao me ili druga teza banuje kad se nesto na jedan cgminer nakaci tj. banuje preko cgminera, a ono sto se pokrene preko cpuminera ne banuje bez obzira na broj naloga prija ce biti ova druga opcija.

Nije do toga, nego mu jos nema ni jedan share, sad ce ban samo kad legne prvi share.

nece druze bacila je share.
@tiptop kaze njega odma banuje automatski cim pokrene 5 cgminera bice da je nesto povezano sa cgminerom
Da jos dodam referale sam stavio na onaj njihov kod znaci nijedan od 5 naloga nije povezan referalom svi idu na onaj njihov code sa twittera.

Poslednja izmena:
ne, ja sam pokrenuo 6 naloga sa jedne ip, za 5 ne znam, mozda je 5 limit
ban sam dobio odma posle 10 min, kad se promenila statistika

ne, ja sam pokrenuo 6 naloga sa jedne ip, za 5 ne znam, mozda je 5 limit
ban sam dobio odma posle 10 min, kad se promenila statistika

Ma proslo je pola sata radi statistika nema ban, vjerovatno ne banuje kad je mali hash po nalogu. Mozda kad je velik hash odma nadje i paf ban nema drugog objasnjenja, ne vjerujem da je limit 5 naloga mrsko mi sad da pravim 6 nalog, cini mi se da je pmfrulez rekao da je njega ban cim je peti napravio.
Ustvari siguran sam da nije limit broj naloga do 10 moze, samo kad se neki hash pusti po nalogu sabere da dolazi sa jedne ip velik hash i ban (a mozda nisam u pravu stvarno ne mogu da donesem zakljucak)

Juce oko 17h sam poceo kopati sa tri 750 ti karte ,3 naloga - karte kopaju sa iste ip. Svaka baca ~250, za 24h dobio sam ~1.26 eura po karti.

Prilikom traznje kodova na nekom facebook nalogu sam video da "Kojn" registruje do 400.

1. Da li mozda neko kopa sa 300 - 400 da uporedimo zaradu u protekla 24h?
2. Koliko kosta ta demo kartica sa kojom je moguce primati zaradu preko 10 eura?

Pa njima i treba veliki hash,jer ako podjemo od toga da oni prodaju nas hash nekome i za to uzimaju pare...probaj ti sa grafikama na 5 naloga....to nas zanima...cpu malo zaradjuje...bolje jedan nalog i jedna grafa nego osmojezgreni cpu na 8 naloga...

^pa eto probao je tiptop i pmfrulez odma popili ban to je to procesore ne banuje mali hash, a grafike banuje.
Sa procesorima mozda mozes gurat 20 naloga ko zna koliko je limit mozda je 10 jer sam procitao da kad registruje 10 naloga sa iste ip ide ban, vjerovatno bi banovo 10 naloga i kad bi se sa procesorom nakcio, ko radi sa grafikama onda moze 4 naloga vozit i to je to logicno objasnjenje.
Sa grafikama mozes 4 naloga na jedan ip sa procesorima 9 vjerovatno cim bi 10 pokrenuo vjerovatno ide ban.

Kod mene je proradila statistika i pocelo da kuca evrice, jos nema crvenoga bana 🙂

Ja nesto razmisljam mozda ima neke veze hashrate, ja teram 280-tice sa oko 350khs, tj, ni na jednom nalogu mi nije ta granicna brzina od 200 koja ispada da je najbolja za nas a najgora za njih. Mozda ima neke veze a mozda i nema, videcemo za nekoliko sati da li ce sta nacukati i da li cu moci da pokupim lovu.

Kod mene je proradila statistika i pocelo da kuca evrice, jos nema crvenoga bana 🙂

Ja nesto razmisljam mozda ima neke veze hashrate, ja teram 280-tice sa oko 350khs, tj, ni na jednom nalogu mi nije ta granicna brzina od 200 koja ispada da je najbolja za nas a najgora za njih. Mozda ima neke veze a mozda i nema, videcemo za nekoliko sati da li ce sta nacukati i da li cu moci da pokupim lovu.

5 grafika na 5 naloga jel tako jedan ip?

Klikni na collect ja klikcem cekam ban ali sve radi
collect.png

Poslednja izmena:
Da. 5 grafika, 5 naloga, kopaju sa jedne IP adrese koja se ne koristi za pregled statistika i isplate, samo je za kopanje.

I jos jedna stvar, kartice na 800/1000 napon 0.956v, ciljna temperatura 73 stepena se ne postize jer su ventovi vrte na 20% i ne dostize tu temperaturu 🙂
Potrosnja manja nego kad se kopa X11, lepota jedna.

Poslednja izmena:
Moj plan za sutra je da napravim 9 naloga sa 9 razlicitih adresa i pusticu cpu i 7750 ili 7970 da kopaju sa istog ip-a. Ako ovo bude radilo par dana, otvoricu i deseti nalog pa da vidimo dali je limit 10.

Znaci za sada smo ustanoili:
1. Ako registrujemi sve sa iste adrese -------> ban
2. Mogu svi ostali da budu referali od prvog
3. Ko god kopa sa CPU nije popio bag?

Da. 5 grafika, 5 naloga, kopaju sa jedne IP adrese koja se ne koristi za pregled statistika i isplate, samo je za kopanje.

Ok shvatio sam imam i ja tako jedan nalog samo pratim statistiku.
A mozda je bas 5 dozvoljeno 6 nije hahhah sad cu ja 6 nalog pravit da vidimo jel 6 naloga limit ili banuje po zelji ko mi se ne svidja 😀

Ako banuju ciljani hash od 200khs, ja bi popio ban posto su mi sve grafe na 200 khs 🙂 Znaci to mora da otpadne....imam 6 napravljenih naloga sa iste IP...znaci to otpada. Rudari mi 4 sa iste IP, e sada ako kazete da je to granica onda ok...to jos uvek stoji.
Ne znam sta vas jos interesuje...ali cak se i isplati uzeti GridSeed onaj mali i cepati sa njim, neka tebe oni ne diraju a on je jeftin brzo se isplati 🙂

Evo radi statistika, 5 kartica sa jedne ip adrese, nije banovano ali nesto kilavo ide zarada.
Mozda mu treba vremena da se zaukce 🙂

Moguce...i meni se ucinilo da nesto slabije...do sada 1e cisto, a imam osecaj da je juce bilo vise...ali tek je 6, videcemo do kraja dana kakva mi je kriva na sajtu i odma znam 🙂

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno