13umble13ee
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 18.11.2011
- Poena
- 180
Kao sto sam rekao, ako je 4 onda odlicno...meni toliko i treba. Kada dodjem do 10e po nalogu pravim dalje i tako u nedogled 🙂
ja znam sigurno da kopanje na 6 sa jedne ip ne moze, dok sam imao 4 je radilo, cim sam pokrenuo jos 2 istog momenta je blokirao sve naloge
@13umble13ee
samo jedan savet, kada budes pravio druge naloge, ugasi ruter ili modem...ne znam sta imas da povuces nove IP adrese jer ako budes pravio sa tim istim IP adresama probices 10 naloga sa iste IP adrese i popices ban...znaci pre pocetka pravljenja naloga i kopanja promeni IP adrese...
+1
Sad cu ja da napravim 5 naloga sa 5 razliciti ip adresa iz 5 razliciti pretrazivaca i na njihov referal da se iskljuci mogucnost referala.
Pokrenucu ih istovremeno 5 sa jedne ip adrese pokrenucu ih cpu minerom i ako banuje onda onda cu sve isto ponovit sa 4 naloga ako to prodje to je onda to.
Ovo se mora utvrditi jel taj antiot tako radi ili banuje kako mu se cefne 😀
Kako se ban manifestuje?Mogu da se ulogujem na sve naloge = 6 naloga,ali vise nema novih eurica.....da li je to to ?
Evo ja sam upravo pekrenuo rig od 5 280x kartica na pet naloga.
Naloge sam otvorio uz promenu ip adrese svaki put.
Otvorio sam 6 naloga, prvi sluzi samo za pozivnice za ostale a na ostalih pet kopam
Nikada ne kontrolisem statistiku ili vrsim isplate sa adresa sa kojih se kopa, uvek sa drugih ip adresa.
Da li ce da padne ban videcemo, u svakom slucaju javljam kakva je situacija veceras posle 23 🙂

Goldi, mozda ima veze i sto je smesno mali hashrate, pa ga bot ignorise.
Goldi, mozda ima veze i sto je smesno mali hashrate, pa ga bot ignorise.

Nije do toga, nego mu jos nema ni jedan share, sad ce ban samo kad legne prvi share.
ne, ja sam pokrenuo 6 naloga sa jedne ip, za 5 ne znam, mozda je 5 limit
ban sam dobio odma posle 10 min, kad se promenila statistika
Kod mene je proradila statistika i pocelo da kuca evrice, jos nema crvenoga bana 🙂
Ja nesto razmisljam mozda ima neke veze hashrate, ja teram 280-tice sa oko 350khs, tj, ni na jednom nalogu mi nije ta granicna brzina od 200 koja ispada da je najbolja za nas a najgora za njih. Mozda ima neke veze a mozda i nema, videcemo za nekoliko sati da li ce sta nacukati i da li cu moci da pokupim lovu.

Da. 5 grafika, 5 naloga, kopaju sa jedne IP adrese koja se ne koristi za pregled statistika i isplate, samo je za kopanje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari