Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koliko mail-ova imate do sada koje nikad vise necete upotrebiti? Malo malo pa banuju nekog sa 6-7-8 naloga 🙂
A da se mi udruzim i kazemo njima sta nas muci? Skupimo jedno 3-4 hiljade naloga, da nam se skine limit na 10e, i da mozemo otvoriti vise naloga sa jedne IP adrese. Mirni mi, mirni oni. 😀

Pa ono onog dana nije bio ddos napad, to su benchovci poceli da prave naloge. Ae sad sa svakog maila po jedan njihovom supportu da vam se odbanuje nalog :d
Mora idem spavam, svasta mi pada na pamete...

I da, za otvaranje naloga uopste ti ne treba mail :smoke:

Ako nastavite da pričate o komšijinom wireless-u dobićete ban od mene.

malo je sto je ovo u zakonski nedefinisanim aktivnostima vi jos filujete ozbiljnim nedelima povucite rucnu 😉 Imam jedno pitanje u vezi cexa pise da uzimaju 0.2 posto na incoming transfer. Ovaj konj kad proracuna legne u delic ista cifra na cex zasto ne skidaju tih 0.2 procenta?

malo je sto je ovo u zakonski nedefinisanim aktivnostima vi jos filujete ozbiljnim nedelima povucite rucnu 😉 Imam jedno pitanje u vezi cexa pise da uzimaju 0.2 posto na incoming transfer. Ovaj konj kad proracuna legne u delic ista cifra na cex zasto ne skidaju tih 0.2 procenta?
Nisam koristio , a za koju transakciju , koliko vidim pise za 0.2% za buy/sell

CEX.IO charges a fixed commission of 0.2% on all your buy/sell transactions

Polako ljudi beze zartpavamo temu postovima, banove rjesavajte sami kako mozete i znate, kacite se na razlicite ip- adrese cije stignete.
Svi ce dobiti ban pre ili kasnije ko ima vise naloga sa jedne ip - samo da dodam da je oni 6 naloga sinoc iza 23h dobilo eror 😀 nije ih odma banovalo, ali iza 23h jeste!
lako je meni otvorit 66naloga ako treba, ali nema potrebe dok se ne dokopam vise ip adresa, da li ovako kao sto kolega @vladan kaze ili pristupati komsijima 😀 svako treba nesto sebi da smisli i da nadje rjesenje.
Ako neko nadje rjesenje neko koje zaista funkcionise neka kaze. Ne treba zatrpavati temu dobro je pa su nam moderatori dozvolili da o ovome diskutujemo, treba im biti zahvlan 😉

Zaboravio sam da dodam ovo sto tiptop kaze obaramo cjenu dogama - mi uvjek isto zaradjujemo ako pada cjena dogama mi za 1€ dobivamo vise doga i obrnuto, mi za 1€ dobivamo onoliko koliko u trenutku povlacenja 1€ kroz dogecoin trenutno taj 1€ iznosi BTc satoshiju po kursu BTC-e mjenjacnice jer taj kurs sa BTC-e uzimaju €uro/BTC.
Pratite pa cete vidjete nikad za 1€ ne dobijes isto doga nekad manje nekad vise zavisno od kursa, ali u principu mi uvjek isto zaradjujemo 1€=1€ sad koliko cemo dobit doga to zavisi od kursa.

Poslednja izmena:
Samo da prijavim da ona dva riga po tri naloga na tri adrese, svaki rig kopa sa druge adrese, vec tri dana isplacuju ok i nema crvenog bana 🙂

Onaj rig od juce sa 5 grafika cu da probam danas da pustim sa 4 pa da vidim sta ce biti. Jedino me ubi otvaranje ovih silnih mejl adresa i registracija.

namestio sam 750ti da kopa
cudaminer.exe -d gtx750ti -a scrypt -o stratum+tcp://66.55.92.73:8000 -O workername:c2a7-d353-2e71-7a6b
u mineru je ok na ABurneru pokazuje ok, samo na ovom kointelekt sajtu nigde se nepojavljuje,jos sinoc sam lego reko pomerilo se na 0.0012e znaci radi.
jel treba vreme da prodje il pogresno upereno

namestio sam 750ti da kopa
cudaminer.exe -d gtx750ti -a scrypt -o stratum+tcp://66.55.92.73:8000 -O workername:c2a7-d353-2e71-7a6b
u mineru je ok na ABurneru pokazuje ok, samo na ovom kointelekt sajtu nigde se nepojavljuje,jos sinoc sam lego reko pomerilo se na 0.0012e znaci radi.
jel treba vreme da prodje il pogresno upereno

Ovo ti je problem sto sam podebljao ne smi je biti ti crtica znaci stavi ovako c2a7d3532e717a6b

Evo da podelim i ja iskustvo. 4 naloga sa 4 razlicite ip adrese, 2x280x podeljene na 4 minera, treci dan bez problema, logovanje na sva 4 naloga sa iste ip adrese, ovu koju sada koristim, isto treci dan bez problema, samo nisam probao da se logujem na vise naloga u isto vreme, mozda bi me bot klepio 😀 probao sam na pocetku po 5-6 naloga sa razlicitih adresa, ali cim pokrenem peti miner cao-zdravo! Definitivno je, 4 minera sa iste ip neka gornja granica tolerancije i ne treba silovati preko toga. Razmisljam da uzmem neki bezicni net, neku fleskicu osnovni paket, pa me zanima da li je neko probao i kako se pokazalo, da li moze da se nabavi nesto na mesecnom nivou ili svi zahtevaju ugovor na duzi period i jos jedna stvar, jel neko pokusao da podele 270x na 2 minera?

Trebalo bi da ima u ponudi neki prepaid paket... to sam i ja mislio ali nije sigurno koliko ce ovo trajati

Evo da podelim i ja iskustvo. 4 naloga sa 4 razlicite ip adrese, 2x280x podeljene na 4 minera, treci dan bez problema, logovanje na sva 4 naloga sa iste ip adrese, ovu koju sada koristim, isto treci dan bez problema, samo nisam probao da se logujem na vise naloga u isto vreme, mozda bi me bot klepio 😀 probao sam na pocetku po 5-6 naloga sa razlicitih adresa, ali cim pokrenem peti miner cao-zdravo! Definitivno je, 4 minera sa iste ip neka gornja granica tolerancije i ne treba silovati preko toga. Razmisljam da uzmem neki bezicni net, neku fleskicu osnovni paket, pa me zanima da li je neko probao i kako se pokazalo, da li moze da se nabavi nesto na mesecnom nivou ili svi zahtevaju ugovor na duzi period i jos jedna stvar, jel neko pokusao da podele 270x na 2 minera?

Kolika ti je zarada sa dvije R9 280X na 4 naloga?

android fon stavis hot spot ,mts kartica 100 din 1gb voziii,prepaid

sinoc 5.8e na jednom nalogu 1.7 na ostala 3 po 1.36, 1.33, 1.38e prvi naravno vise zbog procenta koji dobivam sa ostala 3 🙂

Ja koristim Telenor pripejd internet i to radi odlicno. Imam i dva gsm rutera sto je bolja varijanta jer ako pukne net automatski radi rekonektovanje. U ovom njihovom softveru ne vidim tu opciju mada i ne puca uopste. Rigovi koji kopaju jako malo trose i 2GB po ceni od 1300 dinara kod telenora traju dva meseca i ne istrose se. Kopaju cak i kada se ispuca kupljeni saobracaj pa onda spusti brzinu na 64 kilobita ali nisam testirao u tom slucaju da li ima kakvih problema sa kopanjem. Mislim da kod MTS-a ima i nesto povoljnije ali nisam probao.

Ljudi od malopre ne mogu da pristupim kojnu sa lokacije gde su mi masine,
s posla normalno pristupam.
Ovamo gde nece mi kaze page cannot be displayed
Inace 4 minera na 4 naloga

Do sad kad imam ban mogu da udjem bez problema,sad nece uopste da prikaze stranicu

od 15.11 u 04h prvi put pokrenuto kopanje ovde. Za sada sve ok radi . 1x270 na kucnom kompu jedan mail jedan nalog , 3x270 na kopacu povezan lanom , svaka ima svoj mail i i nalog. te 3 rade iz jednog cg minera sa narano 3 razlicite miner licenece. Svi su dobili dok od one jedne grafe. Preko tv idem samo posle 11 da pokupim zaradu bez restartovanja ip i ostalo. Za onu jednu karticu idem sa ovog prvog kompa , a za one 3 preko tv. Sve za sada radi,mislim jos nisam ban.
sinoc je drugar dobio 2 koda od mene , takodje od one prve kartice pa videcemo veceras jesmo li dobri obojica i dalje...

Evo sada sam pustio 4 naloga sa jedne ip adrese, 2 graficke po dva naloga.
Sad cu da sacekam pa da vidim da li ce da me kokne ili ce da pocne da radi i baca evrice.

Grafike teram na 700/1000 i rade na 0.956v, bacaju oko 235-250 za svaki nalog.

Ako nekoga zanima i potrosnja interneta, rig ima 5 grafickih, dve kopaju na po dva naloga scrypt a ostale tri kopaju X11 na multipool-u i download ide od 1-8 kilobajta u sekundi sto ce reci da 2GB bi trebalo da pokriju mesec ipo do dva meseca ako se iskljucivo kopa preko njih.

@ gaspar
Ma sta se brines za potrosnju, i onih ''sporih'' 64 kb je i vise nego dovoljno za kopanje...ja koristim onaj telenor dodatak od 300 mb za kopanje i kada ga potrosim, koristim posle normalno taj usporen net do isteka dodatka, cak i TW sljaka preko njega... 😀

Evo sada sam pustio 4 naloga sa jedne ip adrese, 2 graficke po dva naloga.
Sad cu da sacekam pa da vidim da li ce da me kokne ili ce da pocne da radi i baca evrice.

Grafike teram na 700/1000 i rade na 0.956v, bacaju oko 235-250 za svaki nalog.

Ako nekoga zanima i potrosnja interneta, rig ima 5 grafickih, dve kopaju na po dva naloga scrypt a ostale tri kopaju X11 na multipool-u i download ide od 1-8 kilobajta u sekundi sto ce reci da 2GB bi trebalo da pokriju mesec ipo do dva meseca ako se iskljucivo kopa preko njih.
Super informacija ima jedan paket u ponudi ovde kod mene 2gb downloada - 1 ip adresa dinamicka (mjenja se rs modema) - 6€ mjesecno nije uopste puno. 2 karte za dan otplate net i vozi nek antibot ne podivlja, ali evo dosta ljudi prijavljuje da im rade 4 naloga sa jedne ip - tako da cemo to uzeti kao neko mjerilo 4 karte jer preko ide ban. Kad se kopa procesorima to malo potraje ali opet banuje preko 4 naloga tacnije sinoc je 0d 6-9 radilo 5 naloga i onda sam ja cacko 6 palio gasio i ostavio da radi kad jutros ban nisu nista iskopali malte ne cim sam otisao na spavanje on ih je sprasio... tako da uzece,o da moze 4 naloga po ip- adresi i da se nadamo da je to neka granica.

Gaspar, u pitanju su 280X? Ako je uspeo neko da podeli hash na 270/X, neka okaci ovde podesavanja. Sta god da uradim zestoko pada hash dok recimo na 7850 kartama lepo radi, 2x180.

ja nisam probao, ali probaj da cackas intensity... mislim da je u njemu caka...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno