Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da, evo ja napisa....to racunaju kontam 🙂

Hmmm a pise mi u stats da sam zaradio 1.9e ali ih nema 😀

Poslednja izmena:
A recite mi,napravio danas naloge sa jedne ip adrese i banovali.
OK,idemo dalje,malopre napravio uredno 2 naloga,sve novo
i opet ih banovali.
Jel to mora da se promeni ip adresa koja je banovana?

A pa nisam znao da mu treba vremena...izvinjavam se 🙂 Uvek sam dizao oko 12, prvi put sada cekam odma 23:00 😀

i opet ih banovali.

Ta adresa im je vec u bazi kao banovana, moras da je promenis.

i opet ih banovali.

sigurno , kada je jednom ip banovan sigurno ga nece pustiti isti dan

Poslednja izmena:
Kada jedanput banuje IP adresu, posle automatski banuje i svaki drugi nalog sa te IP adrese...da, mora da se menja posle banovanja i posle 10 naloga sa te IP adrese...

A kad se logujete na naloge jel se logujete sa iste ip adrese gde su vam mineri ili druge?

Ja kuci se tako na tri logujem i nisu banovali a na ostalim mestima sam koristio razlicite ip adrese za logovanje i sve banovali..

Oborili smo cenu kerovima, kad smo poceli bio je 60 🙂
mogu ti reci da je ker poprilicno stabilan prema usd-u zadnjih mesec dana koliko se cackam sa ovim , kad sam poceo otkucao sam 4450 dogeova u wallet ,sto je bilo 1 usd , a koliko sam ispratio, setalo se izmedju 0.95 do 1.07 🙂

A kad se logujete na naloge jel se logujete sa iste ip adrese gde su vam mineri ili druge?

Ja kuci se tako na tri logujem i nisu banovali a na ostalim mestima sam koristio razlicite ip adrese za logovanje i sve banovali..

bilo koja ip gde si banovan mora da se promeni jer po meni ako je promenis i krenes da kopas normalno ko ja iznova....a ulogujem se preko telefona sa adrese koja je banovana od strane bota banovace mi nalog sigurno...pa kad nisam kuci stanje proveravam telefon-teamviewer pa sa kompa jer ta adresa nije banovana nesmem da se logujem na bilo koji nalog sa telefona vise

Dal da čekam da komšija zaspi da mu resetujem ruter? :d

Nego, koju adresu koristite za povlačenje para - istu sa koje kopate ili sa druge?

Poslednja izmena:
Samo da javim imao sam 3 naloga registrovana sa 3 razlicite IP adrese, radilo oko 36h bez problema. Onda resim da napravim jos dva naloga na 2 nove adrese s tim da podelim dve karte da rade na po dva naloga. Posle cetvrtog radilo kako treba, ali mi posle petog error svuda. Svi su bili registrovani preko jednog.

Nego, koju adresu koristite za povlačenje para - istu sa koje kopate ili sa druge?

:-devil-: , na koju adresu mislis na doge meni evo 2 dan sve uredno stize na bittrex u roku od 10min. Napomena jedan acc jedna ip adresa. Takodje sam ponovo pokusavao da pravim naloge sa razlicitih adresa na kojima su kopali procesori ( Intel celeroni ) i opet je usledio ban posle 2h. vladanr je spomenuo ovde da je najbolje napraviti vm sa posebnim ip adresama za svaku karticu.

Mislio sam na IP adresu sa koje povlacite novcice. Da li se i tu cimati i svaki put resetovati za svaki nalog pre povlacenja?

Ja sam svaki put razlicitu IP adresu koristio i razlicitu adresu za kucice, nigde nije bilo ponavljanja osim IP adrese gde je bio rig.

jel kopate sa 750ti?
jel bi mi dali bat?
cudaminer-2014-02-28 taj sam miner uzeo
hvala

Resetuj mu ga odma, 10e su u pitanju.:d

Ja sve preko TOR-a, znaci uvek razlicita adresa.

Probao sam sad sa cpu, 6 naloga i popio ban, nalozi pravljeni sa razlicitih ip-a, izmedju pokretanja novog minera menjan ip.
Cisto da dokazem da i cpu miner banuju na isti nacin, antibot nije povezan sa jacinom kopaca.

Ko kopa preko komsijinog wirelessa neka obavezno odradi forget sopstvenog wirelessa, da ne bi u slucaju nekog prekida bacio i te karte na isti IP.

jel kopate sa 750ti?
jel bi mi dali bat?
cudaminer-2014-02-28 taj sam miner uzeo
hvala

stavio sam podesavanja ovde pogledaj par strana unazad mozes za intenzitet da stavis i 12x3 dace 250kh/s na 1200/5400 u tom slucaju koji stepen nize.
Ne zaludjujte se sa tim ip-om vazno je da ne dignete lovu na novcanik direktno nista vise

Poslednja izmena:
Koliko mail-ova imate do sada koje nikad vise necete upotrebiti? Malo malo pa banuju nekog sa 6-7-8 naloga 🙂
A da se mi udruzim i kazemo njima sta nas muci? Skupimo jedno 3-4 hiljade naloga, da nam se skine limit na 10e, i da mozemo otvoriti vise naloga sa jedne IP adrese. Mirni mi, mirni oni. 😀

Koliko mail-ova imate do sada koje nikad vise necete upotrebiti? Malo malo pa banuju nekog sa 6-7-8 naloga 🙂
A da se mi udruzim i kazemo njima sta nas muci? Skupimo jedno 3-4 hiljade naloga, da nam se skine limit na 10e, i da mozemo otvoriti vise naloga sa jedne IP adrese. Mirni mi, mirni oni. 😀
A da im onda samo trazimo kintu,lakse?:d

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno