Joj brate, ovo ko spanska serija. :d
A sto svako vece istaprica, da sacekamo 10 min. pa da vidimo🙂ljudi do malopre imao 1.3 eura i sad nema nista
Jel to neki clearing il su ih neasto pokupili?
Edit😀rugi nalog isto
Spanske serije su sa srecnim krajem 🙂
A recite mi,napravio danas naloge sa jedne ip adrese i banovali.
OK,idemo dalje,malopre napravio uredno 2 naloga,sve novo
i opet ih banovali.
Jel to mora da se promeni ip adresa koja je banovana?
A recite mi,napravio danas naloge sa jedne ip adrese i banovali.
OK,idemo dalje,malopre napravio uredno 2 naloga,sve novo
i opet ih banovali.
Jel to mora da se promeni ip adresa koja je banovana?
mogu ti reci da je ker poprilicno stabilan prema usd-u zadnjih mesec dana koliko se cackam sa ovim , kad sam poceo otkucao sam 4450 dogeova u wallet ,sto je bilo 1 usd , a koliko sam ispratio, setalo se izmedju 0.95 do 1.07 🙂Oborili smo cenu kerovima, kad smo poceli bio je 60 🙂
A kad se logujete na naloge jel se logujete sa iste ip adrese gde su vam mineri ili druge?
Ja kuci se tako na tri logujem i nisu banovali a na ostalim mestima sam koristio razlicite ip adrese za logovanje i sve banovali..
Dal da čekam da komšija zaspi da mu resetujem ruter? :d
Nego, koju adresu koristite za povlačenje para - istu sa koje kopate ili sa druge?
ma nece crci za 30 sekundi bez interneta , udri:whip:Dal da čekam da komšija zaspi da mu resetujem ruter? :d
Nego, koju adresu koristite za povlačenje para - istu sa koje kopate ili sa druge?
Sve su ti kopale sa iste adrese?
jel kopate sa 750ti?
jel bi mi dali bat?
cudaminer-2014-02-28 taj sam miner uzeo
hvala
Ko kopa preko komsijinog wirelessa neka obavezno odradi forget sopstvenog wirelessa, da ne bi u slucaju nekog prekida bacio i te karte na isti IP.
A da im onda samo trazimo kintu,lakse?:dKoliko mail-ova imate do sada koje nikad vise necete upotrebiti? Malo malo pa banuju nekog sa 6-7-8 naloga 🙂
A da se mi udruzim i kazemo njima sta nas muci? Skupimo jedno 3-4 hiljade naloga, da nam se skine limit na 10e, i da mozemo otvoriti vise naloga sa jedne IP adrese. Mirni mi, mirni oni. 😀
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari