Šta je novo?

LG G2

Danilo, imaš naravno opciju da napraviš svoj daljinski na Qremote.
Ja sam uvek vraćao APK iz 1.2 Cloudy G3, ali sam ovoga puta izbrisao backup pa sam morao da napravim SBB Cisco verziju koja nije više podržana.
Ako ti treba, mogu ti poslati APK.

Meni nece qremote da funkcionise na zvucnicima logitech z-5500

^ I ja sam za iphone video,ali bi ja za g2. Vidjao sam samo okvir aluminijumski,ali bi ja uzeo komplet,okvir sa ''ledjima''

10f baza. Nov sam u LG taboru pa mi ne znaci nista to, ali znam da je bila 10a.
Mora li full wipe ili moze samo kes i dalvik?

Poslednja izmena:
Može samo keš i dalvik. Rom ima aroma instaler koji automatski briše stari sistem, (sva sistemska podešavanja i sistemske aplikacije).
Ne bi trebalo da bude problema, pošto je ista baza.

Meni se skida (jedva pokrenulo, valjda mnogo njih koji skidaju).
Edit: Skinuo i flesnuo. Prvo sto ima deodex opcija.

Poslednja izmena:
Ma i ovde mi je skidalo brzinom od 1.1Mps. Problem je samo bio dok se krene. Evo butovao se, pitajte sta vas zanima :D
b8005709f35669eacfb85c1235e9abf6.jpg

Poslednja izmena:
На Махди рому сам. Не могу ниједну апликацију да инсталирам избацује Error Insufficient storage available.

Problem je bio u nedovoljnom slobodnom prostoru na storage.Imao sam 500 mb, sto ocigledno nije dovoljno. Inace, Mahdi ROM je odlican, kombinujem Sa G3.

Ima nesto sto okrenes ekran i promenis pesmu. Tipa sto sam imao na s2 :D

Poslednja izmena:
Flešnuo sam LiquidSmooth Milestone 3.2,da li može dupli klik za gašenje ili moram Nova lančer da instaliram? Vidim da može za paljenje,ali ne mogu da nadjem za gašenje? Našo sam, ali radi samo na status bar?

Poslednja izmena:
Moze dupli klik na status baru ili si stavi ovo kao sto sam ja, pogledaj dolje na tipke u navigaciji. Tipka za gasenje ekrana :). Mozes i smanjiti.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1415707311352.png
    uploadfromtaptalk1415707311352.png
    204.3 KB · Pregleda: 232
bender007 jel ti koristis xposed? Jel mozes da mi kazes koje module ili modul si koristio za ikonice (baterija, network, wifi..)?

Vrh Dno