Šta je novo?

GTA V

Na PC racunajte jos bolje od ovoga naravno, posebno u 4K. :-devil-:

I to ti je malo? Veća rezolucija, jači AA, AF, kvalitetniji ambient occlusion, pa još dodaš "začine" kao ENB i SweetFX. PC verzija će izgledati neuporedivo bolje, tačka. Naravno, jako malo igrača će odmah moću da je vidi u punom sjaju.

Zasto mislis da ce biti bolje? Osim mogucnosti vece rezolucije i jaceg AA.
Nivo detalja je taj. End.

Ako budu dali po slajderima kao što su to učinili sa četvorkom, moćiće mnogo bolje i što se tiče detalja. :)

Sta neuporedivo? izgledace neizdrzivo bolje, e sad moze.(tacka)

Ako budu dali po slajderima kao što su to učinili sa četvorkom, moćiće mnogo bolje i što se tiče detalja. :)

Vidljivih detalja. Rezolicja tekstura i broj poligona na objektima ce biti isti.

@chonyaga: a kako ce to biti kvalitetniji ambient occlusion? :)
"zacini" koje spominjes su nebitni. Pitanje je da lice ENB uopste biti pravljen za ovaj naslov s'obzirom sta on u startu vec pruza a SweetFX ionako radi samo colour balancing po vidjenju nekog usera i u 99% slucajeva je neko sr***e koje ispadne kao los crtani ili jos gore - MajklBej film.

Rezolucija tekstura ce morati biti bolja ako misle ozbiljno da podrze 4K rezoluciju.

Ponudili su teksture veće razolucije i sa GTA 4, ne vidim zašto ne bi ni sada. Uz naravno view distance i LOD distance slajdere, čisto da se te detaljnije teksture ne vide samo na dva metra od radnje dešavanja :)

Čuveni papirni 4k, za koji još nema ni krštenog monitora, a interfejs su sklepali i validirali jedva krajem septembra i početkom oktobra...

Meni su ubedljivo najgora stvar u GTA serijalu vazda bile kontrole. Sa dolaskom FPS perspektive, nadam se da su tu napravili neki napredak, tj. da ne zeznu ništa već da ostave klasične fps komande. Ništa gore nego kada ti GTA na konzoli traži da držiš pritisnut još neki taster iako nigde više igre ne traže takve komplikacije sa kontrolama (tipa, da trčiš, gurni pečurku do kraja i drži X pritisnutim).

rezolucija textura ce sigurno biti veca, pa ujedno tu i ta mogucnost podrzavanja 4k :D, jer lastgen je morao biti spakovan u 16gb, ovde nemaju problem sa mestom tako da sigurno ako ne i preko 50gb(ps4 i xbone) a pc mozda i veca zbog plus 4k textura...

Hakeri će naučiti Denuvo napamet dok GTA V stigne na PC.:) To uopšte nije razlog za brigu, samo još jedna u nizu "neprobojnih" zaštita. Popularan je ovih dana pa ne čudi da je i Rockstar odlučio da ga koristi.

Ne brine mene sto nece biti pirata, nego sto mozda necu moci da modujem original...

Na kraju ce biti, kupi original da se igras online, pirat za modove.

Ja bih kupio igru ako bude u box paketu ... Steam mi nije neko resenje vise volim da imam disk fizicki :)

Vec osecam da ko nema 290x nece moci da igra ni u hig detals ni u 1080p rezoluciji :D

Poslednja izmena:
Meni stize ps3 u ponedeljak pa da ga odigram za svoju dusu i zbog price, grafika i to meh.

Ma nece biti zahtevna, kada ubace i podrsku za mantle ima da "klizi" na 20-25fps..

Drago mi je da su uveli ovu zaštitu (mada će je bez obzira na to provaliti najverovatnije, R*-ov naslov je izazov)
Ukoliko ti se sviđa igra kupi je, kako bi taj softverski tim postojao i dalje da napravi još kvalitetnih naslova.
Softver/igru treba kupiti, kao što se kupuje npr. hardware.

P.S. Možda sam malo pristrasan pošto pričam iz ugla, nas, programera...
:D:D

Nazad
Vrh Dno