Šta je novo?

Call of Duty: Advanced Warfare

Update ništa nije rešio da sam primetio.

Da li cu moci da igram na max sa R9 270x,ako ne,onda koja je to kartica koja bi pogurala COD?

Mnogo je bitniji CPU i RAM nego graficka u novom COD-u.

A ***, za MAX podesavanja je tanka, al za neki medium, bez AA mislim da bi mogla lepo da tera.

Da li cu moci da igram na max sa R9 270x,ako ne,onda koja je to kartica koja bi pogurala COD?

Neki nivo radi extra(min 60-70),a neki jedva igriv(padne i na 25-30),GPU 99%.Znaci optimizacija..

Poslednja izmena:
Meni ovo leti sa 7950, tako da je verovatno problem do kolicine rama na grafickoj.

I kod mene sve leti...!(kroz prozor uskoro...)

owEVOMI.jpg

Genijalno :d:D:-devil-:

Koliko se sjecam cod 2 je bio posljednji naslov u serijalu za koji sam ja izdvojio novac, sve ostalo je bila i ostala njesra. Dobro donekle i 4 je sasvim ok al sve ostalo zakopat i to duboko.

Meni ovo leti sa 7950, tako da je verovatno problem do kolicine rama na grafickoj.

Nemoguce da nemas velike oscilacije frejma na odredjenim nivoima?Odnosno da se desava da padne i na 25-30,totalno nerazumno...Samo da dodam da druga polovina igre radi savrseno,bez ikakvog pada frejma...

Koliko se sjecam cod 2 je bio posljednji naslov u serijalu za koji sam ja izdvojio novac, sve ostalo je bila i ostala njesra. Dobro donekle i 4 je sasvim ok al sve ostalo zakopat i to duboko.
1, 2 i 4 su svi odlični, mnogo puta sam ih igrao sa uživanjem. Donekle je i MW2 bio dobar, ali ne na tom nivou, odnosno 6 ako dobro računam.

Mislim da nije ni to jer meni na 2gb leti na 60fps kad je gameplay u pitanju, one scene kada karakter bukvalno automatski prati drugog pre pocetka misije a nakon cutscena je nekako oko 40-ak do 50 iz nekog glupog razloga.

Ona misija na mostu, sve se rusi, detalja mnogo, dronovi izlecu, epic momenti :D:D:D

Ne priznajem ako dronovi ne nose zastavu :)

Konačno sam je i ja probao. Našao na kraju neku Update 1 verziju samo se otpakuje. Radi sve u full kao tetris nikakve bagove nisam imao čak sam palio optimistično super sampling može da se igra ali se oseća seckanje nije to taj fluid.

Ovako prvi nivo sam odigrao fina igrica standardni COD samo malo našminkaniji :p
Vidim da dosta ljudi ima problema i kapiram da je sve to do verzije igre koju ste našli.

Konačno sam je i ja probao. Našao na kraju neku Update 1 verziju samo se otpakuje. Radi sve u full kao tetris nikakve bagove nisam imao čak sam palio optimistično super sampling može da se igra ali se oseća seckanje nije to taj fluid.

Ovako prvi nivo sam odigrao fina igrica standardni COD samo malo našminkaniji :p
Vidim da dosta ljudi ima problema i kapiram da je sve to do verzije igre koju ste našli.

Ti to nas zahebavas? Sa tom konfom mora biti tetris! Kakva crna verzija.

Kao nekada veliki ljubitelj CoD serijala pocev od dvojke pa do Modern Warfare 1,2,3 pa i do po meni najboljeg Black ops1 ( MP ) Resih da kupim ovaj novi Advanced Warfare..

Ovo su sve utisci iz MP-a, SP jos nisam igrao.

Mape su tu i tamo.. Kao i svake godine bukvalno kao da poznajem mape. Nista novo nista WOW sto bi rekli. Pocecu prvo od lose strane i sto mi jako smesno

- Prva stvar i jako smesna i zalosna je ta sto je krv ZELENA, da da ubijes protivnika a iz njega izlazi zelena tecnost, na moje pitanje prisutnih zasto je krv zelena dobio sam odgovor "its advanced warfare"
- Puske su jako zalosne, nema recoila ( nisam ni ocekivao to ipak je to COD ) al na sve to kad cujes kako zvuce puske dok pucas sa njima ( Pa i one paintball puske bolje zvuce ) bude veoma jadno...
- Sistem servera je kao i svake jbn-e godine isti, opet nema servera ( najbolje je bilo sa Black ops1 ), sto znaci da mozete da ocekujete u roku 2,3 meseca ako ne i manje citere.. ( Ja ih do sad nisam primetio )

E sad dobra stvar ( hm dal je dobra to je jako dobro pitanje ) su ti egzo skeletoni ( Titanfall, Crysis itd ) koji vam daju specijalne mogucnosti, mogu da se podesavaju kako je vama volja, da budete brzi, nevidljivi, da sam se brze regenerisu helti itd...

Na kraju vise sam se Razocarao nego odusevio novim CoD-om.. Ne znam ni sam zasto sam ocekivao vise al definitivno su po meni omanuli sa ovom igrom i skrenuli sa staze koju je nekad CoD imao..

Ocena 5/10

Jedina igra na koju ću da pljunem punu cenu mislim da će biti GTA V, ako ne *****u PC verziju.
Ovaj CoD ne vredi koliko košta. Jedino je cool videti Spacey-a. I po par scena.

Nemoguce da nemas velike oscilacije frejma na odredjenim nivoima?Odnosno da se desava da padne i na 25-30,totalno nerazumno...Samo da dodam da druga polovina igre radi savrseno,bez ikakvog pada frejma...

Ne, fps mi je konstantno zakucan na 60. Nikakvih oscilacija nemam. Moguce da je kod tebe procesor usko grlo?

Update 1 mi je u stvari mnogo popravio stvari kad sam prešao nivo, koji je već bio učitan od pre. Igrivo je na medium sa FXAA već dva nivoa. Ali je i dalje previše zahtevna za to što nudi.

Danas sam stigao da probam igru i zadovljan sam kako radi.
Nema nekih problema, sve radi glatko, naravno kada stavim detalje na neku sredinu zbog grafike, koja se menja za koju nedelju. Kada stavim podesavanja na max imam problem sa memorijom jer grafika ima 1gb vram-a. Probao sam je najvise zbog toga, da vidim kako ce se ponasati na njoj.

A sto se tice igre sp mi je ok. Podseca na BO2 dosta i to mi je ok. Sto god manje elemenata Ghosta to bolje.
Za mp cemo da vidimo kada promenim grafu.

Poslednja izmena:
Igra je ok, grafika lepa, igru sam presao sa sledecim podesavanjima:

texture extra,shadow extra, ostalo na hight quality,HBAO+,filmic smaa t2x, dinamic light 8, obavezno iskljuciti cache sun/spot shadow map i supersampling , ipak imam grafiku sa 2gb :(

maximum fps 165, nekakav prosek je 90 mada primecen i pad na oko 50 u nekim scenama...

Vrh Dno