- Učlanjen(a)
- 25.09.2009
- Poena
- 290
Pricajte vi sta hocete, it's official now: http://www.independent.co.uk/life-s...series-by-guinness-world-records-9843521.html
![]()
tako je bre n1
Pricajte vi sta hocete, it's official now: http://www.independent.co.uk/life-s...series-by-guinness-world-records-9843521.html
![]()
Da li cu moci da igram na max sa R9 270x,ako ne,onda koja je to kartica koja bi pogurala COD?
tako je bre n1![]()
Prvo treba videti šta će biti sa zakrpama. Ali trenutno na 270x je jedva igrivo, a uglavnom nije.Da li cu moci da igram na max sa R9 270x,ako ne,onda koja je to kartica koja bi pogurala COD?
Pa pogledaj ostatak konfiguracije moje. I GPU je 99% zauzet jedino.Mnogo je bitniji CPU i RAM nego graficka u novom COD-u.
ima li kakvog haka? gledam slajd-sou. pristajem i na 640x480 ali ne ide. trazi mi da oslobodim dodatnih 5MB prostora(WTF)???
Da li cu moci da igram na max sa R9 270x,ako ne,onda koja je to kartica koja bi pogurala COD?
Uopšte nije na max. I kunjavo radi.A ***, za MAX podesavanja je tanka, al za neki medium, bez AA mislim da bi mogla lepo da tera.
Meni ovo leti sa 7950, tako da je verovatno problem do kolicine rama na grafickoj.
1, 2 i 4 su svi odlični, mnogo puta sam ih igrao sa uživanjem. Donekle je i MW2 bio dobar, ali ne na tom nivou, odnosno 6 ako dobro računam.Koliko se sjecam cod 2 je bio posljednji naslov u serijalu za koji sam ja izdvojio novac, sve ostalo je bila i ostala njesra. Dobro donekle i 4 je sasvim ok al sve ostalo zakopat i to duboko.
Meni ovo leti sa 7950, tako da je verovatno problem do kolicine rama na grafickoj.
Ne priznajem ako dronovi ne nose zastavu![]()
Konačno sam je i ja probao. Našao na kraju neku Update 1 verziju samo se otpakuje. Radi sve u full kao tetris nikakve bagove nisam imao čak sam palio optimistično super sampling može da se igra ali se oseća seckanje nije to taj fluid.
Ovako prvi nivo sam odigrao fina igrica standardni COD samo malo našminkaniji![]()
Vidim da dosta ljudi ima problema i kapiram da je sve to do verzije igre koju ste našli.
Nemoguce da nemas velike oscilacije frejma na odredjenim nivoima?Odnosno da se desava da padne i na 25-30,totalno nerazumno...Samo da dodam da druga polovina igre radi savrseno,bez ikakvog pada frejma...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari