Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Shameless (us) cetvrta sezona, fenomenalna, najbolja sezona do sad i jedna od najboljih serija generalno za mene u ovom trenutku..

Uhvatio sam sada na Comedy Central Ugly Americans, bolesno, poremećeno, zasada mi odlično leži.

Zombi zove svog sponzora, jer ima napad da jede ljudski mozak, jednog koji brine o njemu. Sponzor ga pita kako bi to uradio. On se pravi da ne zna baš, i priča otprilike koje su mu ideje...pravi pauzu, i pita ovog da li masturbira na to što mu priča? Pa ga kritikuje kako je "odličan" sponzor. I taj deo deluje kao normalniji deo.

Poslednja izmena:
Odgledao sam tri epizode, definitivno triperski, zarazno i humor je veoma dobar. Čuo sam za nju, ali nikad nisam gledao. Preporuka.

Homeland poslednja epizoda odlicna. Prica nije na nivou prethodne ali napetosti ovde nikad kraja.

Odgledao twin peaks obe sezone i onaj dodatni deo.
Ray Wise je briljirao u celom serialu.Pocetak serije je bio dosta mlak ali sam bio uporan da joj dam sansu i isplatilo se itekako.Serija ima neki poseban smek koji se ne nalazi u danasnjim serijama na zalost.Najveci minus im je oblacenje ali je razumljivo u 90tim u kojima je snimljena serija.
Imdb ocena preterana.8mica od mene i preporuka ko nije odgledao.

Blacklist je poceo drugu sezonu još u septembru. Nisam jos odgledao jer sam tek sad video.

Ma James Spider vadi seriju do bola. Doduse i lik Kinove se lepo razvija u drugoj sezoni, jedino mi lik agenta Reslera nikako ne lezi. Dave sa njegovim problemom zavisnika od painkillersa ili cega vec evo sestu epizodu.

Radnja sezone se lepo razvija, imali smo prilike da upoznamo Dembeovo poreklo u prosloj epizodi i to je jako dobro odradjeno, posebno kraj epizode

Homeland, nastavlja svoj jad i čemer, na nivou Legends koji sebe uzima previše ozbiljno. A pogledao sam još jednu epizodu Legends koja sebe uzima previše ozbiljno a nije. Cela priča sa dronovjma, je dobra da se pokrene, ali seriju sve ostalo ubija. Tek negde pred kraj epizode je bilo nešto kvalitatnije, čak dobro. Ali je generalno klin čorba.

Zavrsio sam Boardwalk Empire. Zadnja sezona slabija od prethodnih ali sve ukupno odlicna serija. Od mene 8.5/10

Gotham razvalio danas,seria dobija sve vise na jacini i kvalitetu.

Kakva ***** u walking deadu. Pa je l slusaju oni gledaoce uopste? Opet su rastavili na 3 razlicite grupe po epizodama pojedinacno, i opet ce da smaraju. Treba prekinuti seriju sto pre.

Uzas boziji od epizode.

Justified, nesto najbolje sto sam gledao u zadnjih par godina.
Vrhunska serija, odlicni glumci odlicno razvijeni likovi.

Shameless (us) cetvrta sezona, fenomenalna, najbolja sezona do sad i jedna od najboljih serija generalno za mene u ovom trenutku..
Почео од прве сезоне. Мало смара "Гоку". Иначе ок.

Walking dead sad vec znamo kako to ide svake sezone : pocnu kao grupa - razdvoje se - svi se pronadju na kraju - ponovi

Fora je sto tripuju da su kvalitetna serija sa kvalitetnom glumom. I sad ce on meni da celu epizodu namesti da gledam glumu Beth, koja pojma nema da glumi, da je Metju Mekonahi pa i ajde. Umesto 8 dobrih epizoda oni naprave 16 uzasnih.

I sad ce on meni da celu epizodu namesti da gledam glumu Beth, koja pojma nema da glumi

slabije glumi, al zato peeevaaaa 😀 Dzimi Barka joj nije ravan... sledeci put kad zapeva samo ovaj rad:
the-walking-dead-airs-on-sunday-nights-at-9-pm-et-on-amc.gif
pokusaj bekstva je bio vise nego jadan... bolje da im je svima zacinila zamorce klozapanom :-devil-:

Poslednja izmena:
Odgledao S01E07 Gotham(a) - 10/10 ( pokidao/pokidao )! Do sada mi serija nije bila nista posebno, cak sam razmisljao da je stavim na pauzu dok se ne zavrsi cela sezona pa procitam par utisaka, ali ovo poslednja epizoda...

Lik koji glumi pingvima dominira ( kako on sam glumom, tako i njegov lik u seriji ) 🙂.

Ja sam odavno stavio na "pauzu", posle druge epizode, a jedini mi je pingvin bio bar malo interesantan. A i vidim sad na imdb da ce prva sezona da ima 22 epizode, sacekacu ipak da se zavrsi i da vidim kakvi su vam utisci. Ipak izmedju Flash-a i Gotham-a, Gotham mi je bio mnogo losiji (na pocetku).

Gledam neku korejsku God's Gift- 14 days.ima 16 epizoda
Prati se prica tri lika, keva, propali detektiv i osudjenik na smrt umiru u istom danu i sve se vraca za 14 dana kako bi pokusali da izmene sudbinu.zena da spreci pogibiju svoje cerke od strane serijskog ubice, detektiv da ga ne koknu mafijasi i robijas da ne doceka smrtnu.
Medjutim koliko god da izmene neke stvari se dese, a posto su korejci ludi, ne ocekujem hepiendove za sve.😀
Vise deluje kao film koji je isecen na 16 delova, kamera filmska, filmski kadrovi, nasilje, psovanje, sve kao u filmu...dve epizode uvlace polako u pricu i onda tek krece sve, pa sam dotle mislio da je neka patetika umalo da batalim, al onda je pocelo da kida.Odlicna serija.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno