Ja ne znam kako možete da pričate o nabavci preko kad ovde telefon kod preprodavaca košta 670 evra, trenutno. Ko ima keš, nema šanse da mu se isplati da ide bilo gde. Osim ako neko ne može da mu donese iz USA, onda je naravno najpovoljnije jer će ga izaći 530-540 evra. Za mene je bilo suludo da bacim 1100 evra u kešu, čak i da su mi sve te pare potpuni višak. Nije li bolje da dam 3000 dinara svakog meseca? Pare u kešu uvek mogu pametnije da se potroše. Na mom Mix XL-u, telefon je izašao manje od 600 evra po sadašnjem kursu (model sa 128GB), plus na 24 rate i ne oseti se... Ne znam čemu tolika filozofija. Ako imaš keš, kupiš na oglasu, ako nemaš ili ti je suludo da toliko daš odjednom, uzmeš na ugovor. MTS uopšte nema lošu ponudu.
Mix M је 1400дин + 3г претплата
Mix XXL је 3600 + 3г претплата
Stvar koju ljudi znaju brzo da zaborave, da ako neko da finansiranje 24 meseca bez kamate, to je kao kredit bez kamate. Dodas na to da ce za 2 godine dinar biti na 130, I lepo si na dobitku...
Na šta misliš kada kažeš 3g pretplata? Uz mix paket se dobija i net.
За вас које не мрзи да одете до Мађарске:
http://www.edigital.hu/Apple__Kiegeszitok/iPhone/iPhone_6-c28569.html
http://djuvech.com/Povracaj-poreza-nakon-kupovine-u-Segedinu-art-154.html
У Теленору су озбиљне гљиве јели...
Napomena: Kupovinom postpaid paketa sa 3G telefonom, korisnik je u obavezi da za vreme trajanja ugovorne obaveze plaća pretplatu za 3G servis
120 din mesečno
'si siguran da ne vraćaju porez?Ispravite me ako gresim ali mislim da edigital ne vrsi povracaj poreza. A evo jos jednog predloga za Madjarsku.
http://www.mediamarkt.hu/mcs/produc...tegory=true&navigation=true&sort=&view=&page= S'tim da sa Global Blue papirom koji dobijes u Mediamarkt-u mozes kod nas da izvrsis poracaj AFA-e. Mislim da je Raiffeisen Banka.
Samo se nadam da me moderator nece izbrisati.![]()
Ja ne znam kako možete da pričate o nabavci preko kad ovde telefon kod preprodavaca košta 670 evra, trenutno. Ko ima keš, nema šanse da mu se isplati da ide bilo gde. Osim ako neko ne može da mu donese iz USA, onda je naravno najpovoljnije jer će ga izaći 530-540 evra. Za mene je bilo suludo da bacim 1100 evra u kešu, čak i da su mi sve te pare potpuni višak. Nije li bolje da dam 3000 dinara svakog meseca? Pare u kešu uvek mogu pametnije da se potroše. Na mom Mix XL-u, telefon je izašao manje od 600 evra po sadašnjem kursu (model sa 128GB), plus na 24 rate i ne oseti se... Ne znam čemu tolika filozofija. Ako imaš keš, kupiš na oglasu, ako nemaš ili ti je suludo da toliko daš odjednom, uzmeš na ugovor. MTS uopšte nema lošu ponudu.
Ispravite me ako gresim ali mislim da edigital ne vrsi povracaj poreza. A evo jos jednog predloga za Madjarsku.
Грешиш, враћа 20%.
Napomena: Kupovinom postpaid paketa sa 3G telefonom, korisnik je u obavezi da za vreme trajanja ugovorne obaveze plaća pretplatu za 3G servis
120 din mesečno
Mislim da moras da budes korisnik 6 meseci.
Neko je negde napisao ali nemogu da se setim koliki je % poreza za kupljeni IP u Apple store u New York-u ?
The City Sales Tax rate is 4.5%, NY State Sales and Use Tax is 4% and the Metropolitan Commuter Transportation District surcharge of 0.375% for a total Sales and Use Tax of 8.875 percent.
Da, s tim da se u USA ne vraca, nego dodaje na cijenu.
Koliko su u Telekomu striktni po pitanju:
"Mogućnost plaćanja na rate zaduženjem mesečnog računa imate ukoliko duže od 6 meseci koristite neku od usluga Telekoma Srbija za koju plaćate mesečni račun (za mobilni telefon, fiksni telefon, ADSL ili IPTV) i ukoliko vam je mesečna potrošnja najmanje 1000,00 dinara."
Ranije sam imao i ADSL i IPTV kod njih, trenutno plaćam samo fiksni koji je u prethodnim mesecima ispod 1000 dinara, bukvalno ga i ne koristim. Mislio sam da uzmem iPhone 6 Plus na 24 meseca i da ga odmah stavim na oglase, samo me zanima da li bi mi odobrili sa ovakvim računima ispod 1000 RSD...
Koliko su u Telekomu striktni po pitanju:
"Mogućnost plaćanja na rate zaduženjem mesečnog računa imate ukoliko duže od 6 meseci koristite neku od usluga Telekoma Srbija za koju plaćate mesečni račun (za mobilni telefon, fiksni telefon, ADSL ili IPTV) i ukoliko vam je mesečna potrošnja najmanje 1000,00 dinara."
Ranije sam imao i ADSL i IPTV kod njih, trenutno plaćam samo fiksni koji je u prethodnim mesecima ispod 1000 dinara, bukvalno ga i ne koristim. Mislio sam da uzmem iPhone 6 Plus na 24 meseca i da ga odmah stavim na oglase, samo me zanima da li bi mi odobrili sa ovakvim računima ispod 1000 RSD...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari