Šta je novo?

iPhone u Srbiji - diskusija o ponudi

Evo kako stoje stvari što se tiče otpakivanja telefona u poslovnici u Nišu. Devojka je dala vakum telefon i izvinila se što ne otvara već "po novom" (očigledno je postojala i stara direktiva za otvaranje), stanje telefona može proveriti kući.

Što se tiče toga da li je telefon zaključan na mt"s ili ne... to ne znam. Ako ima neka dobra duša u Nišu sa inostranom sim karticom, možemo da probamo danas-sutra da li će ostati sim free ako se aktivira prvo sa stranom karticom a ne mt:s-ovom.

Ovo i mene zanima.

Rezervisao prekljuce iPhone 6+ 128gb space gray, u ponedeljak mi stize pa necu nista da diram dok ne dobijem info u vezi ovoga.

A sta bude ako se ubaci kartica od nekog drugog naseg operatera, recimo VIP-a? Zakljucam ga na VIP mrezu ili? :D

Jel probao neko da aktivira sa karticom nekog drugog operatera?

Ili da se usudim pa šta bude. Kupljen je u MTSu,a spakovao bih mu telenorovu karticu

Evo kako stoje stvari što se tiče otpakivanja telefona u poslovnici u Nišu. Devojka je dala vakum telefon i izvinila se što ne otvara već "po novom" (očigledno je postojala i stara direktiva za otvaranje), stanje telefona može proveriti kući.

Što se tiče toga da li je telefon zaključan na mt"s ili ne... to ne znam. Ako ima neka dobra duša u Nišu sa inostranom sim karticom, možemo da probamo danas-sutra da li će ostati sim free ako se aktivira prvo sa stranom karticom a ne mt:s-ovom.

Velika greška, nisi trebao uopšte da ga daješ. Ili zamena na licu mesta ili tužba. Treće nema. Naravno uz dizanje što veće buke možeš. Pobogu, kada daješ oko 900 evra za nešto poslednje što želiš jeste da čekaš da dođe sa servisa.

uočio sam mali propust kineza kontrolora proizvodnje [emoji1]

Prilozi

• uploadfromtaptalk1414858854543.jpg
    uploadfromtaptalk1414858854543.jpg
    930 KB · Pregleda: 414
Mozda ne placaju dodatno kontrolore za primerke u Srbiju ili jednostavno salju primerke koje ne mogu da prodju na zapadu. xaxa

12.2 GB ima slobodno "out of the box"

modeli od 64 GB i 128GB dolaze sa preinstaliranim iwork paketom, imovie, garabegand, itd. Sve su to veoma kvalitetne i veoma velike aplikacije, ali mogu da se obrišu.
Pa da to je kao Nexus skoro to i ima smisla... Nemoguće je da bude nakrkan kao S4 S5

ProMobi vec odobrio zamenu, cekamo Telenor da nadje zamenu (iPhone6 spacegray).

Nedostaje mi back dugme... dvo-tap na home traži naviku... na 4s mi je bilo ok, nije bilo potrebno...

Probao sam da aktiviram iP6 kupljen u MTS-u sa Telenorovom karticom i nije prošlo.

Znači ipak je potrebna aktivacija sa iskljucivo MTS karticom. Pa dobro, ima logike :)

Ovde nešto nije kako treba

1,2 1,2 :)
Preko TT vidim postove dok preko kompa nema ništa u ovoj temi ceo dan

ceo forum. bug

edit: A kada postujem sa tt dobijem ovo:

ImageUploadedByTapatalk1414893922.230406.jpg

ImageUploadedByTapatalk1414894009.992799.jpg

Форум је мало пролупао за ову тему?

Image%202014-11-02%20at%2008%3A05%3A54.png

Zanima me da li se moze pogledati iP6 u nekoj od poslovnica Telekoma, MTS-a u TC Usce? Nisam iz Beograda, ali kada dolazim mogu tu da parkiram i da razgledam :)

Bas je bio koncert sinoc Dina Merlina u Norrköpig-u, lijepo je bilo vidjeti narod iz bivse juge na okupu, evo jedan video naravno snimano I6 i izuzetno mi se svidja kako je zvuk cist iako sam bio vrlo blizu bine

Dobio sam odgovor da je od ProMobi-a dobijena potvrda za zamenu telefona. Sada jos Telenor da nadje jedan spacegray :)

Brzo su doneli odluku.
Mislim da bi u Begramu cekao mesec dana sa odobre :D

Bitno je jer su izgleda telefoni simfree dok se ne ubaci kartica domaćeg operatera, tada se zaključa na tu mrežu. A ako ubaciš neku inostranu karticu prvo, ostaje "zaključan" u simfree modu. Zato su u poslovnicama svima otpakivali i aktivirali na licu mesta, pa je bitno da li to rade i sa telefonima poslatim preko webshopa. To bi bilo katastrofa, daš xyz evra i stigne ti otpakovan fon...

Pokušano sa Bugarskom karticom, nije hteo da se aktivira (telefon iz mt:sa "vakum" pakovanje).

Kako su ovi u Telenoru neobučeni, to je strašno. Prvo nisu imali 6+ izložen u TC Big jer im je kao zabranjeno da otvaraju kutije dok ne kupiš a na moje pitanje o appstore odgovorio mi je "ma to je rešeno sad kad zvanično ima kod nas, samo se registruješ na Srbiju".

Kako su ovi u Telenoru neobučeni, to je strašno. Prvo nisu imali 6+ izložen u TC Big jer im je kao zabranjeno da otvaraju kutije dok ne kupiš a na moje pitanje o appstore odgovorio mi je "ma to je rešeno sad kad zvanično ima kod nas, samo se registruješ na Srbiju".

Само се региструјеш на Србију?

сунце ти ј...м, па они нису крштени...

@Ninoslav ti ides do poslovnica pa podj*bavas? :))

Ja danas bio do MTSovig predstavnistva u Nisu, pitam imaju li izlozen 5s, a on mi pokazuje na Samsung s5. [emoji1]

Nazad
Vrh Dno