Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja dođoh do 14-15 u prvoj sezoni i nekako ne mogu više, serija je raspad. Neko reče postaje bolja u drugom delu prve i možda joj pružim treću šansu jer skoro da nemam više šta da gledam.

Pred kraj prve sezone je bolji Arrow, ali nemoj da ocekujes vrhunsku seriju, zato sto ona to i nije. Spusti svoja ocekivanja i zabavices se malo 🙂 Druga sezona je osetno bolja, a i ova treca se nastavlja u ritmu kao i druga.

Ja je gledam kao sto sam gledao i Smolvil, znaci mozak na pasu, i zabava je zagarantovana :d
A ako hoces da naprezes mozdane vijuge tu su stare dobre proverene drame.

Poslednja izmena:
Ja dođoh do 14-15 u prvoj sezoni i nekako ne mogu više, serija je raspad. Neko reče postaje bolja u drugom delu prve i možda joj pružim treću šansu jer skoro da nemam više šta da gledam.

Bio sam u sličnoj situaciji ko ti i mogu ti reći samo izdrži. Prva je lošija od druge sezone ali kvalitet ide uzlaznom putanjom. Ako nemaš šta drugo da gledaš vrati se na Arrow isplati se.

Ja je gledam kao sto sam gledao i Smolvil, znaci mozak na pasu, i zabava je zagarantovana :d
A ako hoces da naprezes mozdane vijuge tu su stare dobre proverene drame.

Ja sam bas napregnuo mozak za Smallville, da shvatim WTF, ali na kraju rekoh, ima korisnijih nacina za trosenje energije 😀

Šta znam, ja izdržah Firefly zaključno sa 14. epizodom i nisamo moga dalje da gledam seriju...

4Pmohzh.jpg

Pitanje za one koji gledaju Arrow..

Da li ce advokactica saznati istinu u vezi Olivera ?

State of affairs deluje zanimljivo, a tu je i slatka kaca higl 😀

The Flash i Felicity Smoak: Bilo bi dobro da postane series regular, pa da radi na relaciji Starling City - Central City 🙂

The Flash

POKIDAO [emoji2] [emoji6]
Najbolja epizoda do sad

Slazem se, ova 5 sezona najbolja za sada. A mogla bi da bude i zadnja sto se mene tice, ne znam jos koliko AMC razmislja da snima sezona?

Poslednja epizoda Gotham-a ooooodlicna 🙂 samo da nastave ovako!

šesta sezona dextera je toliko dosadna,jedva sam pogledala 7 epizoda,ima li svrhe gledati dalje?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno