Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ali zato ova serija ostavlja dobar utisak. Malopre pogledah prvu epizodu i deluje jako dobro. Nastavljam da gledam ...

250px-Forbrydelsen%2C_DVD.jpg

Poslednja izmena:
Ali zato ova serija ostavlja dobar utisak. Malopre pogledah prvu epizodu i deluje jako dobro. Nastavljam da gledam ...

Forbrydelsen

Sporo, sporo i spooooro.

Gledao sam prvu sezonu i smara koliko se radnja sporo odvija, 20 epizoda za jedno ubistvo i mnogo, mnogo manestaljki u politici. Ako nisi gledao Bron/Broen seriju, takodje dansko ostvarenje, bolje gledaj nju nego ovu. Bron/Broen se moze porediti sa True Detective po mom misljenju.

Poslednja izmena:
Ne smeta mi sto je sporo, bitno je da nije dosadno. Za sad mi se cini kul. 🙂

Da li je Amazon objavio hoće li nastavljati The After?

Odgledao sam pilot pa mi se čini da bi mogla da bude interesantna.

Odgledao sinoc pilot epizodu The Flash, i iako ne volim rimejk i obrade, moram priznati da je odlicno odradjena

I zavrsi se B empire,doduse predvidljiv kraj.Bio sam joj veran pet godina.Sjajna serija koja me je drzala do kraja.Buscemi se pokazao.

Ja nisam ni gledao da zadnja sezona ima samo osam epizoda. Sad mi je spoiler da je ovo zadnja. 😀

Razmisljam se da li da pogledam Grimm ili je laganica smesna? 4x01 mi izgleda previse lagana, mada mi se svidja sto nije preterana histerija (npr. ja sam prestao da gledam Castle, jer mi nekako dize pritisak ova nasa stalno, takva joj je gluma 😀 - dize pritisak na pogresan nacin :d)

Razmisljam se da li da pogledam Grimm ili je laganica smesna? 4x01 mi izgleda previse lagana, mada mi se svidja sto nije preterana histerija (npr. ja sam prestao da gledam Castle, jer mi nekako dize pritisak ova nasa stalno, takva joj je gluma 😀 - dize pritisak na pogresan nacin :d)

Kako smesna? 🙂 I opet neko gleda od zadnje epizode :smoke: , nije mi jasno zbog cega to radite?

Sto se tice serije, solidna je ako volis taj zanr, ali i ako je preskocis nista epohalno ne propustas 🙂

Poslednja izmena:
Kako smesna? 🙂 I opet neko gleda od zadnje epizode :smoke: , nije mi jasno zbog cega to radite?
Da ja vidim prvu epizodu, siguran sam da ni 5% svega sto gledam, nikada ne bi pogledao.... da pogledam nekoliko prvih epizoda je glupost. Zelim da u svakom epizodu mogu videti ono sto ce mi se svidjati, u manjem ili vecem obimu. Jedino u prvoj epizodi to ne ocekujem, tj. mislim da ce previse biti haosa i nesvidjanja 😉
Od onoga sto sam pogledao od pocetka, a ne ovako haoticno neku epizodu, pa se vratio na prvu, samo neke su me zadrzale:
- ST DS9 (ST TNG prvu epizodu nisam mogao da gledam do pre koje godine 😀 iako sam je imao)
- Rules of Engagement
- Spin City (sa MJ Foxom)
Da sam pogledao TBBT i 2.5 coveka od prve epizode, ogromna je sansa da ne bi pogledao dalje od toga! A te dve smatram najboljim serijama koje pratim (2.5 coveka doduse ne pratim..). Slicno vazi i za How I met your mother. Prva epizoda objasnjava podosta, ali sama za sebe mi je slaba.

Svako ima svoj pogled, misljenja... a neki mogu da procene sta ce im se svideti iz samo 1%. Ako vi ne zelite, ili ne mozete na taj nacin, nemojte nama pridikovati 🙂

Ja sam inace odrastao uz to da skoro nista ne pogledam od pocetka, jer nismo ni 2 kanala imali 😀 Vidim nesto od sredine, svidja mi se... kad bude repriza pogledam od pocetka. Najvise mrzim da gledam nesto od pocetka i da me kraj razocara, a to se mnogo lakse dogodi nego da mi se nesto svidi pa da zelim da pogledam od pocetka.

P.S. Suits i dalje najgora sapunica ikada 😉

Je***a, ja nikad to necu moci da shvatim 🙂 . Kao sto se pre neko vreme pojavio lik koji je poceo da gleda Dextera od 7-me sezone i kaze da je serija krs, a propustio najbolje stvari iz serije. Ja obavezno svaku seriju gledam iz pocetka. Jedino te komedijice kao How i meet...., Simsonovi, i sl. se mogu gledati nasumicno, jer epizode uglavnom nemaju nikakvu povezanost jedna s drugom.

Ja dam seriji 2-3 epizode (od pocetka :d ) da vidim da li ce da mi se svidi, i odustajem ako mi ne valja.

Poslednja izmena:
Au, Dexter-a od sedme, hahaha. Tako i moj brat počeo da prati sa mnom od šeste sezone. I ja gledam ono, i pričam gde ****te nađe sad da počneš, ovo je najgora sezona a nije prošlo ni tri epizode. Nikad nije uzeo da gleda od početka, ali je gledao sa mnom sedmu, koja i nije loša. Osmu sam jedva i ja odgledao, čas je bila skoro kao pre čas krš. A kraj...užas.

Ja sam sa Dexterom zagalvio negde kod pocetka cetvrte sezone, i tu sam ostao...

Au, Dexter-a od sedme, hahaha. Tako i moj brat počeo da prati sa mnom od šeste sezone. I ja gledam ono, i pričam gde ****te nađe sad da počneš, ovo je najgora sezona a nije prošlo ni tri epizode. Nikad nije uzeo da gleda od početka, ali je gledao sa mnom sedmu, koja i nije loša. Osmu sam jedva i ja odgledao, čas je bila skoro kao pre čas krš. A kraj...užas.

Tesko da je neko mogao da ocekuje gori kraj za tako dobru seriju. U odnosu na Deksterovo finale, finale Losta izgleda ko remek delo, sto je tuzno....

Tesko da je neko mogao da ocekuje gori kraj za tako dobru seriju. U odnosu na Deksterovo finale, finale Losta izgleda ko remek delo, sto je tuzno....
I House je imao bedno finale. Ni Breaking Bad se nije proslavio, ni True Detective. Mislim da je kraj najteže napraviti. Malo serija i filmova ima dobre krajeve.

Meni je ova prva epizoda Konstantina teški promašaj. Bilo bi verovatno dosta skuplje, ali trebalo je da počnu kao i u stripu.

Rik i ekipa, surovo, na nivou stripa... Nisam to očekivao.

Poslednja izmena:
Ja sam sa Dexterom zagalvio negde kod pocetka cetvrte sezone, i tu sam ostao...

Dalje ne vredi gledati. Prve cetiri sezone su savrsenstvo, ovo kasnije je za no comment. Poslednja sezona je jedna od najgorih koje sam ikad gledao.

Inace, peta sezona TWD i dalje kida ( 😀 ). Samo da ovako nastave...

Odgledao sam obe sezone Arrow za dve nedelje (ne znam zašto sam izbegavao ovu seriju).

Zaključak: Arrow "pokidao" 😀

O neee, dobili smo jos jednog Arrow fana :d

Boardwalk Empire da dodam na listu loših krajeva, mogao je i da bude dobar, da je sprovedeno kako treba. Cela sezona je nekako slaba, zbrzana i bez poente.

gleda li ko Revenge i The Blacklist? Bilo mi glupo da gledam revenge a onda ukapiram da nije poput očajnih domaćica i uhvatim i progutam za mesec dana 3 sezone🙂
blacklist gledam zbog omiljenog James Spadera i to je to.

Gledao sam malo Revenge, nije loše, ali mnogo tipičnog razvlačenja. Blacklist jedna epizoda, slaba gluma, osim Spader-a. I previše će da tupe, s toga out.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno