Šta je novo?

Nexus 6

Ne razumem zasto stalno poredite nexus telefone sa samsung lg i slicnima. Ko hoce fablet nexus nije skup, svako ko je imao samsung lg i uzeo nexus nikada vise nece uzeti te iste, dobro ne bas svi ali ogromna vecina, oni koji zalutaju u svet nexus nisu ni bili za taj telefon.

Ja licno nikada vise skinovan android, nikada.

Da zaboravih Ascend Mate 7 ,odlican telefon,pasce njemu brzo cena

Po meni je preskup.. Pogotovu sto nista ne donosi. S805 ce "zastariti" za 3meseca. Ostalo je sve odavno vec vidjeno. Max je trebao da kosta 450e

Pa nije skup, u rangu sa drugima je. Ne razumem za koliko treba da ga prodaju, ajde reci mi?

Problem je sto su poceli da se ugradjuju u cenu kao i ostali. A oni nemaju troskove marketinga (cenim da na njih ode 40% krajnje cene uredjaja) . gde si video reklamu za nexus ? Pa ljudi cak nisu pravili predstavljanje da bi ustekali kes.znaci od 650 oduzmi 40% i ta cena je morala biti

Ne radi se o motoroli.. Nije ni lg bio soc ustanova pa je nexus bio 350 dolara

Bice mnogo manja zajednica Nexus 6 telefona zbog cene, a i velicine, bar kod nas, ali kontam da ce sve vise da se nabavi Nexus 5.

A ni Google nije lud vise da daje po 300e telefon, hoce i oni nesto da zarade 🙂

google novi epl, samo zbog cene kazem, ali dobro sta je tu. opet je jeftiniji od samsunga, iphona, i sl...

Ne radi se o motoroli.. Nije ni lg bio soc ustanova pa je nexus bio 350 dolara
Ne znam da li si primetio ali ovaj nexus ide preko operatera, zamisli da je full cena 350 dolara, to znaci da bi na ugovor kostao 10 dolara. Ovaj telefon ne prave da budu na nuli ili u minusu.

Poslednja izmena:
I nexus 5 je isao preko operatera. Mislim da nije bio samo na verizonu u usa

Plus njima je dovoljna zarada preko google pleja

Realno jeste skup za ono sto smo navikli da dajemo za Nexus uredjaje- flagship telefoni (sa manjim/vecim QC problemima) ali po izuzetno povoljnoj ceni... Realno N6 je flagship fablet, hardverski (ostaje jos kamera da se vidi) i po izradi u najgorem slucaju rame uz rame sa ostalim high-end uredjajima u toj klasi+ sigurno najbolja podrska...Hebga, sve ima svoju cenu... Realno Motorola zna da napravi odlican uredjaj a kvalitet izrade je skoro uvek kao tenk, ali su u nekim segmentima slabi tj. znaju da za***u (kamera, UI)...Imao sam cd930 i ZN5 i ta cuda jos uvek rade...

Da su uradili N6 na sa spec-om novog Droid Turbo modela po toj "premijum" ceni za taj segment od 450-500e islo bi kao alva... Ovako ostaje da se vidi...

Mada realno ja cu drzati Droid Turbo na oku i gledati kako se krecu cene do iduceg leta... I Motorolina podrska i Ui za sada nije losa, koliko vidim prilicno blizu su vanila verziji...

Poslednja izmena:
Nexus telefoni su se prodavali zato sto su bili jeftini, budimo realni.

Nexus one, nexus s i galaxy nexus nisu bili jeftini. Samo nexus 4 i nexus 5 su jeftini zato sto je verovatno gugl pljunuo razliku.

navikli ljudi na LG socijalu pa je sad ovo skupo. ovo je "normalna" cena za telefon ovih specifikacija. bolje od ovoga trenutno nema. izgleda da se niko ne seća koliko su koštali stari nexusi.

edit: preteče me telep, to je to

N4 i N5 nisu isli preko operatera posle flopa zvanog galaxy nexus. Zato ce i ovaj nexus da bude uzas sto se tice prodaje, iPhone pa sljamsung pa tek onda 5 rupa na svirali operatera dolazi nexus.

Најгоре од свега је што се померају стандарди па тако данас један iphone од сома $ није скуп или Nexus са новом ценом. Не капирам те људе. Где је граница? Да ли ћемо имати ускоро савијајуће екране са ценом од пар хиљада? Који ће ми то? Телефон је одличан али је пресеравање одавно у игри.

Sad ispade da LG pravi kante :d Mogu oni da ga puse, ako narod odluci da ne kupuje, nek sviraju. Ima strmoglavo da snizavaju sve ili nema zarade. 🙂 Ovo se nece kupovati toliko ni u zemljama gdje je veci standard a ne u Srbiji. Stranci znaju vise da cijene novac nego mi, iako ga vise imaju.

Poslednja izmena:
Preskup je i to je cinjenica. Ljudi sto pisu pa nije jeftiniji je od iphona. Pa sta.. ? Izmedju ta dva uredjaja ne postoje dodirne tacke. Bukvalno kao da poredite neki tenk sa avionom

Treba sacekati i vidjeti, mozda je bas bolji od prethodnika za tu razliku u cijeni. Mozda nece imati gremlina i demona u kameri, mozda nece imati labavih dugmica, mozda se nece grijati ko ringla, mozda nece cviliti motor, mozda nece biti mrtvih pixela, mozda ce biti beton kvalitet kuciste, mozda nece trebati da prodju 3 serije za krsteniji uredjaj itd. 🙂

Ne moze se davati procjena na osnovu specifikacija samo. I MSI i ACer laptopi su vrh po specifikaciji ali ih nikad kupio ne bih. 😀

Poslednja izmena:
Upravo tako,samo bih dodao da forum nikako ne moze biti merodavan za cene ,jer su ovde ljudi spremni da.bace vecu lovu
Ja prvenstveno gledam reakcije ljudi sa kojima se druzim i nekih poznanika
Ovaj telefon se nece dobro prodavati,bar ne ovde u Srbiji
Drugo je Iphone,Note itd ,to su razradjeni brendovi i oni uvek imaju kupce i realno jesu bolji od nexusa
Ako se tu doda Note 3,pa Gpro2 ,cak i Mate 7 i Lenovo Vibe Z2 pro ,tesko ce se Nexus omastiti

N4 i N5 nisu isli preko operatera posle flopa zvanog galaxy nexus. Zato ce i ovaj nexus da bude uzas sto se tice prodaje, iPhone pa sljamsung pa tek onda 5 rupa na svirali operatera dolazi nexus.

Ja mislim da je taj "flop" i dan danas najprodavaniji Nexus. To sto se 90% ljudi sa ovog foruma recimo nije palilo na cist android je druga prica.
Pogresan telefon u pogresno vreme, mozda i ispred vremena.

Poslednja izmena:
Uopste nije rec o prodaji zasto su prekinuli sa operaterima.

Ne bih se slozio da je ispred vremena,ne vidim tu nista ispred sem da se ugojio 1cm debljine,cak i tu prati trendove(lose na zalost)

Poslednja izmena:
Ja mislim da je taj "flop" i dan danas najprodavaniji Nexus. To sto se 90% ljudi sa ovog foruma recimo nije palilo na cist android je druga prica.
Pogresan telefon u pogresno vreme, mozda i ispred vremena.

Samsung je uvek ispred vremena... 🙂 Posebno kad se izvrne dobra kinta u marketing... Jos uvek si pod utiscima sa onim placenim testovima kamere za N4? 😀

Koliko god ja ne voleo Jabuku,priznajem, cela industrija se jos uvek okrece ka njima da vide sta su oni odradili pa tek onda daju/izbacuju adekvatan odgovor... Mani nas te tvoje Samsung ideologije...

cela industrija se jos uvek okrece ka njima da vide sta su oni odradili pa tek onda daju/izbacuju adekvatan odgovor... Mani nas te tvoje Samsung ideologije...

Naravno, vidis kako "znas", samo kad se potrudis??
Prvo Sony sa Ultra doduse neuspeli pokusaj, Apple, pa sledi i Google.

Kad je prvi Note izasao mnogi su se smejali i prozivali, sad svi imaju po jedan "Note". 😉

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno