Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ako je to ona camera next imaš na xda da skineš odavno

Pablo za PC i sve browsere je besplatan LP ...
Što se tiče ovog tvog programa nekako mi ne uliva poverenje ni sama poseta sajtu...
Ti džabaka programčići mogu da budu najskuplji na kraju :)
Zasto najskuplji? Pazi jedno je LibreOffice ili Gimp u poredjenju sa MS Office-om i Photoshopom, a drugo je softver za enkripciju podataka gde ti treba da vidis kako neko enkriptuje te podatke, koje algoritme koristi i na koji nacin su oni implementirani..tu transparentnost mora da postoji, jer ti je onda bolje da sifre cuvas u enkriptovanom excell fajlu ili zip arhivi :D

Ok, KeePass ima ruzan interfejs..nije lep kao lastpass i drugi programi koji se placaju :D

Pa piše ti koja se enkripcija koristi i kako, a ako hoćeš može da se eksportuje fajl...

Ma fenomenalan je program samo eto nije besplatan za Android - tačnije cena mu nije povoljna :)

Poslednja izmena:
Ma naravno...svako ima izbor da koristi sta mu je volja :D 12$ je meni mnogo za bilo koji program za mobilni OS..do 3, 4$ mogu da dam ako je bas vrhunski..a za ostalo cekam popust :D

Trebaju mi dva saveta...

1. Da li postoji nekako da preko google maps postavim neke lokacije po gradu i da mi one budu po potrebi vidljive na mapi i da mogu uvek po potrebi da ukljucim navigaciju do odredjene lokacije? Tipa, postavim za sutrasnji dan i te lokacije stavim u grupu UTORAK, pa onda za sredu SREDA i tako...

2. Kako je najlakse i najbrze (bez gubljenja kvaliteta) rotirati video snimak za 90 stepeni? Moja zena ima naviku da snima vertikalno i onda posle dve sekunde okrene I snimak ni na sta ne lici, moram da ga cropujem, okrecem...

2. Horizon aplikacija. Kako god da držiš telefon snima u landscape. To ti je za nove snimke, a ne bih znao kako da prebaciš stare...

Postoji li app koja obavjestava kad mi omiljeni youtube-eri izbace novi video?

Uključiš notifikacije
161ee76ab2c1b6733aa4899450e37783.jpg

Ili na svom account-u na YT uključiš da ti dolazi na mail.

Ukljucene su ali mi stigne samo jedna nedeljno. A plus imam baš dosta kanala u subscriptions pa bih odabrao recimo 15ak koji me najvise intereuju.

Naidjoh na ovo prije neki dan ali mi je previše komplikovano za podesit:
http://youtu.be/L0vXA0clRII

Trebaju mi dva saveta...

1. Da li postoji nekako da preko google maps postavim neke lokacije po gradu i da mi one budu po potrebi vidljive na mapi i da mogu uvek po potrebi da ukljucim navigaciju do odredjene lokacije? Tipa, postavim za sutrasnji dan i te lokacije stavim u grupu UTORAK, pa onda za sredu SREDA i tako...

Nađeš mesto koje te interesuje na karti, klikneš dugo na njega, izađe drop pin, i dole ti ponudi save. Posle toga mesta su obeležena zvezdicom i pojavljuju se prva u "recents" kada tražiš adresu.

Poslednja izmena:
Ponavljam pitanje
Postoji li aplikacija za Android da radi isti posao kao wifipass na ios? Pamti sve prethodno ukucane wifi sifre kao i buduće.. Pamti na način da uvijek možeš vidjeti cijelu listu mreža i šifri

Drugari,

treba mi pomoć. Drugar zaključao telefon i nema šansi da ga otključamo. Unosili smo user name i pass pomoću kojeg se logujemo na gmail bez problema ali ovde neće.

2nk6lw0.jpg

Postoji li aplikacija za Android da radi isti posao kao wifipass na ios? Pamti sve prethodno ukucane wifi sifre kao i buduće..

Xposed Modul WiFiKeyView pomoću koga možeš da vidiš sve prethodne mreže na koje si se kačio i njihove šifre.

Drugari,

treba mi pomoć. Drugar zaključao telefon i nema šansi da ga otključamo. Unosili smo user name i pass pomoću kojeg se logujemo na gmail bez problema ali ovde neće.

2nk6lw0.jpg

Hard reset iz recoverija. Izgubićeš sve podatke.

Drugari,

Ne može da se poveže jer mu treba konekcija sa serverom. Ubacite SIM karticu pa probajte onda.

Ako mobilni data nije uključen samo hard reset pomaže.

Ne može da se poveže jer mu treba konekcija sa serverom. Ubacite SIM karticu pa probajte onda.

Ako mobilni data nije uključen samo hard reset pomaže.

Znači moram da ubacim karticu u telefon? Telefon je nakačen na wireless ako to ima neke veze?

Po slici koju si okačio nema WiFi mreže. Trebalo bi da je i ona dovoljna.

Ljudi ne mogu da nađem u temi, nešto za pojačavanje zvuka bez root-a?

Ja je danas skinuo i Full je.

Imao sam ranije instaliranu Flexy keyboard i sad nece da mi je instalira. Jel zna neko gde bi mozda ostalo nesto od starij fajlova, da probam da pobrisem?

Skinuo Clean Master, obrisao sve i svasta i opet nece da instalira. Pojma nemam zbog cega.

Nazad
Vrh Dno