Šta je novo?

Mobi Banka (ex Telenor Banka)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Да, дозволио сам плаћање на свим местима. Немам тренутно ништа на рачуну јер је тек стигла, тј. имао сам неку сићу за активирање оне промоције за попуст. На другој картици повезаној немам ништа. PayPal имам одавно и већ ми је једном скидао паре па враћао приликом прављења налога, нисам знао да тако мора за сваку додату картицу.

Javno se zahvaljujem Telenor Banci i PR kompaniji Represent Communications za simbolične poklone koji su mi danas stigli na kućnu adresu, povodom toga što sam bio jedan od prvih koji je otvorio račun u Telenor Banci. :)

Dobio sam majicu, šolju za kafu (keramička sa silikonskim poklopcem i držačem), traku za telefon, hemijsku olovku i fasciklu. Sve je, naravno, sa Telenor Banka brendingom.

+063 :)
Ja sutra preuzimam poklon, nadam se da ce kolicinski biti kao tvoj Hihih :)

Javno se zahvaljujem Telenor Banci i PR kompaniji Represent Communications za simbolične poklone koji su mi danas stigli na kućnu adresu, povodom toga što sam bio jedan od prvih koji je otvorio račun u Telenor Banci. :)

Dobio sam majicu, šolju za kafu (keramička sa silikonskim poklopcem i držačem), traku za telefon, hemijsku olovku i fasciklu. Sve je, naravno, sa Telenor Banka brendingom.
Može li da se vidi? :)

Može li da se vidi? :)
13946f6926b6841be1d9d092ea7afcec.jpg

Potvrdjujem ovo sto Corax pise kao i sadrzaj paketa, danas sam preuzeo poklone u poslovnici u centru bg-a.

Jel' proknjizena ona avio karta?
EDIT: Pretece me Septi, dok sam gledao druge poruke;)

Super ,sad znam sta cu dobiti ... Nadam se da ce mi pogoditi velicinu majice

Čudno mi je da nijednu od te dve transakcije ne vidim u Android aplikaciji. Pogledaću kasnije iz Wina

Ovo je na cekanju, jel' tako? 7.5 je nizak kurs da je vec knjizeno.

skinuli su mi 500RSD za mastercard i sada mogu raspolagati sredstvima.bolje da mi skinu sada nego da sve potrosim.starter paket je u pitanju.

Stvarno mi se sviđa kurs eura kod njih. Sad sam menjao u nešto eura u menjačnici; platili su mi po kursu 118.00 a u t.banci 118.35
Malo sam menjao da bih osetio tu razliku, ali svejedno mi se sviđa kurs koji nude. Toliko da verujem da neće još dugo biti tako.

Videcemo za kurs. Uvek ima menjacnica sa makar malo boljim kursom ako ne bude vise ovako povoljan.

Btw, izasao je novi apdejt za android app.

@alfa da, ovo još nije knjiženo. Po današnjem srednjem kursu, ovo bi bilo 65.44 eur, tako da uopšte ne uzimaju veliku marginu pre knjiženja.
Par strana unazad sam ti okačio kupovinu i USD, i to čeka realizaciju

Meni rekose da ce mi skinuti 500 din par dana nakon sto dobijem karticu. Kartica mi jos nije stigla i imam -500 din na racunu. Sad ako mi jos na to naplate kamatu (a danas sam uplatio na racun, ali nije leglo jos) ima da im napravim haos sledeci put kad odem u Telenor.

Kartica se naplaćuje poslednjeg dana u mesecu u kojem je izdata. Dakle kome je izdata u septembru, juče mu je račun zadužen za 500RSD.

Stvarno mi se sviđa kurs eura kod njih. Sad sam menjao u nešto eura u menjačnici; platili su mi po kursu 118.00 a u t.banci 118.35
Malo sam menjao da bih osetio tu razliku, ali svejedno mi se sviđa kurs koji nude. Toliko da verujem da neće još dugo biti tako.

U centru je bilo 118.2 tipicno, ali dobija se 118.5-118.6 za 500+ ponegde.

Moja loša iskustva sa Telenor bankom se nastavljaju, iako sam mislio da smo odustajanjem od otvaranja računa to rešili :)

Pošto ugovor nisam ni potpisao, a račun neuspešno otvarali pa odustali, nekoliko dana nakon toga mi je stigla poruka da sam uspešno izvršio prvu transakciju. Sad moram da ih zovem da vidim šta sam to plaćao računom koji nemam :)

OT

Najbolji kurs za evre dobijete ako otvorite devizni u raiffeisen banci i vezete ga za platnu karticu , stavite evre na račun a dinare podizete na bankomatu ili direktno plaćate u prodavnici sa kartice. Obaveštenje o skinutom iznosu dobijete na sms a sami izracunate odnos dinara i evra tj kurs. Uvek je najviša cifra na kursnoj listi trenutno preko 120 .

Sad mi nesto pade na pamet po cemu je to Telenor banka "prva mobilna banka u Srbiji"?

Pa onda nije prva - ostale banke takodje imaju aplikacije za mob, internet placanja, a placanja na broj telefona ne rade za ljude koji nisu u Telenor banci - testirano vise puta. Takodje devojci iako nije usla u minus, ima koju hiljadu, se pojavila neka kamata 17. dan - tako pise i skinulo joj neku sicu. Ja ne mogu da verujem kako su neozbiljni i kako amaterski sve funkcionise.

Sta to konkretno amaterski funkcionise? Mislim daleko da nema problema ali moracete da prihvatite da mi koji aktivno to koristimo imamo mnogo realniju sliku od vas koji to gledate sa strane.

Kod koje banke preko mob aplikacije mozes sam da podesavas limite, menjas pin, palis gasis odredjene kanale upotrebe kartice i sve to u realnom vremenu?

Placanje na broj testirano ovde od stane clanova foruma i upravo je suprotno od onoga sto tvrdis, radi i onima koji nemaju racun u TB.

Dakle da se razumemo, da je savrseno nije. Da je svetlosnim godinama ispred bilo cega vidjenog ovde, nije. Ideja je odlicna, realizacija tu i tamo zakazala ali sveukupno je ponuda odlicna i da, bolja je od ponude ostalih banaka za onoga kome nesto ovako treba. Ko juri cekove, dozvoljeni minus i slicne stvari nemoj ni da gleda.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno