Koja je razlika između tog saberslima i slimkat?
U svakom slučaju hvala vam na rešenju ove misterije! Sada ce whatsapp da bude malo aktivniji...
Ima male razlike.Pročitao sam, zanima me iz prve ruke da li se oseća neka razlika ili je samo placebo.
http://pocketnow.com/2014/09/30/dbrand-glassJeste videli što je dbrand predstavio tempered glass!?
Poredjenje kamera Nexus 5 vs Iphone 6 u uslovima slabog svetla.....
Dobro se drzi Nexus 5
I ja isto pa se ponovo javilo. Ja sam negde pročitao da je do HDR moda, a pošto sam stalno slikao u tom modu, rekoh hajde da isključim. Međutim jok. Sada sam obrisao viber pa ćemo da vidimo.I meni se to deslio pre par dana, pisao sam na proslim stranama. Ali sam nastavio da koristim Viber i sve je ok, nije se ponovo javljalo. Mozda nije do njega...
4.4 je baš pravljen za slabe telefone, mnogo više nego ICS i JB, tako da ne vidim kako je to argument protiv.Piše da uređaji možda neće dobiti apdejt ako izađu iz okvira od 18 meseci. Drugo verujem da će nexus 4 dobiti L, galaxy nexus je zakinut za 4.4 ali ja sam juče podešavao sestri taj telefon i telefon je slab. Baš se primeti da je hardverski slab.
Imaš li xposed?
Pa da,cudi me da 4.4 lose radi na galaxy nexus meni na mrtvom gt-i9001 pa radi skoro savrseno4.4 je baš pravljen za slabe telefone, mnogo više nego ICS i JB, tako da ne vidim kako je to argument protiv.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari