dobro ja imam stariju verziju Everesta a tu je sada trenutno (bez opterećenja) za sva jezgra ~35°C. Moram da nađem pravi odnos množioca i FSB da bih mogao lepo da dignem takt, a da me ne zeza RAM (KINGSTON KHX8500D2K2/4G DDR2 Σ=8GB, i radi na max. 1066MHz, CL5) jer mi je izgleda i to ograničavajući faktor
Ako oc, da. Meni je sa 1.2v radio na 3.7ghz, ali je u winu pokazivalo vise...treba mi pomoc
zdravo imam xeon e5450
da li voltaza 1.250 v je normala za ovaj procesor?
kada oc da li treba u bios da magistralu sa 333 mhz da dignem na 400 mhz da bi mi bila brzina 3.6 mhz
ili se drugacije oc.
Razlika između 5440 i 5450 je samo u mnoziocu 8.5 vs 9 a u ceni nekih 6 evra - ~27 vs ~33. Jel se vredi ispruziti jos onih 6 evra?
Idem na OC pa računam izvuci 3.7-3.8 GHz.
Ok, hvala.
Bas odatle sam i skinuo bios za moju plocu. A za napajanje sam se vise bojao za x varijantu, ova e je tek nesto veci potrosac od mog sadasnjeg proc, pa valjda ce sljaka bez problema.
Pomenuo sam bas to tokom teme ranije - nema potrebe za +6e u tvom slucaju. E5440 jako lepo radi i lepo se OC-uje na iole krstenoj ploci. P5Q-E je i vise nego krstena alternative..Naglasi samo prodavcu da zelis E0, noviju verziju, mada ni to nema preterane veze - licno sam se uverio. Pozz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari