Kako misliš (da bez impakta po bateriju) da bateriju tog kapaciteta napuniš od 0-100 za 2 sata?To je previse. Rekao bih i smesno. Sve preko malo vise od 2h punjenja je nedopustivo. Barem meni.
3h 20 min jeste mnogo ali licno nemam nikakav problem sa tim u slucaju bilo kog telefona sa sjajnom autonomijom. Znaci S5, Z3, N4 i ekipa (brend je totalno nebitan).. mogu da se pune i 6h 0-100% meni je to bolja opcija nego flagship u 2014 sa autonomijom iz 2013. Sta G3 vredi i da se napuni za 20 min ako odes na put ili bilo gde a punjac nije dostupan, posle xx casova taj telefon ce se ugasiti a Z3/N4 bi u teoriji sa istim koriscenjem imali bar jos 40% baterije u rezervi. Meni je to mnogo bitnije, evo i sad imam telefon koji se bas brzo napuni ali bih dao 50e da imam isti koji se puni duplo duze uz takodje duplirano trajanje baterije.
Ispade kao da se ostali pune 2h a Z3 8h, kao da razlika nije prihvatljivih 60-90 min + generalno odlicna autonomija, mozda i najbolja u klasi. A i recimo ko je na putu i crkne mu baterija za 1h eto je na oko 50% (ako ima mogucnost dopune) sto je sasvim ok.
Hocu da kazem ovo - da Z3 ima fail autonomiju ova duzina punjenja baterije bi bila problem, ovako lako moze da se predje preko 80-ak minuta duzeg punjenja od najboljih primera iz klase.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari