Šta je novo?

Sony Xperia Z3

[YOUTUBE]kMrybYOm8Sg[/YOUTUBE]

Meni su tu negde, WB mi je nekad bolji na Z3 a u nekim primerima na N4. Obe kamere dele slican hw (osim ois-a) i isti senzor, bice najbolje od android ponude i to je to, sve ostalo je promovisanje zilotizma u najgorem obliku tipa Z3 krs N4 vrhcina i obrnuto, tu leka nema :) Da ne pricam sto ce i Meizu MX4 biti vrlo blizu po kvalitetu osim videa koji je malo losiji.

Poslednja izmena:
z3 je stvarno ubica. zanimljivo mi je poredjenje videa sa ip6,moram priznati da ip6 ima bolji snimak,bar po mom misljenju. mikrofon i stabilizacija su daleko bolji na z3,ali boje su nekako prirodnije na sestici.

Apple je izvukao maksimum iz tih manjih senzora, kamkorderi su vrh, stabilizacija kvalitetna ali me cudi da snimaju onako prosecan zvuk. To nisam ocekivao od njih (mono 96kbps).

Sto se tice kamkordera na dxo je prilicno lepo objasnjeno koji su prednosti i mane S5/Z3/IP6 kamkordera, Apple je tu odradio odlican posao dok je sony recimo slucajno ili namerno malo osakatio AF video snimanja a poboljsao neke druge stvari.

Ovo pise za UK

What's in the box?

Sony Xperia Z3
EP880 Charger (3 pin UK)
EC803 Media Cable (USB - microUSB)
Wired Headset
Screen Protector
Transfer Cable

Nema ni potrebe za AOSP, nije na telefonu TW pa da se davi.

Da li ima smisla gledati Huawei Honor 6 pored Z3, sta vi mislite?

Zavisi sta ti treba i za koliko kesa nabavljas honor ? Dual sim protiv singl,plastika protiv alu,kompaktniji mob protiv velikog. Itd itd

Jos jedan duzi review, malo naporan za slusanje

[YOUTUBE]tyP-2g6o3uA[/YOUTUBE]

5/5 http://www.expertreviews.co.uk/mobile-phones/1401456/sony-xperia-z3-review

Displej na max. osvetljenju 592cd/m2 (kapiram da ce i Gizmo da dobije slicnu vrednost jer pro alati su jedno a gsm arena nacin neka deseta stvar) sto je blizu 600cd/m2 prema fabrickim podacima. Koliko jako displej svetli govori podatak da M8 IPS na max. ima vrednost 492cd/m2 i to je jedan od najjace osvetljenih displeja na trzistu. Za bateriju kazu da u njihovom testu traje 2h duze od Z2..

Poslednja izmena:
Zavisi sta ti treba i za koliko kesa nabavljas honor ? Dual sim protiv singl,plastika protiv alu,kompaktniji mob protiv velikog. Itd itd

Pa po onoj ceni sa alija+carina...dual sim mi dobro dodje jer dosta putujem pa cesto uzmem lokalnu karticu..velicina je manje vise tu...kamera je bitna, ali ne i presudna...ma i meni je Z3 na prvom mestu za naredni mob (ili z3c) , a Honor 6 mi deluje kao dobra alternativa pa da vidim kakva su misljenja.

Postoji i Z3 dual sim ali ne kod nas za sada. Ne sumnjam da je taj huawei odlican fon ali mislim da je MX4 Meizu bolji ali izgleda da nema dual sim verziju.. sto ne znaci da mozda nece imati.

Evo došao konačno u moje ruke danas...uporedjujem ga sa zeninim Z modelom i usavršili su ga kako treba.
Punjač je EP880 1.5A a sluske su mh410c i očaj živi zbog neudobnosti A zvuk nisam probao.

Vidim na xda forumu da se zale na ogrebotine - da se prednje staklo lako grebe. Imas li neke utiske sto se toga tice?

Pozdrav

Da te lepo sluzi.
Sto se tice punjaca,probaj da nabavis neki od 2A sa tim ces mob puniti preko 3h sigurno

Z3 nema ono brzo punjenje koje inače ima Sony?

Hvala,za grebanje nemam pojma jer mi je prvi dan ali videću da uzmem neku zaštitnu foliju,naručio fitBAG sleeve i par magnetnih kablova,preostao je još onaj stalak da se uzme.

^^
Jok. Vidim ljudi se zale da se puni valjano preko 3h sto je velika sramota. Ali sacekajmo da daniel to potvrdi.

Poslednja izmena:
Pa verovatno slicno kao i Z3.

Moćniji punjač/brže punjenje/veće zagrevanje baterije/kraće trajanje iste...

Ako je tako i uz dokazano odlicnu Z3 autonomiju ja nemam nikakav problem sa tim vremenom punjenja baterije. Da telefon mora 2x dnevno na punjac kao u 2011/2012 e to bi bilo smaranje.

Evo došao konačno u moje ruke danas...uporedjujem ga sa zeninim Z modelom i usavršili su ga kako treba.
Punjač je EP880 1.5A a sluske su mh410c i očaj živi zbog neudobnosti A zvuk nisam probao.

Aj pa javi utiske posle nekog vremena.

Cudi me da su te slusalice u paketu a ne neke in ear koje su dosta dobre za jedne stock sluske. Uz Z2 na dosta trzista su isle i one odlicne NC in ear.

Poslednja izmena:
Meni je na Z2 trajalo oko 3 sata punjenje, mozda i malo preko.
Kao Tab S sto napuni duplo vecu bateriju.

@hsv, upravo to, čemu silovati bateriju sa jačim punjačem, 1.5 ampera ide standardno za te kapacitete baterija i to sa razlozima.
Narod uglavnom puni noću pa zašto se opterećivati sa ciframa.
A ~3.5 sati nije suviše za punjenje od nula do 100, koje se i onako retko radi.

Nazad
Vrh Dno