Šta je novo?

Sony Xperia Z3

Misliš Z4? 😀 4GB RAM, 810, QHD...

Da, ali to je već definitivno preveliko.

Zanimljivo je da ne mogu nigde da podesim ISO vrednost na 12800 o kome pričaju,kada stavim manuelno na 20mp imam iso do 800 max a kada stavim npr 8mp iso ide do 3200 a nocne fotke najbolje pravi kada je na automatic to sam bas primetio.Ako je telefon iskljucen skroz punjenje se zavrsi za 2h ali baterija nije neki sampion ili sam ja noob da podesim,bem li ga.Sa sve stamina modom ne mogu da izguram dan i noc tako da bar kod mene prica od dva dana sa kojima se hvale bas i ne pije vodu.

12800 je u okviru SA moda, to je prepusteno auto modu kada ce da koristi.

Ma to oko autonomije od 2 dana je diskutabilno, sve zavisi kako ko koristi telefon i na kojim podesavanjima, onda od mreze itd. Moze da traje i 7 dana ali i 15-ak sati. Ali to je to sto se tice autonomije, Z3(c)/Z2/S5 i jos neki kinezi (od androida koji se ne vode kao phablet) su tu negde sto se trajanja baterije tice i tesko da postoji bolje trenutno.

Sony Xperia Z3 gets disassembled, has modular component layout, is easy to repair

Poslednja izmena:
Automatic na max..ako si na to mislio mada mi u battery usage ekrana nekad pokaze 50 a nekad 85% trosenja,stalno je ukljucen i 4G kao i wifi. Pretpostavio sam za iso da ide na max samo na auto jer se bas vidi razlika na nocnim slikama.
cec2ff37effd6118442cfa8a3ddd2d34.jpg

94f988fb31baee1100554c11ff416ffa.jpg

Poslednja izmena:
Je6ga, stalno ukljucena 4G mreza (poznato da razara baterije), wifi i sve ostalo.. tesko da moze bolje. Nego ovaj lifelog lepo jede bateriju, jel imas u planu da koristis tu app. ili?

Kakve su brzine na 4G, kako radi generalno?

Poslednja izmena:
4G radi lepo,ne znam kako da izmerim,predlozi neki app da testiram brzinu.Life log deluje jezivo kako prati sve aktivnosti ali bez onog sata je bukvalno beskorisna jer ne meri dobro kalorije,korake,spavanje i sl.Trenutno je vozim jer me zanima kako reaguje na ostale aktivnosti koje belezi.

Odlična baterija s obzirom na korišćenje.
Mnoge druge telefone bi punio dva puta dnevno.

Bas tako. Inace nisam nesto impresioniran ovim 4g ciframa.

^ da vidis moje speedtest 3G rezultate vip mreze ovi iznad bi ti delovali vrh :d

Sta ce to biti da Verge ishvali telefon koji ne pravi jabuka..

Sony nailed it. Twice.

Ja toliko izvucem na Telenoru HSDPA,ali to je neki maximum kod mene.Ako je ovo prosecna brzina nije lose.

Pa dobro, vidite da ima jedva jednu crtu, da je jači signal bilo bi bolje.

Zakljucak je da nema zakljucka i da je telefon super 😉 Meni je apsolutno sjajno to su isti hw isporucili u 2 dimenzije, mozda bi Samsung mogao da uradi to isto sa svojim Galaxy telefonima. Nikada nisam posedovao XPerie niti Sony Android telefon, ali Z3 bi definitivno mogao da bude naredni upgrade.

^ slažem se sa kolegom... Meni ovo deluje kao odličan telefon, pogotovo dizajn i autonomija baterije, čak bih razmislio o kompakt verziji.

Poslednja izmena:
Ja sam primetio to na onom review sa smartphone hrvatska da bas dobro snima zvuk Z3. 🙂

Ovo je odlicno.Svaka cast za Sony.

Stvarno je odličan posao odradio sony.

Faindaniel,ja ne mogu da otvorim link sa fona,nisam probao sa kompa mada ne verujem.Imas li flickr da tamo okacis?Ili neki hosting image sajt?

Piše da treba da se traži dozvola da se pregledaju slike.

Nisam ispratio, gde si nabavio tel i koja je cena?

Slike su slicne kao Z1/Z2. Evo jedne moje sa Z2,moze da se uporedi sa onim zelenilom sto je slikao daniel

DSC_0014 by allek84, on Flickr

Nazad
Vrh Dno