Šta je novo?

Sony Xperia Z3

Pa ovde ce note 4 npr uz paket od 3500din kostati 550e a u americi je 250e.. Kakav je njihov standard ? Upravo sam to pisao u prethodnom postu

Ja samo znam da sa ovim cenama (generalno) vise necu kupovati telefone kod operatera. Osim sto bih im dao dinar za neki fon koji moze da se zavalja za 100e :d

Vidim i mts je osakatio pakete ali i dalje vazi 50% popust, za crvenu mesecno opet je to dobra ponuda (mixnet l stari, ne znam sada kako se zove) a telefon do 350e iz oglasa i kraj price (i to uz malo strpljenja moze da se nadje telefon sa domacih mreza). A ni primerci ''iz NS'' nisu losa opcija.

Mene u toj varijanti samo brine garancija. Jer za moj paket ja moguvda uzmem m2 za 50e koji ppsle tapnem i dodam lovu za bolji. Ali opet ponavljam sta ako taj rikne ko ce da ti prizna garanciju

Po meni kamera na Z3 nije bolja od Z2,bas sam gledao danielovu fotku onog zelenila i uporedjivao sa mojom sa Z2.
Ko ima Z2 nije logican upgrade Z3,ali ko ima Z1 onda je ok.
A sto se telenora tice,isto toliko su kostali Z1 i Z2,nista novo.

Pa da ali ona u usa placa 24 x 75 plus 300 dodje oko 2000dol
Ovde 30x24 plus 550 e 1300 evra

Ko zna sta je fora sa tim njenim paketom. Ja sam pricao za verizon a verovatno je slicno i u t mobile

Poklon od oko 300e... nije lose.
Samo da li ce kupci stvarno da ga dobiju?

Te kamere su vec podeljene, zna se kako to ide.

Ko kaze da nema root-a? Isti slucaj je bio i sa Z1/Z2, koliko znam root-vanje je moguce, jedino sto neces moci da testiras bagove u romovima vijetnamskih osnovaca :d

Root, stock rom koji klizi, launcher itd po zelji i kraj price. Za sve ostalo kupuje se Nexus.

Ti romovi vijetnamskih i indus osnovaca su neretko bolji od ovih romova velikih kompanija.. Tako da..

^ na tesko zabloat-ovanim modelima sa krs UI, ne sumnjam.

Pardon onda, mislio sam da je povezano.
Davno sam rutovao jedan z1 pa se ne sećam detalja.

Ko kaze da nema root-a? Isti slucaj je bio i sa Z1/Z2, koliko znam root-vanje je moguce, jedino sto neces moci da testiras bagove u romovima vijetnamskih osnovaca :d

Root, stock rom koji klizi, launcher itd po zelji i kraj price. Za sve ostalo kupuje se Nexus.

Ti romovi vijetnamskih i indus osnovaca su neretko bolji od ovih romova velikih kompanija.. Tako da..

Jeste vi procitali sta pise u tekstu? Ako hoces da otkljucas bootloader ode kamera u vrazju mat....

Tako da ili hoces da se igras i imas krs kameru ili ces da budes pametan i uzmes drugi telefon ako vec hoces nesto da uradis.

A zasto bi se igrao sa romom i intrerfejsom koji klizi i ima sve sto je potrebno? Nemamo svi ovde 18 godina i vremena za flesovanje 200 romova nedeljno, Z3 nije potreban neki tamo neat rom da bi radio krsteno.

Ko hoce da se ''igra'' sa telefonom i romovima ima solidan izbor, od nexus telefona do onih sa nakaznim UI pa ne vidim tu nikakav problem.

Poslednja izmena:
Ti si izgleda jedini na forumu koji kod sonija nikad ne vidiš nikakav problem :)

Ja se ne igram i ne treba mi 30 romova da probam, uzmes 3 najpopularnija, meni je potrebno 10-15 minuta za flesovanje i restore da vidim kako to radi. Posle 1000-2000 flesovanja raznih telefona, znas sve i bukvalno radis zatvorenih ociju.

Ja razumem da ti koji nisi flesovao (jel bese ti nisi ni reg na xda? :) ) ti treba jedno 3-4-5 sati da sve podesis flesujes, pa frka, pa ako ne ispadne nesto dobro itd. Razumem i to, neiskustvo. ALI Sony druze, nemoj me ogranicavati sa takvim glupostima da mi ukines kvalitet kamere. Pa to ni Samsung ne radi.

Ne kazem da nije problem ali prosto ti telefoni odavno nisu za xda mrcvarenje i flesovanje tone romova da bi se ispravilo ono sto fabricki developeri ne znaju, ne mogu ili nece da odrade. Srecom UI je krsten i radi najbolje posle stock i sense-a.

Ne znam samo zasto to toliko potresa ljude koji svejedno nikada ne bi kupili Z telefon :)

Da malo baciš oko na xda, pa da vidiš da su glavne i najposecenije teme flagship telefona od HTC-a, Sony-a, Samsunga, LG, ne bi napisao ovo sto si napisao. Nexusi takodje.

Ne kazem da nije problem ali prosto ti telefoni odavno nisu za xda mrcvarenje i flesovanje tone romova da bi se ispravilo ono sto fabricki developeri ne znaju, ne mogu ili nece da odrade. Srecom UI je krsten i radi najbolje posle stock i sense-a.

Ne znam samo zasto to toliko potresa ljude koji svejedno nikada ne bi kupili Z telefon :)

+1

I povrh toga zasto bi zunuo toliko kesa ako ti vec uredjaj odnosno UI ne odgovara... Kapiram da je Nexus pa da volis da se zezas... Inace ovako, kao sto je neko rekao, ljudi flesuju iz besa... :)

Da malo baciš oko na xda, pa da vidiš da su glavne i najposecenije teme flagship telefona od HTC-a, Sony-a, Samsunga, LG, ne bi napisao ovo sto si napisao. Nexusi takodje.

XDA ima nekoliko miliona clanova a samsung je prodao stotine miliona android telefona sa TW i bar 80% ljudi od tog broja koristi telefon sa stock romom, launcherom pa cak i wallpaperom, mnogi ne odrade ni zvanicni apdejt :d :d Toliko o tome :)

Ko hoce xda egzibicije ima Nexus, HTC i slicne geek friendly telefone. Samsung ima smaranja sa knox, sony sa ovim drm tripovima, srecom tu su kinezi, nexusi i ekipa :)

Bas da vidim da nokia proizvodi android telefone sa pure view kamerama, sigurno ne bi imala drm zastitu i ostala smaranja, oce to.

Poslednja izmena:
Sony može da se rutuje, a da se ne otključava bootloader. Mnogima je to više nego dovoljno.

A zasto bi se igrao sa romom i intrerfejsom koji klizi i ima sve sto je potrebno? Nemamo svi ovde 18 godina i vremena za flesovanje 200 romova nedeljno, Z3 nije potreban neki tamo neat rom da bi radio krsteno.

Ko hoce da se ''igra'' sa telefonom i romovima ima solidan izbor, od nexus telefona do onih sa nakaznim UI pa ne vidim tu nikakav problem.

Zato što su navikli da popravljaju nov telefon.

Stvarno ne kapiram. Root je dovoljan. Bootloader bi me zanimao kad prođe podrška i nema novog softvera.

Ni meni nije jasno sto toliko drame oko toga.Pa i prvi Z model i dalje ima najnoviji 4.4.4 update a ima jace od dve godine kako je izasao.

i ne baš, izbačen je u februaru 2013

Ni meni nije jasno sto toliko drame oko toga.Pa i prvi Z model i dalje ima najnoviji 4.4.4 update a ima jace od dve godine kako je izasao.

Kao sto Vojkan rece, februar 2013 i ostace na tom apdejtu, nece dobiti 5.0 (najverovatnije).

Mnogima cudno zvuci da je od prosecne Xperie Z do odlicne Z2 proslo samo godinu dana a do sjajne Z3 negde oko godinu i po. Tu se najbolje vidi napredak i to u vreme finansijskih problema kompanije.

Poslednja izmena:
Pa i nije neka nauka taj napredak. Za Z kao da su se trudili da izbace što gori mob za klasu. Prevaziđen čipset i očajni ekrani.

Nazad
Vrh Dno