Meni se ovo đa. Tek sam počeo i motam se po onoj kući sa portalima što preslikama Ethanovu. Pojma nemam šta da radim i gde je taj "secret room"
Jel može ovo džojpedom da se igra?
Pa lepo si poceo, portali preslikavaju Ethanovu kucu i treba malo prvo po njoj da prosetas i zapamtis raspored soba, onda se vratis u madjionicarevu kucu i aktiviras portale, kad dodjes ispred portala, pojaviti se interakcija (levi klik) i mozes da menjas sobe, treba da pogodis sve prostorije u Ethanovoj kuci i *PUF*
Ima li nešto da se radi između ubistva vozom i kuće? Možda sam nešto propustio u šetnji.
nadjes 4-5 tih zamki pa ti se otvori pismo.pa kad se survala neka siljata balvancina istera me iz pameti.
kod mene radi sa x360ceJel može ovo džojpedom da se igra?
Jel može ovo džojpedom da se igra?
Pogledaj na kojim klokovima ti radi igra. Meni je zabagovala moju 5850 na 400/900 MHz, iliti klokovi za pustanje video fajlova. Morah reinstalirati drajvere zbog toga.
ja ne mogu ni ubistvo da resim a skoro sam gledao gameplay bas tog dela
resio sam prvo ubistvo.ne razumem gde dalje treba ici.idem uz prugu i stigao sam do mosta i presao ga.tu sam ugasio igru jer nemem ideju sta treba raditi.nit nalazim neke predmete niti likove...
znaci skrenem u sumu na mestu gde sam nasao kamen vezan za prvo ubistvo?
Da li je neko ima problem sa teksturama nakon provg update-a?
Poslednji save mi je bio ispred Ehan-ove kuce, sve je bilo OK, grafika savrsena... nakon update-a - teksure poremecene, kuca braon boje, sve je mnogo losije...
*update
Resio da se malo zadrzim, prosetao oko kuce, posle nekog vremena se sve vratilo u normalu... ponovo sve radi...
Nekako moj tip igre - istražuje se, luta, razmišlja, a nema karakondžula da iskaču i viču "bu".
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari