Šta je novo?

LG Nexus 5

Kaže čovek 6 meseci.

Pa ne ceni ništa, toliko sam mislio da mu ponudim.

Ma ne vredi bre, šta vam je! Sa tom doplatom možeš nov da uzmeš. Ponudi mu 50-60€ i to je to

E hvala vam ljudi. Vidim ista ekipa sa threada n4, super.

Stigle i meni Xiaomi slušalice sa sajta koji je corvus preporučio, poklon ženi pošto mi stalno kuka kako ima loše slušalice...
I znate šta da desilo.... Nisu joj "lepe" slušalice :wall:

Hehehe :D A srebrno-beli model? Jel joj je on lep?

Sećam se. Mnogi su me kontaktirali oko poručivanja tih slušalica. Žao mi je što se nakon svega ženi ne sviđa njihov izgled. :)

Slusalice su bruka dobre. Jedino me brine izdrzljivost... Ja ih spakujem u originalnu kutiju posle upotrebe. :-D
A zenski mozak mi nikada nece biti jasan...

Tako nekako..
ab89cf02e18bd26bf109c432b2583087.jpg

Corvus, ajd baci još jednom link ovde, drugar me je pitao prekjuče za link, a ja mu hteo dati baš taj tvoj.

nexus druzino aj prvo vama da ponudim ove moje slusalice, dajem ih po ceni koliko je i mene izaslo (cena sa sa ibuygou-a + 350din - valjda pdv ili sta vec)...
znam da nije mesto za oglase tako da se unaped izvinjavam
stavicu ih veceras bechmark oglase

nexus druzino aj prvo vama da ponudim ove moje slusalice, dajem ih po ceni koliko je i mene izaslo (cena sa sa ibuygou-a + 350din - valjda pdv ili sta vec)...
znam da nije mesto za oglase tako da se unaped izvinjavam
stavicu ih veceras bechmark oglase
Javljam ti za koji min. na PM.

Jel koristi neko aktivno CM11 i valja li cemu?

Ne valja nicemu, spor, stalno ima neki statering. Bas je los, probao na telefonu i na tabletu i slim je bas bas brzi, a i stalno je smooth.

Sa' će kutija da ti izdeklamuje zašto je slim loš. :p

Ma kutija je na slimu, nego hoce na CM da predje :p

Istina li je da podrška za N5 prestaje u aprilu?
Po tome je moguće da čak ne dobije ni Android L!?!

Pa nijedan Nexus do sada nije bio tako kratko podržan. Neobično je da se Google tako odrekne svoje najveće prednosti.

Istina li je da podrška za N5 prestaje u aprilu?
Po tome je moguće da čak ne dobije ni Android L!?!

Pa nijedan Nexus do sada nije bio tako kratko podržan. Neobično je da se Google tako odrekne svoje najveće prednosti.

Nazad
Vrh Dno