Do 90 nije problem, samo ne valja vise da ide, cak ni tada joj nece nista faliti, ali preko 110C je no no, ovo govorim vise za 24/7 upotrebu. Najbolji efekat ima ako bi ta dvanaestica ubacivala vazduh od napred, ispod nivoa karte. Vrm moze da ide do 125C, samo sto je to po meni mnogo. 90-100 je dokle bih ja isao, tako bar drzim moju 290-ku. I naravno sto se vise greje manja joj je efikasnost, pa trosi vise nego sto treba.pitanje za brata kasu:
tebra,koje mu dodju maksimalne temperature za vrm na 280x?hteo sam malo da se opet poigram sa klokom i da prebacim ovu 12ticu koja mi siba direkt na grafe na drugo mesto,a bez njih vrm ide do 90c posle 2 sata zadnjeg tomb raider-a.znam da je verovatno paranoja,jel' sve radi kao sat,ali ko pita ne skita.
Dao si dve MSI 760 Gaming za te dve PowerColor i 100e...neka cvile ako treba! :d
jok,ostalo mi 100e,tj toliko sam bio dobar posle celog posla (prodao dve 760 po 150e,platio dve 280x 200e). :d
platio dve 280x sveukupno 200e. :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari