Šta je novo?

Meizu MX4

Američki stil dosta prepotentno, neke zamerke su ok, a neke su preuveličane, na primer za launcher i za softwer.

Meni ovako na izgled jedino fali app drawer ali kontam preboleću ;) Nadam se da će Ubuntu brzo da stigne pošto želim da ga isprobam.

Jel Snap 800 bolji od ovog mt6595? :)

Gpu mu je bolji za 15-20% . za ostalo ne znam

Pa što se tiče konkretno ovog u mx4 bolji je i od 801 bar ima bolji rez u antutu. mislim da je grafika slabija u 6595 u odnosu na 801 ali sve ukupno je bolji.

mediatek ima losije 3d performanse, to im je slaba tacka i to smanjuje antutu rezultat..sto se tice sirove procesorske snage tu su jaci od konkurencije...

Ali je zato potrosnja veca i podrska zajednice losija ili se varam?

za potrosnju se jos ne zna. jer je ovo sve bilo na beta verziji. podrska eng zajednice je dosta losija,a sto se tice oficijalnog roma peglaju ga bukvalno svaki mesec.

Što se tiče potrošnje mediatek je tu bio bolji, za ovaj novi procesor niko još ne može pouzdano da potvrdi zato što je tek izašao.

Podrška zajednice je bila lošija zbog toga što mediatek nije objavljivao sourcecode, što se možda menja pošto je objavio za android one telefone. tako da ćemo videti.

Interesantno... Videh na nemačkom amazonu da je 16gb 329e a ako se ne varam 64gb je 429e (prodaja kroz meizu of. Sajt samo putem amazona) .... Znači da su modeli u evropi skuplji za 100e i to direktno od proizvođača...

A za približno isti novac može se naći g3,z2 odnosno za 50e više note 3.... Morali bi biti konkurentniji sa cenama jer nisu baš toliko poznati u evropi (mada su imali odlične mp3/mp4 plejere i to na odličnom glasu)

kontam da će kinezi da izbacuju unpackinge i review-e danas, tako da neće proći dugo pre nego što saznamo.

Meni je ovaj IUNI U3 .... uh, vrh :) Samo sto tu custom rom-a ne bi nikada video :)

Sala @Gizmo, sala. Ne vidis smajli?
Ja bas gotivim Meizu i ovaj MX4.

A ne znam u kakvom su mi to fazonu postovi?

Kako ne vidim, sve sa uzvičnikom i krezavim smajlijem :d U kakvom su fazonu? Znaš ti dobro :) Uvek u nekom podsmevajućem/hejt/troll/flejm obliku kada su u pitanju određeni brendovi ili modeli koji ti se ne dopadaju, ne uvek naravno, ali imaš svojih trenutaka i pratećih četiri stranica opomena :) Mislim, šala kao šala, nekad se pogrešno shvati naravno, meni je lično Quality napisan velikim slovima, uzvičnikom i krezavim smajlijem u fazonu "Haha, Meizu kinezi i njihova kontrola kvaliteta", ali možda sam to samo ja, ko zna :)

Vrh Dno