Šta je novo?

FIFA 15 PC IGNITE

• Začetnik teme Začetnik teme rolo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Što se tiče golmana, najveći problem je što gotovo uvek odbijaju šuteve po zemlji, bez obzira na njihovu snagu, ali očekujem da će to modifikovati u finalnoj verziji. I proteklih godina su ispravljali takve stvari između build-a koji je korišćen za demo i onog finalnog. Čak su i neke najveće probleme sređivali i posle izlaska.

Ne sumnjam da ce da ispeglaju golmane do kraja kako valja, iako nisam uspeo da dajem ove dugometrazne golove 😛
mali off: posto sam resio da uzmem fifu preko one meksicke cake, da li moze neko da mi pomogne oko preuzimanja i nba 2k15 na tu neku foru da me izadje oko 30-40$, *** kriza stisla

Za 2k15 baci oko na nuuvem.

Bilo koji proxy addon ce ti pomoci.

Ok, hvala puno na pomoci, to su sve region free kopije?

Da. Uvek naglase ako su samo za region.

$45, a standardna $40. Standardna je prije neki dan bila $30. :lupko:

Ne pretjerano bitno jer si ionako mogao ponude da saljes samo koga imas u friend listi.

Uzeo sam preko Meksika,pojavila mi se igra u Originu,ali nema u detaljima njen key.
Jel to normalno ili?

Mozda ces ga dobiti kada izadje igrica, tako bar ja mislim...

Не брини тако је и код мене, за сада затамњена.

Jel moze neko da proveri radi li demo 2 na 2, cim ubodem 3 ili 4 gamepada igra zakuca na pocetnom ekranu. Demo F14 nije imao takav problem.

Radi bez problema :/

Hvala na preporuci, samo da te pitam koliko je proveren sajt? i ne svidja mi se to sto verovatno nece doci bonusi kao kod svih u preorder verziji
i kad je to fifa bila 30$? Sad cu se utepam

100% jer sam sigurno 20+ igara kupio do sada s tog sajta i nisam nikad imao problema what so ever. Eh za bonuse ne znam, al kao sto kazu dobijes onoliko koliko i platis.

Rade sva 4 kad sam prebacio Logitech F710 u Xinput mod...

Ako budem hteo da uzimam igru preko meksickog proxija moram li placati iskljucivo paypalom ili mogu intesinom internet karticom?

Mislim da moze samo paypalom, mada je tamo sad 33e, moze se naci cini mi se jos povoljnije i da se ne bakces sa proxy-ma.

A gde bi moglo da se nadje jeftinije? najverovatnije sutra preorderujem pa da znam dok ne bude kasno

Uzmi na meksickom,nije potreban paypal.
Ako uzmes,npr.,na G2Play,dobijas kod na dan izlaska igre,ili jedan dan ranije.
Ovde imas preload,vec 22.
I naravno,ono sto je najvaznije,najpovoljnija cena

Čisto da znate da se planiraju online turniri i lige... pa ako budete zainteresovani, javite se 😉

Остави овде инфо у вези тога шта фали?

Pa ne znam da li sme da se stavljaju linkovi do drugog foruma, a i još ništa nije zvanično ni počelo, ima vremena do tada.

Nazad
Vrh Dno