^ Na ovu cifru treba dodati +1000RSD za mesecno odrzavanje
Pozdrav
Sbb je postao gori od najgore državne administracije.10 puta sam zvao te lenjivce da ih pitam zašto i šta se čeka da nas priključe na njihov kabla,kada smo udaljeni ni 100 metara od njihove krajnje tačke.Bole njih uvo za nove korisnike a i mene za njih iskreno.
Udaljen sam tačno 3 metra,odnosno ipan je jedan sprat ispod mene.Telekom sam planira u koje će zgrade postaviti svoj Ipan,sreća je bila pa su ga projektovali baš u moj ulaz koji pokriva još četiri ulaza.Nažalost ima i takvih zgrada koje nisu dale saglasnost za postavljanje Ipana pa su neki bukvalno osakaćeni takvim tuđim ponašanjem.I moja predsednica nije dala saglasnost pa sam morao danima i danima da je jurim po zgradi dok nisam dobio pečatiranu saglasnist i lično je odneo u telekom zime gospodnje 2013-te.
1000 rsd ,za koje održavanje??????
To kašnjenje je i kod IPTV-a i kod D3 i svih ostalih provajdera kada se gleda digitalna TV. Komšije kod kojih se gol ili koš ranije postigne su još uvek na analognoj![]()
Ja čekam da istekne ugovorna obaveza za IPTV (ADSL koristim bez ugovorne obaveze) pa da prestanem da se družim sa Telekomom.
Ne mogu da svarim nikako i da mi daju 100/100 net na koju foru kasni slika za kablovskom?
Primer: utakmica, Bogdanović daje trojku, celo naselje slavi, ja gledam na tv-u ništa se ne dešava, normalan napad, posle tri sekunde Bogdanopvić daje trojku.
Zvuči neverovatno ali je istinito, iste stvari su se dešavale kada sam imao HD paket i gledao svetsko u fudbalu, moraš da zabarikadiraš vrata i prozore, da pojačaš tv da ne bi čuo od komšija kada je neko postigao koš, gol ili tome slično.
Meni na kablu vuce 50/2 a na wifi-u nece da predje 25/2. Koji god uredjaj, koja god pozicija... Ima neka fora sa podesavanjima?Ja sam imao najvise 30/10 paket, i punih 30/10 skoro je postizao, ali mislim da bi kod mene max. mogao nekih 40Mbps da postigne, jer posle sredjivanja kanala i jos ponekog podesavanja, max. transfer rate izmedju kompa i telefona preko FTP-a (znaci oba na WiFi povezana) je <2.5MBps, znaci 5MBps total, sto je oko 40Mbps (plus nesto preko jer bi bio samo jedan uredjaj, a ne dva).
Koliko se secam merenja kod drugih u to vreme, to je otprilike i max. koji je iko imao; ne secam se da je neko postigao skoro 50Mbps.
Meni na kablu vuce 50/2 a na wifi-u nece da predje 25/2. Koji god uredjaj, koja god pozicija... Ima neka fora sa podesavanjima?
Meni je na kablu ovoliko:47,99 a najbolji rezulatat na wi-fi mreži je :47,13.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari